Neden Mutlu Değiliz ?
-
Persebar bunu yazdıPoet bunu yazdı
Benden daha çok kaybeden varsa buyrun gelsin kapışalım :D Lanetli bi adamım amk neler neler işte uzun hikayeler..Zaten hiç adam akıllı içime sine sine mutlu olmadım 20 yaşındayım.Ama artık pek sikimde de değil,su saatten sonra mutlu olsam da olmasam da pek sikimde değil
Kaybettiklerin hakkında kapışmaya varım hocam ;)
kapışak aga sizden 1 benden 10 la
-
ülke tabiki bok la. insan insan gibi yaşayamıyorki.
toplu taşımaya(özellikle metrobüs) bin ve insanların yüzlerine bak. o zaman anlarsın ne halde millet. ben de o yüzlerden biri olucam bu arada :)
-
Neden mutlu olmak zorundayız ki? yani mutlu olmak şart mı?
doğrusu uzun zamandır hiç kendime sormuyorum 'mutlu musun yavrum var mı bir sıkıntı' deyu. o kadar umursamaz oldum. görevlerimi yerine getirip hayatımı devam ettiriyorum. ha karamsar da değilim kesinlikle :) tuhaf. -
evin araban karın var jetin motor yatın banka hesabında 100 milyar doların var mı yok o yüzden mutsuzsun
ayrıca belirteyim hayırseverliklede mutlu olunmaz şu yukarda saydıklarım yoksa mutsuzsun demektir -
ayrıca mutluluk gecicidir müridler
bizim aradıgımız huzur :)
-
Persebar bunu yazdıJuMaN bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
çünkü yaşadığımız ülke bok gibi.
Aynen öyle valla hiç bi imkan yok denecek kadar.
ulquiorra: Hocam nesi bok?
JuMaN:Yok derken? Ne imkanı olmasını isterdin?
Cevaplarınızı merak ettim cidden :)benim için ülkenin bokluğunun imkansızlıkla alakası yok aslında oecd verilerine ithafen öyle demiştim. hatta bana kalırsa imkanımız epey geniş ama çok yanlış yerlere yönlendiriyoruz, ziyan oluyor. ama madem sordun sıralıyım biraz.
üniversite 3e gelmişim, 10 final +3 büt girdim son 30 günde, 1 tane bile insanı düşünmeye iten soruyla karşılaşmadım. hepsi cevabı ezberlenip geçilecek sınavlardı. eğitim sistemimiz öyle boktan ki matematik probremlerini bile ezberle çözmeye çalışıyoruz aq. eğitim sistemimiz insanları yanlış mesleklere yönlendiriyor. bu da okuldan mezun olmaya yakın/olduktan sonra tatminsizliğe yol açıyor. ya da en kötü ihtimalle hayat boyunca tatminsizliğe.
benim için önemli bokluklardan bir diğeri bireysel özgürlüklere saygının sıfır olması. adam zannediyor ki kendisi birşeyi sevmiyorsa tüm insanlık ondan uzak durmalı. bunun sebebi tabi ki yine eğitim kalitemizin düşüklüğü ve eğitimin tüm ülkeye eşit dağıtılamaması.
şehir yapısı benim için bir diğer bokluk. 2 şerit alt geçide 2 şerit üst yola ayrılırken yayalara 50 cm kaldırım ayıran mühendis hiç mi yolda yürümüyor merak ediyorum. büyük şehirlerdeki yeşil kıtlığından bahsetmeye gerek bile yok. insan gibi nefes almak mümkün değil.
-
ulquiorra bunu yazdıPersebar bunu yazdıJuMaN bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
çünkü yaşadığımız ülke bok gibi.
Aynen öyle valla hiç bi imkan yok denecek kadar.
ulquiorra: Hocam nesi bok?
JuMaN:Yok derken? Ne imkanı olmasını isterdin?
Cevaplarınızı merak ettim cidden :)benim için ülkenin bokluğunun imkansızlıkla alakası yok aslında oecd verilerine ithafen öyle demiştim. hatta bana kalırsa imkanımız epey geniş ama çok yanlış yerlere yönlendiriyoruz, ziyan oluyor. ama madem sordun sıralıyım biraz.
üniversite 3e gelmişim, 10 final +3 büt girdim son 30 günde, 1 tane bile insanı düşünmeye iten soruyla karşılaşmadım. hepsi cevabı ezberlenip geçilecek sınavlardı. eğitim sistemimiz öyle boktan ki matematik probremlerini bile ezberle çözmeye çalışıyoruz aq. eğitim sistemimiz insanları yanlış mesleklere yönlendiriyor. bu da okuldan mezun olmaya yakın/olduktan sonra tatminsizliğe yol açıyor. ya da en kötü ihtimalle hayat boyunca tatminsizliğe.
benim için önemli bokluklardan bir diğeri bireysel özgürlüklere saygının sıfır olması. adam zannediyor ki kendisi birşeyi sevmiyorsa tüm insanlık ondan uzak durmalı. bunun sebebi tabi ki yine eğitim kalitemizin düşüklüğü ve eğitimin tüm ülkeye eşit dağıtılamaması.
şehir yapısı benim için bir diğer bokluk. 2 şerit alt geçide 2 şerit üst yola ayrılırken yayalara 50 cm kaldırım ayıran mühendis hiç mi yolda yürümüyor merak ediyorum. büyük şehirlerdeki yeşil kıtlığından bahsetmeye gerek bile yok. insan gibi nefes almak mümkün değil.
Hocam ilk söylediğinde dibine kadar haklısın diyecek birşeyim yok
ikinci söylediğini bu akşam arkadaşlarla tartıştık evet öyle bir durum öyle bir yaklaşım var insanlarda ve beni ciddi manada rahatsız ediyor.
üçüncü ise yürümeyen anlamaz o kaldırımları yapan mühendis arabasından inip zahmet etmez insanlar ne çile çekiyor diye bakmaya. -
AbdullahAzad der ki; yalnızlıktan kendimi sikebilirim.
-
Bu
Dentist tarafından 05/Tem/13 00:49 tarihinde düzenlenmiştirSmirnoff ne zaman konu açsa tarikata birşeyler oluyor -
Gerçekten çok farklı bir durum, her istediğimizi elde etsek bile mutlu olamıyoruz, cebinde milyonlar olan insanlar yalnız.
Ben de yalnızım, he bi Nambi var o da ayrı bi vaka, aşkım, hayatım dedi bu akşam mutlu oldum.
Tabi bu 10-15 dk kafamın güzelliğiyle alakalı yoksa nambi'yi kim sikler.
Bilen bilir, bi ara birini baya sevmiştim, belki de hala herşeyde onu aradıgımdan bu mutsuzluk bilmiyorum.
Bu akşam düşünmek için bir sürü zamanım oldu, en sonunda dedim o olsaydı böyle olmazdı diye..
Bu düşüncede yanlış, çünkü yanlız doğduk yanlız öleceğiz, giderken kimse gelmeyecek, belki de bunu kabullenemiyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=m-QRCg3nX-Y