Ne Yaptın !
-
Kemalist degerleri partilerden bagimsiz sahip cikiyor tepkimi koyuyorum,vatandaslik haklarimi en iyi sekilde yerine getiriyorum,ozellikle vergi kacirarak devleti zarara ugratan sirketleri soyuyorum :)
-
Valla pek birsey yapmadim, yedim ictim yattim ve yan geldim. Oy kullanmadim, vergi kacirdim, kamu malina zarar verdim, gecmiste asagi yukari 14 senelik okul hayati boyunca (uni dahil) kopya ile gectim, kotali mali karayolu ile gumrukten vergisiz soktum, ogretmen dovdum, polis tasladim, insan yaraladim, hayvan ile ters iliskiye girdim, yerlere cop ve balgam attim, askerlikten kactim.. Sonrada bu ulkeden bi skim olmaz deyip yurtdisinda yasamaya basladim.
oldu mu?
-
ben turk malı kullanıyorum ozellıkle dıkkat edıyorum bı urunu cok ıyı arastırıyorum kazandıgı gelırlerı nereye nasıl harcıyo benden ona gore o urunu alıyorum esıtlıgı saglamaya calısıyorum cevremde dengelemeye calısıyorum olmayanın eksıklıgını gıdermek olandan olmayanlara bıseyler talep etmek gıbı annemde yardımcı bu konuda gırısımcı elımızden ne gelıyosa aılem adına bahsedıyorum yapıyoruz topragımızı kulturumuzu ınsanlarımızı sevıyoruz benım vıcdanım rahat oy konusuda cok hassas bızım vatandaslık gorevımız en saglıklı sekılde yerıne getırmelıyız
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Valla pek birsey yapmadim, yedim ictim yattim ve yan geldim. Oy kullanmadim, vergi kacirdim, kamu malina zarar verdim, gecmiste asagi yukari 14 senelik okul hayati boyunca (uni dahil) kopya ile gectim, kotali mali karayolu ile gumrukten vergisiz soktum, ogretmen dovdum, polis tasladim, insan yaraladim, hayvan ile ters iliskiye girdim, yerlere cop ve balgam attim, askerlikten kactim.. Sonrada bu ulkeden bi skim olmaz deyip yurtdisinda yasamaya basladim.
oldu mu?
-----------------------------
abuu nıye bu kadar kızdın :( -
kizmadimda acaba eksik bir sey kaldi mi diye bakiyorum ;)
-
hojucuk bunu yazdı:
kizmadimda acaba eksik bir sey kaldi mi diye bakiyorum ;)
hehehhehehhehehhe :) bı kere adam sen ımzan da bıle bı katkı yapıyosun bence sevmek vatanı koruma gudusu tasımak da onemlı yanı bu konuda tartısmaya bıle gerek yok dımı ustelık laf aramızda ben senın ımzanıda caldım yane kikiikik -
Olumsuz gorunen herseyi -medim - madim ekleri ile olumluya cevir olduk sana durust vatandas. Hadi kendimden gectim devleti yonetenler ve diger 70 milyon nasil olacak?
Turkiye konumu itibari ile cennet vatan lakin biz Turklerin sistemi bozuk, sistem de iceriden degistirelemez.. Degisim,devrim gerek.
-
Ne Yaptın ! diince bende Mirkelam ın nee yaptın asumannnnn yap bi pansuman $arkısı mı die atladım ama diilmi$:S
-
Benim bu durumda tek suçum şuan ki zihniyeti ülkemin yönetiminde barındırmak olur.
-
bitireli 5 sene oldu. Askerlik anilarimida oku bak nasil acemi bolugunden kaciyorum. Olumlu olumsuz 1 vatandasi teyit ettik, cikipta hainiz demedik.
Valla pek birsey yapmadim, yedim ictim yattim ve yan geldim. - Alin teri ile it gibi yapilipta karsiligi alinacak ne kadar kamusal is varki gunumuzde?
Oy kullanmadim, - Kullanmaya gittik ikamet kaydin islenmemis, burada kayitli degilsin dediler. Bana degil muhtar olacak adama bir bakin.
Vergi kacirdim, - mal karsiligi vergi borcum neyse odeyeyim dedim 500 ytl karsiligi aldim mallara 1700 ytl vergi bictiler. Gemi ile gonderdim, antalya gumrugunde mallar karisti. Nasil olacak?
Kamu malina zarar verdim, - ogrenciyim cebimde para yok gurbetteyim, aileme ulasicam kamunun telefonuna jeton atiyorum jetonu yutuyor, acil durum parak yok arkadas, birak zarari parcalarim o makineyi.
gecmiste asagi yukari 14 senelik okul hayati boyunca (uni dahil) kopya ile gectim, - gece gunduz calistim 1. donem o yazilidan 0 aldim, 1. donem + 2.donem + yil sonu ortalamasi yinede kurtaramadi, baska bir ders diger yazilidan 3 aldim tum sene yattim, yetti. pardon ama boyle egitim sistemine tersten sokayim. Kopyaci ettiler.
kotali mali karayolu ile gumrukten vergisiz soktum, - benim cebimden 3-5 kurus koparmak icin 10 dakikalik gumruk islemlerini 10 saate cikartirsan senimi beklerim yahu devlet baba, vakit nakit.
ogretmen dovdum, - hocam nasil olur sinav kagidimi gorebilir miyim dedim?. 'Siktir git pezevenk dedi', hattini bildirdik kotumu ettik?
polis tasladim, insan yaraladim, hayvan ile ters iliskiye girdim, - maca gittik konfeti, tas, bicak atan adamlardan kacti polis, geldi bizi buldu saracak. Guzel insanim arka cebimden cuzdanimi cekti cizdim guzel yerlerinden. Cinsel iliskiye giremez olduk hurafelerden, orf, adet geyiklerinden, arkabahcedeki kisragi kistirdim.
yerlere cop ve balgam attim, ulan insan cop kutusu koyar yahut koydugu cop kutusunu temiz tutar. O kadar copcu calistiriyosun. Balgamda istanbulun kirli havasindan, yapicak bir sey yok beton yigini yaptilar.
askerlikten kactim.. - anamizin karnindan asker dogmadik, isim var , askim var, bakmakla yukumlu oldugum insanlar var, gelipte beni zor gunumde apar topar goturursen oyle zevkin izdirabini skerim ben
Sonrada bu ulkeden bi skim olmaz deyip yurtdisinda yasamaya basladim. - Aynen