.Net İçin Kodbank

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Merhaba .net te yeniyim ve saatlerce kitap okuyarak kendimi geliştirebileceğimi düşünmüyorum bundan kod örneklerine direkt dalayım dedim c ve c++ vb6 ile uğrastım az da asm bilgim var internette aradım ama hiç .net için kodbankası yok elinde olan verirse sevinirim ayrıca birde bana bir yol gösterecek özellikle c# konusunda

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

kodbank ney lan. geçen bir müridde yazmıştı. hocam kodbank'lar sene 2000'lerde evde internet yokken kullanılan şeylerdi. Şimdi google diye birşey var orada arama yapıp istediğin şeyi bulabiliyorsun. codeplex, sourceforge, github'da yığınla kaynak kod bulursun. (uslübumu yanlış anlamazsın umarım)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

kodbank ney lan. geçen bir müridde yazmıştı. hocam kodbank'lar sene 2000'lerde evde internet yokken kullanılan şeylerdi. Şimdi google diye birşey var orada arama yapıp istediğin şeyi bulabiliyorsun. codeplex, sourceforge, github'da yığınla kaynak kod bulursun. (uslübumu yanlış anlamazsın umarım)

.net icin de kodbank var hata turkce yorumlarla birlikte, bi ara bende vardi hardisk bozulunca giti hepsi eger birisinde varsa gonderebilirse sevinirim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    geniuss bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

.net icin de kodbank var hata turkce yorumlarla birlikte, bi ara bende vardi hardisk bozulunca giti hepsi eger birisinde varsa gonderebilirse sevinirim 

vay arkadaş bir yaşıma daha girdim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

228 tane örnek projeler upload etdim

https://www.dropbox.com/s/w0jnd4wfotjjc10/228_source.rar

şifre: www.meslekderslerim.com

Homer tarafından 28/Oca/13 07:39 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

şifre istiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

kod bankasına yazıcağın keywordleri google'a yazman kafi, gerek yok öyle şeylere.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

şifre istiyor.

www.meslekderslerim.com

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    geniuss bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Hocam adam kodbank yok dememiş zaten, gerek yok demiş. Elinin altında google varken kodbankta neymiş demiş :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/gg145045(v=vs.100).aspx

Daha iyisini tanımam :)

Si vis pacem para bellum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

projelerini paylaşan arkadaşa teşekkürler. kodbank diye bi şey var yeniler için çok faydalı olmaktadır, zira tesadüfen görülüp işe yarayan kodlar zamanla öğrenilebilmektedir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2201 Toplam Mesaj: 14