Ne Yaptımsa Olmuooo!!
-
Yeni klavye almı$ bitmi$ olm daha ne uzatıosunuz aa :) Bulu$ma olayına gelince büyük ihtimalle 28.10.07 olacak gibi yine organize $eysi bana kalcak gibi :F forumda son açtığım üç konu bulu$malarla alakalı xD Bulu$ma Madalyası istiorum :|
TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$ması (11.10.2007)
TBT İstanbul İftar Bulu$ması (Buluşma resimleri içeride)
TBT İstanbul Bulu$ması (09.09.2007)
-
gelicek olan bayan varmı bu buluşmaya!
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------gelicek olan bayan varmı bu buluşmaya!
-----------------------------excalibür var ya :D :D
-
hali hazırda yok ama olabilir buluruz sağdan soldan tavlarız 3-5 tane :)
-
bende gelmek istiyorum!!!:)
-
kovalayan mı var alla alla geleceksen gel :)
isteyenler gelemio buluşmaya :P gelcem dicen çıkcan gelcen olay bitcek.
yemezler tahminimce müridler :) yani enson grey-cells i yemediler :D
-
tmm ayarlayınca banada hbr verın :P
-
amele abi senin içn olan buluşma yatıyo sanırım 28.10.2007 pazar günü yapılcak cünkü herkezin işi var pazar günü
-
siktir et o zaman az kişi toplancaz biz demek :=) bi kaç kişinin haberi war işi olmayanları görcem ;)
emir,kaptan,yunus om3r genki fln takılırık :))
-
şimdi amele2 yi bayan müride ''dişi'' gibi yakışı kalmayan bir tabirle hitap ettiği için şiddetle kınayarak başlıyorum sözlerime!..
konunun tamamını okudum..klavyeden girdi şebeklikten çıkmak üzereyken buluşmaya geldi muhabbet..
pazar günü bu pazar(21/10/2007) günü malum referandum var..pek uygun olurmu bilemiyorum!..haftaiçi de olsa pek sakıncası olmaz aslında saat 6 dan sonra..organizator excalibur ayarlasın bişeyler..bu sefer bende gelmek istiyorum..
öte yandan bayan müridlerin son zamanlarda arttığını görüyorum!..bu bir kısım arkadaslar tarafından sevinçle karşılanıyor:P cebite kim gelmişti hatırlamıyorum(gerci bende gitmedim). resimlerde gormustum!..
neyse bi bulusma olursa ii olur!..
Toplam Hit: 5304 Toplam Mesaj: 43