Need For Speed Underground 2 Yarış Bitti
-
carbondan sonra prostreet çıktın şimdide shift
bence NFS most wanted dan sonra düşüşe geçti. Most wanted favorim
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
gizli yerler var diyorlar naısl bulacaz oraları,
-----------------------------bulabilseydin gizli olmazdı :P
-
pejo 206 ilen uzun yolda gazı kök yapıcaksın, sonra birden bırakıcaksın ve egsoz'un çatır patır seslerini dinlyeceksin.. birde focus'un yüksek devirdeki egsoz sesi hoştur.. tabi kulaklık veya en az 2+1 ses sisteminde seside açıcaksın ;)
-
nfs serisinde zevk aldığım 2 oyun var :) birisi need for speed 2 biride need for speed undergrand 2 :)) gerisi fasa fiso
nfs 2 2 kişilik oynanıyodu abimle sabahlara kadar oyunu bitirmeye ugrasırdık yani araba seciyosun ekran 2 ye bölünüyor tam hatırlamıyom ama 15 tane pist var ama dehset pistler her yarışta bi araba eleniyodu abimle finale kalmak için yarışırdık çok zordu :)
-
most wanted bende oynuyordum guzeldı nfs serisinde en ıyısıydı 2006 daydı sanıırm.
nette aradıgım zaman hep aynı most wanted 1 kac sıteden ındırdım 1. yarıstan sonra oyundan atıyor.saglam nfs mw varmı elınızde?
-
brutalalien bunu yazdı:
nfs serisinde zevk aldığım 2 oyun var :) birisi need for speed 2 biride need for speed undergrand 2 :)) gerisi fasa fiso
nfs 2 2 kişilik oynanıyodu abimle sabahlara kadar oyunu bitirmeye ugrasırdık yani araba seciyosun ekran 2 ye bölünüyor tam hatırlamıyom ama 15 tane pist var ama dehset pistler her yarışta bi araba eleniyodu abimle finale kalmak için yarışırdık çok zordu :)
-----------------------------bende oynardımlan kardeşimle :S heey hey fzr200 mi ne vardı dinazor bile sürülüyodu :DD
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------bende oynardımlan kardeşimle :S heey hey fzr200 mi ne vardı dinazor bile sürülüyodu :DD
kırmızı arabayı diyosun kağıt gibiyde en ufak hatada hemen takla atıyodu :D ama felaket hızlıydı.evet şifreleride vardı dinaazor vs her seyi sürebiliyodun. ama benim favorim mercedes ve jaguardı ikiside ağır arabaydı ama hızlıydılarda. :))
hız rekorumu mercedes ile kırdım yani en kısa zamanda bitirme rekoru..
lan aklıma geldi dur indiriyim nette varsa oynayım az nostalji yapalım
-
Torrent: http://thepiratebay.org/torrent/3604935/Need_For_Speed_Underground_2
bende bi nostalji yapiyim dedim, indirmeye basladim..:)
-
Garajdan mapsteki yarışları yap. %100 e kadar yolu var.
Most Wanted'mı zirve hadi canım ordan. -
oyunu bitiren arkadaş oyunun bitmiş dosyasını paylaşırmısın araclarını merak ettim
mos wanted teklink elinde olan varsa paylasırsa sevinirim + Carbonda olur Tesekurler.