Neden Bu Küfür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Biz herseyden önce kufuru öğrendik...  musabakalar bile yapılırdı.... en ii küfürü kim bulacak diye...  laf yarışı  gibi bişe yapılırdı...küfür sanat olmayan sanattır:D

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    -----------------------------

küfür eşittir hür kültür

ya nasıl desem bu yeni jenerasyon adam gibi Türkçeyi yada Osmanlı Türkçesini bilmediği için: birşey söylediği zaman aq yada lan len oğlum gibi ufak şeylerle bitirmediği zaman cümle çok havada kalıyo, kalmasa bile öyle hissettiriyo, o Türkçeyi bilse cümleler daha düzgün kurulabilir bunu öğretmek iste ilk başta okullara düşüyo fakat okulların ilgilendiği tek şey isim edat cart curt, ki bunları bana öğretebilen öğretmen daha çıkmadı :D hayatımızın bir parçası olumş gibi bu takılar,

evet evet çok haklısın.Nasıl okulda 6 sene ingilizce okuyup adma gibi ingilizce konuşamıyorsak, nasıl okul eğitim ve öğretim görülen bir yer olması gerekirken sadece öğretim yuvası haline geldiyse aynen öyle Türkçe öğretiyorlar ama....Dil profesörlerinin bir çoğu de-da yı düzgünce kullanamıyor muş.

& dareselam

siz geçin hoca taşak.Yarın öbür gün tvye sizden biri çıktığında youtubelerde görrürseniz orospu o onu sikmek çok zevklidir gibi şeyler asla ama asla sinir olmayın rahatsızlık duymayın.Anlattığım şey bu bir türlü anlamak istemiyorsunuz doğru hepimiz herkezin anasına avradına küfür ederim.

Küfür bir sanattır ne yazık ki çoğunuz bilmiyorsunuz bu sanatı.Küfür anaya bacıya her daim kaymak değildir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Kişiliğe hakaret olarak bakıyosan zumsuk,

Küfr edeceim kişinin yüzüne de küfür ederim hiç fark etmez!  herkese kayarim amk demiyorum yerinde zamninda hakettiginde bu kadar...

Aramızda irice bi fark var :) konuya konuşma tarzı olarak bakıyorum hakaretle alakalı olarak diil:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Zumsuk ortaya bi konu atıyosun ama dışardan gözüken şu ki amacın tartışmak değil sanki düşüncelerini bizlere kabul ettirmeye çalışıyosun ve ayrıca biz senin düşüncene karşı olan 1-2 laf yazdığımız zaman sen 1 sayfayı dolduracak kadar yazı yazıyosun bize.

Sana tavsiyem anlatmak istediğin şeyleri daha kısa cümlelerle ifade etmendir. Şu yüksekli kompleksinden de çıkarsan memnum olucam.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

Zumsuk ortaya bi konu atıyosun ama dışardan gözüken şu ki amacın tartışmak değil sanki düşüncelerini bizlere kabul ettirmeye çalışıyosun ve ayrıca biz senin düşüncene karşı olan 1-2 laf yazdığımız zaman sen 1 sayfayı dolduracak kadar yazı yazıyosun bize.

Sana tavsiyem anlatmak istediğin şeyleri daha kısa cümlelerle ifade etmendir. Şu yüksekli kompleksinden de çıkarsan memnum olucam.

kesinlikle tartışmaya çalışmıyorum.Şu istediğim nedne küfür ediyoruz.Konuşma muhabbet bölümü.Fakat birisi çıkıp ben küfürsüz yaşayamam derse konuşacak birşeyim yoktur.Soruyorum neden?NEdne yapamazsın.Diyorum ki o insanlar snein ablan osla kardeşin olsa.

Küfür bir sanattır

Buda cevap değil.Küfür sanattır ama sadece sanatçı sanatını icra eder.Her önüne gelen küfür ederse olcak iş değil bu.Ben youtubedeki görüntüden oldukça rahatsızım.Burda küfür edenler olduğunu bilerek çaıtm amaç nedir enden ediyoruz ne yapabiliriz enine boyuna konuşalım.Kalkıpta küfür edeirm ben sana ne küfür edilmez mi bea.. gibi mesajlar yazıyorlar.Onu zaten bilyorum görüyorum sorun şu neden?Güzelce bir neden yazsınlar.

