Ne Yaptın !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Suna yada buna, hemen hemen bir çok kişiye burada kızıyoruz (özellikle tayyip), ülke için kötü kararlar aldı diyoruz yada sadece ülke için değil, örneğin su adam insanlar için iyi şeyler yapmadı, seri katil ... gibilerinden cümleler kurarız.

Peki biz başkalarını sorgulamak yerine ufakta olsa bu ülke için ne yapıyoruz. İnsanlık için katkıda bulunabileceğimiz ne gibi girişimlerimiz oldu.

Hiç bir birey olarak kendinizi sorguladınız mı, ben ne yaptım diye ? 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

haklısın kardeşim walla. Emret topuklarına sıkalım reis !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum . Yani başkasını söveceğimize kendimizde hatayı arayalım(akp ci değilim:D)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    canın sıkılıyo belli amk D neyse sende haklısın biz insan olarak asla kendimizi eleştirmeyiz eksiklerimizi görsekde kapamaya calışırız su vardırkı bizim türk milletinin en büyük eksikliklerinden biridir bu asla kabullenemeyız hatamızı mukemmel zannederiz kendimizi simdi en kızdığım konu su adam yolda cukur görüyo devlete ana avrat indiriyo ulan bre deyyus onu devler açmadı oraya sen ben açtık o çukuru devlet her sukura her kırıga yetişemez biz insan olarak standardımızı yükseltmemiz lazım avrupada adam belediye otobusunun koltuklarını kırmıyo parklarda lambaları kırmıyo yola mikinin keyfine önüne gelen kazı yapmıyo işte biz ne zamanki  bunları öğrendiğimiz gün ozaman eminim türkiyede çok sey değişir devlet daha napsın amk taa dağların arasında 4 evlik köye bile elektrik çekmiş daha napsın uzun lafın kısası önce kendimizi değiştircez biz insan gibi yaşamasını insan gibi davranmasını örencez sonra devletten yüksek standart istiycez devlet malına zarar verenin amk

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

2000 tane Yerli Malı kullanımını teşvik eden ve yabancı ürünlerin ikamesi olabilecek Yerli Malları Listesini içeren yapışkan kağıt bastırıp,özellikle üniversitelerde dağıttık..Eleştiri ve tepkiler güzeldi,ne gerek var diyen de oldu,siz mi kurtarıcaksınız memleketi diyen de oldu..Bir işe yaramış mıdır bilmem ama biz huzurluyuz(5 Üni öğrencisi bastırdık,maliyetini biz karşıladık)

Para bulabilirsek,5000 tane daha Güncel Yerli Malları Listesi bastırmayı düşünüyoruz...

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

kardeş "ne gerek var diyen de oldu,siz mi kurtarıcaksınız memleketi diyen de oldu.." bunu söyleyen insanlar hep gereksiz sözler söylerler ki kendi gereksiz tutumlarını bastırsınlar. Ne kadar itiraz laf varsa doğru yoldasın :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ne mi yaptık?

ben vermedim ama bunun gibi adamlara oy verdik önümüzü tıkasınlar diye.Daha ne yapabiliriz a.q. 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ben derken maddi yükümlülük olarak üzerime fazla bir görev düşemez , çünkü öğrenciyim. Ama aile/ben olarak ele alırsam , annemde babamda mühendis ve düzenli vergilerini veriyorlar... Vergi vermeyen yolsuzluk yapan tiplere lafımı aile bütçesine ortak bir insan oalrak sövmek hakkımdır. Çoluğuna çocuğuna yat kat alan(yolsuzluklarla hortumlarla fesatlarlarla hırsızlıklarla , mesleki sorumluluklarını şerefsizce para kazanlara, doğru malzeme kullanmayıp binaların yıkılmasına sebep veren mütahitlere) sövmek hakkımdır.

Maddiyat dışında yapabileceklerim nelerdir , eğer kurulu ilke/inklaplar zedeleniyorsa , zedeleyen insanlara karşı yapılmış/yapılacak tüm gösteriler/mitingler imza kampanyaları , karalama kampanyaları elimden geleni ardıma koymamam bilincinde bir insanım.

Bu ülke için oyumu kullanıyorum en önemlisi bu zaten...

Yasalara , trafik kurallarına uymak dışında yapabileceğimiz tek şey meslek edindiğimiz dalda uzman olmak ve işini elinden geldiğince temiz / kusursuz şekilde yaşamaktır.

Vergimizi vermek , hırsızlık yapmamak , başkasının hakkına tecavüz etmemek bunların başında gelir.

Bugün sen ne yaptın? Güzel bir sorudur , ama ne yapacağın zaten günlük hayatta yaptıkların olarak karşına çıkar.

Her bilinçli insan hortumculara , hırsızlara , Cumhuriyet düşmanlarına ( **bakınız tayyip , **a. gül ( yüzlerce ses / video kayıtları vardır bu adamların , cumhuriyet düşmanları oldukları vede şeriat istedikleri doğrultusunda ) karşı çıkar. Vede çıkacaktır.

Kimse hakkını yiyen / çalan insana tahammül edemez. Kimse kurulu düzeni bozupta Laik Türkiye temelini sarsacak şeyler yapamaz , yapmak ne kelime düşünemez bile. Bilinçli insan bunları yapar , yapacaktır.

**: "..hemen hemen bir çok kişiye burada kızıyoruz (özellikle tayyip).." deki yazına ithafen olaya , neden ? olduğunu izah eden o parafı ekledim. Olayı farklı yöne çekmeyin. Birsürü yolsuzluk yapan , yalan dolan yapan parti var. Ben en şaşalısına soktum lafımı.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    deca hocamınfikirlerine tamemen katılıyorum ve karatahta gibi geleceğin avukatı arkadaşımızınbole bişi yapmasına ve düşünmelerine hayran kaldım. ancak bir iki kelimede ben sölücem dayanamıcam; bir milletveili 8 milyar para alır benim babam gibi memur bi adam 750 milyon maaş alıyosa ve devlet ORDUDAKİ ÜST RÜTBELİLERİN ÇOCUKLARININ TELEFON FATURASINA KADAR ÖDÜOSA ASKERİYEDE YAZLARI 2 3 GÜNE BİR KOKTEYL LERİN PARASINI DEVLET ÖDYOSA İŞTE BU BENİM HAKKIM A TECAVÜZDÜR BU ÇOCUĞUNDAN KISISTLAYIP DEVLETE VERGİ VERENLERE TECAVÜZDÜR. VE DÜPE DÜZ ŞEREFSİZLİKTİR...yani devlet için yırtınsakta yeri gelince bizimde  ağzımı tıkıcaklarına eminim...

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    içimden bi ses konuyu siyasete taşıyacaklar dioo......

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Reis Emret Reiiiiiiisssssss Hııııarrrrrrgggghhhhhh !
Toplam Hit: 4061 Toplam Mesaj: 30