Nerelerden Burs Alabilirim?
-
bende gittim 54 bininci oldum seneye mi gitsem bu sene bişiler mi yapsam kararsızım
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
ExcellencE bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
merhabalar
bildiginiz üzre 23. olduk burs için kyk ya başvurucam ama sitesi şaftı yemiş afedersiniz elden başvurmak için istanbulda nerelere gitmek gerekir?
birde kyk dışında nerelerden burs alabilirim?
-----------------------------ne 23.sü la?
Türkiye 23. sü galiba :D
-----------------------------türkiye 23.sü ve burs nasıl alabilirim diye mi soruyo?
-
dershanenin birine git hocam ev araba versinler :W
-
Ben Turkiye 23. olsam varya olene kadar onun havasini atarim :3
-
LordVader bunu yazdı:
Ben Turkiye 23. olsam varya olene kadar onun havasini atarim :3
-----------------------------ben de goruyorum turkiye 7. sı 10. sı dıye ıkıncı sınıfa gelınce 2.5 u zor topluyo angutlar gıcına gırıyo :D
en zevklısı de ahmet sen turkıye 7. sısın demı la hayret bu cocuk beyin .mcıklaması gecırmıs sınavdan sonra ondan boyle oldu demek oluyo :D
kusura bakmasınlar ama :D turkiye 7. 10. sı die osurugunun farklı kokacagını falan dusunur hale gelıyolar bunlar
-
ilk 100e girdiysen başbakanlık direkt olarak 600 lirayı bağlıyor sana, koşulsuz şartsız
bide tevin ayda bi milyarlık bursu var ona başvur,ilk 2000dekiler başvuralbiliyor
3 tane elemes, var, kompozisyon, mülakat falan,50 kişiye veriyorlar, almak cok zor, ama alırsan cok iyi ayda 1 milyar trink para, üstelik başbakanlıktan aldıgınada karışmıyor
biraz araştır birçok şirket burs verir
özyeğin vakfı,zorlu sonra veriyor diye biliyorum
anadolu vakfı verir, çydd verir
bulunduğun ildeki ticaret odalarının bursları vadır onlara başvur
türkiye derecen 23 se 1 milyara yakın burs alabilirsin 600 başbakanlık kesini, bide 200-300 enazından baska biyerden bulursun
tev cıkarsa 1milyar 600 net maaşın olur
oh kafan rahat
-
itü ye git 1 milyarda o veriyo :D oldu 2600
-
fth_ bunu yazdı:
ilk 100e girdiysen başbakanlık direkt olarak 600 lirayı bağlıyor sana, koşulsuz şartsız
bide tevin ayda bi milyarlık bursu var ona başvur,ilk 2000dekiler başvuralbiliyor
3 tane elemes, var, kompozisyon, mülakat falan,50 kişiye veriyorlar, almak cok zor, ama alırsan cok iyi ayda 1 milyar trink para, üstelik başbakanlıktan aldıgınada karışmıyor
biraz araştır birçok şirket burs verir
özyeğin vakfı,zorlu sonra veriyor diye biliyorum
anadolu vakfı verir, çydd verir
bulunduğun ildeki ticaret odalarının bursları vadır onlara başvur
türkiye derecen 23 se 1 milyara yakın burs alabilirsin 600 başbakanlık kesini, bide 200-300 enazından baska biyerden bulursun
tev cıkarsa 1milyar 600 net maaşın olur
oh kafan rahat
-----------------------------cogu dısarıdaki burslar okula baglı bırazda
mesela bogazicini secersen adamlar sana hayvan gibi yurt var yıllık 8000 lıra ordan oda veriyo
sonra kitap ymek beleş
600 basbakanlık alırsın
sonra tekfen ilk bine verir 330
okul verır basarı bursu 220
okul ayrıca sabancı ozyrgın gıbı vakıflardan bırını ayarlar 300
ticaret odaları falan sadece bellı bolumlere verır ona gore ayarlamak lazım
en cok memleket ve tanıdıklara dayalı burslara basvur 500 de ordan kaldırırsın
bu genel olarak sayısalcı ilk 100 burs şeması :D
ama dilci isen 600 kyk dan başkasını alman zor bide sabancı ozyegın falan olur belki ama 1000 i bulursun yine
-
iyimiş be :D derece yapıcan okuluda uzattıkça uzat ye parasını:)
-
Burs vercekler seni bulurlar hocam :D 23.olmuşsun bırak onlar seni bulsun