folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Yabancı Rumuz?

Neden Yabancı Rumuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    herkes kendi nickinden bahsetmiş uygun sanırsam türkçeye değilmi :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

nickimi seviyorum ^^

yabancı nickleride seviyorum , kim ne isterse yazsın ^^

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ben şu anda türkçe olmayan kendi nick'imden memnunum,Zaten Lemuria'nın Türkçede bi karşılığıda yok özel isim olduğundan bi gibi nickler için olumsuz eleştiri yapmanı kınarım , ama birisi kalkıpta nick'ini mesela; Wolfman yapıp Kurtadam yapmazsa o zaman belki bende senle birlikte ona olumsuz bi eleştiride bulunabilirim : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    benimkide silah anlamına geliyor uzi

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya canım ben zaten özel isime bir şey demem.kendine idol belirlemişsindir birini özdeşleştirmişsindir kendinle o zaman diyeceğim bir şey yok

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Benim nick yaklaşık 7 yıl oldeu bendedir, Onu hatırlayanlarınız varsa o zamanlar Netbul.Net' in Chat sayfaları vardı gecelerin yargıcı felan vardı Dr4 felan,

Mübtelası olmuştum, Net hakkınsa hiç bi bilgim yokkenlerde idi, o zamanlar nick kullanmazdım direk mehmet21- yada mehmet_21 felanla girerdim :) bakıyordum millet ne güzel isimler buluyor benimkisi tek düze idi, olmaz dedim ve her gün her gördüğüm şey beni acayip Şok Ediyordu,

Bi gün kafamı topladım ve dedimki Şok oluyorum madem ben bir Şok Adamım ve o zamandan beridir ShockMan oldum. :) Nickimin hikayesi bu. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    renegadealien bunu yazdı:

Daha liseye yeni giderken, otobüsle giderken her gün aynı yerde aynı şekilde park etmiş jeepe hasta oluodum, sol ve sağ köşesinde renegade yazıodu.. Sonra baktım heryerde renegade var, benim ingilizce sözlüğü konuşan sözlükle oynarken alien kelimesi hoşuma gitti, daha dorusu alien türkçeye çevrildiğinde en uzun anlamı olan sözcük idi..

renegadealien ı birlşeştirip okuttum sözlüğe, hoşuma gitti bu oldu :)

haydarın okunması hoşuma gitseydi, jeepinde ismi mustafa olsaydı mustafahaydar yapardım nickimi...

Bende Merak Ediordum, Öğrenmiş oLdum

Hakketen bende merak ediyordum:) hatta gugıl'dan arattım sözlüklerden arattım yok yok niyse bir gün pm'den sorarım dedim artık gerek kalmadı:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Internetle tanıştıım ilk günlerde yabancı sitelere, yabancı forumlara daha cok takılırdım ICQ listemde 4-5 tane turk bulunurdu onlarda akraba flndi

e bu durumda turkce nik almanin bana faydasi olmazdi...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    türkçe yapcaz dı benm adım savaş aq yerinde ş yok ü yok ı yok ö yok bunlar kullanılabilir yapabilirseniz bnde türkce alırım nikimi :)

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bak benimkine ne türkce ne gavurca...:D

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 8261 Toplam Mesaj: 62