folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Neden Mutlu Değiliz ?

Neden Mutlu Değiliz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Make it bun dem hocu.

http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    Beyler acik konusmak gerekirse insanlarin neden huzursuz ve mutsuz oldugunu bilimsel ve ruhsal olarak biliyorum. Ornegin bir sorun soyleyin ona neden uzuldugunuzu nasil iyi olacaginizi anlatirim. Benim sorunumsa neden yasadigim. Bir cok genc oluyorken ben hayal kuramiyorum. Huzursuzum bende surekli cabalayip yasamaya gayret ediyorum da beni en cok yoran ölum ve sonrasi...

Sevdigin kızdan ayrıldın mutlu olmak için ne yapacan ?
    21 Temmuzda DGS sınavına girecem huzursuzum matematikden fazla anlamıyorum ?

İstesigin sevsigin kizi elde etmekse bir cok yol var. Sinav icinde calisacaksin. Seni huzursuz yapan sey ne biliyor musun. Seninle konusan belki hic farkedemedigin zihnin. Surekli ileride kotu seyler olabilme ihtimalini sana hatirlatan zihnin asil sorun. Bence en buyuk idrak bu. Huzuruda mutluluguda zihin sana hatirlatiyor. Eger seninle konusani gorur bunu iyileriyle degistirirsen izdirap cekmessin. Ve disinda yasadigin hayat icinde yasadigin hayat kadar onemli degildir bu yuzden fakir ama mutlu insanlar var. genel idrak bu bana gore. :)

brain

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

benim paramyokhacı. fakirim. o yüzden sizi bilmem

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Mutsuzluğumuzun temel nedeni hep aynı şeyleri yaşıyor veya elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz hep bir pişmanlık var bizde hayatımız hep keşkelerle dolu.

DGS ye gireceğim matematik çalışıyorum tam anladım diyorum sınavda öyle bir soru çıkıyor ki insan sinirden sapıtıyor en büyük sorunlardan biri işsizlik. Çoğu kişinin kapısını çaldım hiç biri cevap vermedi ümitsizlik ve gelecek kaygısı içine düşmüşüz doğal olarak.

Evde çalışmayıp bu şekilde ailemin suratına bakmak bana çok koyuyor artık onlarda bıktılar ve çalışmayacaksan bari askere git demeye bile başladılar.

Asosyallik de ciddi bir tehdit biri söylemişti sanırım burada ''Paran kadar sosyalsin'' demişti doğru bence. ha benin amacım öyle her deliğe girip çıkayım onu da bunu da deneyeyim değil ama sorduğumuz sorulara daha kolay yanıt bulsak zaten bunlar olmayacaktı.

Hemen hemen hepsini okudum sanırım bütün forum aynı dertlerden muzdarip bir şekilde yaşıyor.

Eskisi gibi değildir belki!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben mutluyum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

gunu yasayinca mutlu oluyorsun ben oyleyim en azindan :) 

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Az önce kuzeni aradım kuzen DGS girecem matematik çalıştırırmısın dedim sen soruları çöz çözemedigin olursa onlara yardım ederim dedi. Olm zaten çözsem neden seni arayım ki , diğer kuzeni aradım müsait değilim işim var dedi . Anlıyacagım hiç kimseden hayır yok gidip matematik ögretmeni tutacam saatlige 50 TL istedi zaten günlük 2 saat anlatsa 100 TL yapar sınav zamanına kadar 15 gün anlatsa 1.500 TL para yapar.

Gelde mutlu ol şimdi.

JuMaN tarafından 05/Tem/13 16:44 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Az önce kuzeni aradım kuzen DGS girecem matematik çalıştırırmısın dedim sen soruları çöz çözemedigin olursa onlara yardım ederim dedi. Olm zaten çözsem neden seni arayım ki , diğer kuzeni aradım müsait değilim işim var dedi . Anlıyacagım hiç kimseden hayır yok gidip matematik ögretmeni tutacam saatlige 50 TL istedi zaten günlük 2 saat anlatsa 100 TL yapar sınav zamanına kadar 15 gün anlatsa 1.500 TL para yapar.

Gelde mutlu ol şimdi.

Forumda biri vardı matematikçi Heyet mi neydi müridin adı ona 1 pm at belki destek olur.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Gelde mutlu ol şimdi.

Forumda biri vardı matematikçi Heyet mi neydi müridin adı ona 1 pm at belki destek olur.

Attım hocam saol

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 9549 Toplam Mesaj: 74