Net Üzerinden Uzakdaki Bir Pcye Format ??
-
benim aklima gelen söyle birsey var;
forumtr de "root" nickli arkadasin "nLite resimli anlatimi" vardi, unattanded xp cd si mesela..nlite ile xp + tüm driverler + serial + network ayari
ama bu cd yi önceden hazirlamaliydin iste :/
yada image :/
baska cözüm yolu varsa bende cok merak ettim acikcasi.. :)
-
doğrudur rene hocam ama dediğim elemanın anlatmasına göre evdeki basit bi pcye yapmış o işi. evde cd filan takıcak birileri var ama ondan ileride gidemezler :) yani bizim iş biraz imkansız gibi duruyo :)
-
Hocam nlite ile full cd yapsan bile, bilgisayara cd taktığında windows kurun başlaması için bir tuşa basın diyecek olmaz o iş donanım olmadan...
-
anladım hocam teşekkürler yardımlarınız için
-
iste o tus olayi kazik... hele bide biosdan hdd ilk siradaysa tam kazik...
-
aynen bencede kazık ama ne bilim imkansız gibi durmuyo sonuçda anakart aktif durumda olucak sorun şurda çevre birimleri yani lanı vs işletim sistemi açılmadan kullanmako olursa hallolur ama öyle bi şeyde şu sıralar yok :D
-
captain bunu yazdı:
-----------------------------
aynen bencede kazık ama ne bilim imkansız gibi durmuyo sonuçda anakart aktif durumda olucak sorun şurda çevre birimleri yani lanı vs işletim sistemi açılmadan kullanmako olursa hallolur ama öyle bi şeyde şu sıralar yok :D
-----------------------------bana göre biraz fazla uzak hocam.
birisi oturcak pc başına bios giricek first device optik sürücü ayarlıycak sonra cd yi takıcak ön yükleme yaparken tuşa basıcak ohoo o..
ee bu kadarını yaptıktan sonrada 3-5 ileri arada bi serial tamamdır al sana format :)
-
captain bunu yazdı:
-----------------------------
doğrudur rene hocam ama dediğim elemanın anlatmasına göre evdeki basit bi pcye yapmış o işi. evde cd filan takıcak birileri var ama ondan ileride gidemezler :) yani bizim iş biraz imkansız gibi duruyo :)
-----------------------------abi kardeşin kaç yaşında?
otursun blgisayar başına, sende telefondan anlat atın formatınızı -
İyi üfürmüş Walla :)
Ha yedek alıp yüklemiş olsa tamam dicem.Hatta yedek için kısayolda atıyorsun f11 mesela basılı tutuyon açılışta otomotik atıyor formatı herşeyi ama o arkadaşının dediği imkansız gibi.
"abi kardeşin kaç yaşında?
otursun blgisayar başına, sende telefondan anlat atın formatınızı "
Ve evet en güzel yöntem.
-
Hacı bence senin arkadaş windowsun üstüne team viewer ile yeniden windows kurmuştur
formattan kastı odur öteki türlü donanım olmadan çooook zor ;)