Netlimitsiz Ve Hız Düşmesi
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Lan ben her hafta terabaytlik harddisk almaktan biktim, netlimitsize geccem 8mbit limitsizden, sizde isyan ediyonuz niye indirdi diye :D
arsiv 25tb oldu, 25 :D :D
la dusundum dun oturdum koseye cektim kendimi.
lan vader, indiriyon indiriyonda bi tanesine bile baktigin yok direk diske atip gardolaba koyuyon dedi aklim.
sonra kendime geldim, arsivle arsivle nereye kadar?
bosverin kessin hizinizi tetenet, 512kbit'e yatin kalkin dua edin :D ya 256kbite dusurseydi ?
-----------------------------hoca olmuyor olmuyor karı bir bağırıyor bir susuyor
-
Hasssiktir yaa :|
Benim net de düşmüş 512 kbye :|
-
LordVader bunu yazdı:
Lan ben her hafta terabaytlik harddisk almaktan biktim, netlimitsize geccem 8mbit limitsizden, sizde isyan ediyonuz niye indirdi diye :D
arsiv 25tb oldu, 25 :D :D
la dusundum dun oturdum koseye cektim kendimi.
lan vader, indiriyon indiriyonda bi tanesine bile baktigin yok direk diske atip gardolaba koyuyon dedi aklim.
sonra kendime geldim, arsivle arsivle nereye kadar?
bosverin kessin hizinizi tetenet, 512kbit'e yatin kalkin dua edin :D ya 256kbite dusurseydi ?
-----------------------------hep elbise alıpta aldığı elbiseyi bi kez giyen yada hiç giymeyen kadınlar varya bizimkisi o hesap.Benimde her hafta hdd alacak param olmazsa bi dakka durursam şerefsizim, bağımlılık yaptı :P
-
Saatlerdir sürünüyorum bağlantı hızımla. 300mb dosyayı çekemiyordum gittim 2mbit sınırsız tarifeye geçtim zorlamaya gerek yok. Deneyelim böyle olmazsa vdsl2 ye geçeceğim 16mbit'e :D
-
benimde düştü, artık müsamma yokmuş galiba :)
-
Benim hızım da düştü :|
-
9 Hddli 6 TB lik sistemim var. TTnet son 2 gündür download keyfime takoz koydu ve 60kbs ile download yapıyorum.
Böle rezillik görmedim.
-
vay ttnetciler sizi :)))
-
HolyOne bunu yazdı:
9 Hddli 6 TB lik sistemim var. TTnet son 2 gündür download keyfime takoz koydu ve 60kbs ile download yapıyorum.
Böle rezillik görmedim.
-----------------------------kızdırmayın lan şeyhimizi
ihtilal yapar bu kadar mürit varken :D
verin internet hızlarımızı geri :D
-
HolyOne bunu yazdı:
Böle rezillik görmedim.
-----------------------------Şeyhimiz de benim gibi film meraklısı.Hatta High Definition cı....