Konuda küfür edilmesin küfür edilir mi demiyorum, konuda kimi kaç kişi sever ortalama bunu sormuyorum, siz küfür eder misiniz sormuyorum.Diyorum ki bence bu saygısızlık ben bundan rahatsız oldum neden böyle nedne küfür edilir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Kreston bunu yazdı:

umsuk ortaya bi konu atıyosun ama dışardan gözüken şu ki amacın tartışmak değil sanki düşüncelerini bizlere kabul ettirmeye çalışıyosun ve ayrıca biz senin düşüncene karşı olan 1-2 laf yazdığımız zaman sen 1 sayfayı dolduracak kadar yazı yazıyosun bize.
    kesinlikle tartışmaya çalışmıyorum.Şu istediğim nedne küfür ediyoruz.Konuşma muhabbet bölümü.Fakat birisi çıkıp ben küfürsüz yaşayamam derse konuşacak birşeyim yoktur.Soruyorum neden?NEdne yapamazsın.Diyorum ki o insanlar snein ablan osla kardeşin olsa.

Küfür bir sanattır

Buda cevap değil.Küfür sanattır ama sadece sanatçı sanatını icra eder.Her önüne gelen küfür ederse olcak iş değil bu.Ben youtubedeki görüntüden oldukça rahatsızım.Burda küfür edenler olduğunu bilerek çaıtm amaç nedir enden ediyoruz ne yapabiliriz enine boyuna konuşalım.Kalkıpta küfür edeirm ben sana ne küfür edilmez mi bea.. gibi mesajlar yazıyorlar.Onu zaten bilyorum görüyorum sorun şu neden?Güzelce bir neden yazsınlar.

Konuda küfür edilmesin küfür edilir mi demiyorum, konuda kimi kaç kişi sever ortalama bunu sormuyorum, siz küfür eder misiniz sormuyorum.Diyorum ki bence bu saygısızlık ben bundan rahatsız oldum neden böyle nedne küfür edilir?

Küfür bir sanattır ve bu bir cevaptır. Neden mi istiyorsun? Çok yaratıcı küfürler biliyorum ve sonuçta yaratıcılık bir emektir. Emek verilmiş herşey de benim için bir sanattır. Ha başka nedenlerimde var : Hoşuma gidiyor amına koyim.

Ayrıca ben senin neden aradığını felan zannetmiyorum. Biz sana bir neden söylesek bile gene bildiğini okuyacaksın. Belli ki sinirlenmişsin. Abla , bacı konusunda empati yaptığın kadar başka konularda da yapsan güzel olurdu.

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pff yazmıyorum kreston bişey süper..Devam edin abicim küfür edin.İkili tartışmada olamsın.

He ne olmuş evet fikrimi kabul ettirmeye çalıyorum sorunda olmaz ben kabu ettirmeye çalışırım sen kabul etmemeye çalışırsın.Küfür etmeyi seviyoum diye bir saçmalık naısl olur.Sen istediğin zaman , hoşuna gitti diye milletin anasına bacısına küfür edebilecek kadar mı insansın?

aq, lan olm buna vs.. gibi küfürlere laf söylemiyorum fark ettiysen.Arkadaş ortamında en adi küfür bile espiri niyetinde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

dünyanın her yerinde küfürleşme ve argo yeralmakta ama sanırım biraz aşmışız küfür konusunda bununda sebebi cinsiyetci, sexist ve bir okadarda bağnaz ülkede yaşamamız,

a.k gibi bir laf hiçbir dünya ülkesinde yok artık normal karşılar olduk

sikmek ve sikilmek etken ve edilgen iki kelime ;şahısın kendisi yorum yapmalı yani sikilen :D o yüzden pek birşey söylemeyeceğim

ama ana avrat soy sop düz gitmek pekde hoş söylemler değil tabiki,

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

pff yazmıyorum kreston bişey süper..Devam edin abicim küfür edin.İkili tartışmada olamsın.

He ne olmuş evet fikrimi kabul ettirmeye çalıyorum sorunda olmaz ben kabu ettirmeye çalışırım sen kabul etmemeye çalışırsın.Küfür etmeyi seviyoum diye bir saçmalık naısl olur.Sen istediğin zaman , hoşuna gitti diye milletin anasına bacısına küfür edebilecek kadar mı insansın?

aq, lan olm buna vs.. gibi küfürlere laf söylemiyorum fark ettiysen.Arkadaş ortamında en adi küfür bile espiri niyetinde.

Küfürü tercih etmem benim düşüncem ne demek böyle bir saçmalık nasıl olur? Oluyo işte amk. Hep beraber saçmalığız. Kendimi sınırlamaya hiç niyetim yok. Bu da son lafımdır.

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    zumsuk hacım gzl veya degil gercekten tartısılır evet söylemek istemesemde amk agız alıskanlıgı olmus artık.. birini överken ipneye bak ne is cıkarmıs derim ;) gercekten güzel olmasa da yasamımızın bir parcası.. tabi dozunu kacırmamak Lazım amk..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
Toplam Hit: 5608 Toplam Mesaj: 38