folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Neden Mutlu Değiliz ?

Neden Mutlu Değiliz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Persebar bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

Benden daha çok kaybeden varsa buyrun gelsin kapışalım :D Lanetli bi adamım amk neler neler işte uzun hikayeler..Zaten hiç adam akıllı içime sine sine mutlu olmadım 20 yaşındayım.Ama artık pek sikimde de değil,su saatten sonra mutlu olsam da olmasam da pek sikimde değil

Kaybettiklerin hakkında kapışmaya varım  hocam ;)

kapışak aga sizden 1 benden 10 la

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ülke tabiki bok la. insan insan gibi yaşayamıyorki.

toplu taşımaya(özellikle metrobüs) bin ve insanların yüzlerine bak. o zaman anlarsın ne halde millet. ben de o yüzlerden biri olucam bu arada :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Neden mutlu olmak zorundayız ki? yani mutlu olmak şart mı?

doğrusu uzun zamandır hiç kendime sormuyorum 'mutlu musun yavrum var mı bir sıkıntı' deyu. o kadar umursamaz oldum. görevlerimi yerine getirip hayatımı devam ettiriyorum. ha karamsar da değilim kesinlikle :) tuhaf.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

evin araban karın var jetin motor yatın banka hesabında 100 milyar doların var mı yok o yüzden mutsuzsun

ayrıca belirteyim hayırseverliklede mutlu olunmaz şu yukarda saydıklarım yoksa mutsuzsun demektir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ayrıca mutluluk gecicidir müridler

bizim aradıgımız huzur :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    Persebar bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

çünkü yaşadığımız ülke bok gibi. 

Aynen öyle valla hiç bi imkan yok denecek kadar.

ulquiorra: Hocam nesi bok?
    JuMaN:Yok derken? Ne imkanı olmasını isterdin?

Cevaplarınızı merak ettim cidden :)

benim için ülkenin bokluğunun imkansızlıkla alakası yok aslında oecd verilerine ithafen öyle demiştim. hatta bana kalırsa imkanımız epey geniş ama çok yanlış yerlere yönlendiriyoruz, ziyan oluyor. ama madem sordun sıralıyım biraz.

üniversite 3e gelmişim, 10 final +3 büt girdim son 30 günde, 1 tane bile insanı düşünmeye iten soruyla karşılaşmadım. hepsi cevabı ezberlenip geçilecek sınavlardı. eğitim sistemimiz öyle boktan ki matematik probremlerini bile ezberle çözmeye çalışıyoruz aq. eğitim sistemimiz insanları yanlış mesleklere yönlendiriyor. bu da okuldan mezun olmaya yakın/olduktan sonra tatminsizliğe yol açıyor. ya da en kötü ihtimalle hayat boyunca tatminsizliğe.

benim için önemli bokluklardan bir diğeri bireysel özgürlüklere saygının sıfır olması. adam zannediyor ki kendisi birşeyi sevmiyorsa tüm insanlık ondan uzak durmalı. bunun sebebi tabi ki yine eğitim kalitemizin düşüklüğü ve eğitimin tüm ülkeye eşit dağıtılamaması.

şehir yapısı benim için bir diğer bokluk. 2 şerit alt geçide 2 şerit üst yola ayrılırken yayalara 50 cm kaldırım ayıran mühendis hiç mi yolda yürümüyor merak ediyorum. büyük şehirlerdeki yeşil kıtlığından bahsetmeye gerek bile yok. insan gibi nefes almak mümkün değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

çünkü yaşadığımız ülke bok gibi. 

Aynen öyle valla hiç bi imkan yok denecek kadar.

ulquiorra: Hocam nesi bok?
    JuMaN:Yok derken? Ne imkanı olmasını isterdin?

Cevaplarınızı merak ettim cidden :)

benim için ülkenin bokluğunun imkansızlıkla alakası yok aslında oecd verilerine ithafen öyle demiştim. hatta bana kalırsa imkanımız epey geniş ama çok yanlış yerlere yönlendiriyoruz, ziyan oluyor. ama madem sordun sıralıyım biraz.

üniversite 3e gelmişim, 10 final +3 büt girdim son 30 günde, 1 tane bile insanı düşünmeye iten soruyla karşılaşmadım. hepsi cevabı ezberlenip geçilecek sınavlardı. eğitim sistemimiz öyle boktan ki matematik probremlerini bile ezberle çözmeye çalışıyoruz aq. eğitim sistemimiz insanları yanlış mesleklere yönlendiriyor. bu da okuldan mezun olmaya yakın/olduktan sonra tatminsizliğe yol açıyor. ya da en kötü ihtimalle hayat boyunca tatminsizliğe.

benim için önemli bokluklardan bir diğeri bireysel özgürlüklere saygının sıfır olması. adam zannediyor ki kendisi birşeyi sevmiyorsa tüm insanlık ondan uzak durmalı. bunun sebebi tabi ki yine eğitim kalitemizin düşüklüğü ve eğitimin tüm ülkeye eşit dağıtılamaması.

şehir yapısı benim için bir diğer bokluk. 2 şerit alt geçide 2 şerit üst yola ayrılırken yayalara 50 cm kaldırım ayıran mühendis hiç mi yolda yürümüyor merak ediyorum. büyük şehirlerdeki yeşil kıtlığından bahsetmeye gerek bile yok. insan gibi nefes almak mümkün değil.

Hocam ilk söylediğinde dibine kadar haklısın diyecek birşeyim yok 

ikinci söylediğini bu akşam arkadaşlarla tartıştık evet öyle bir durum öyle bir yaklaşım var insanlarda ve beni ciddi manada rahatsız ediyor.

üçüncü ise yürümeyen anlamaz o kaldırımları yapan mühendis arabasından inip zahmet etmez insanlar ne çile çekiyor diye bakmaya.

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

AbdullahAzad der ki; yalnızlıktan kendimi sikebilirim.

Allah Türktür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bu Smirnoff ne zaman konu açsa tarikata birşeyler oluyor

Dentist tarafından 05/Tem/13 00:49 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Gerçekten çok farklı bir durum, her istediğimizi elde etsek bile mutlu olamıyoruz, cebinde milyonlar olan insanlar yalnız.

Ben de yalnızım, he bi Nambi var o da ayrı bi vaka, aşkım, hayatım dedi bu akşam mutlu oldum.

Tabi bu 10-15 dk kafamın güzelliğiyle alakalı yoksa nambi'yi kim sikler.

Bilen bilir, bi ara birini baya sevmiştim, belki de hala herşeyde onu aradıgımdan bu mutsuzluk bilmiyorum.

Bu akşam düşünmek için bir sürü zamanım oldu, en sonunda dedim o olsaydı böyle olmazdı diye..

Bu düşüncede yanlış, çünkü yanlız doğduk yanlız öleceğiz, giderken kimse gelmeyecek, belki de bunu kabullenemiyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=m-QRCg3nX-Y

Toplam Hit: 9559 Toplam Mesaj: 74