Nexus 6 Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende Nexus 5 iki tane var. Nexus 6 alacaktim ebat olarak biraz buyuk buldugum icin almamistim.

Kisaca soyle soyleyeyim Nexus (Lg) muhtesem bir telefon. Kullandigim bozulursa yine aynisindan alacagim.

Turkiye'de resmen satilmadigini biliyorum. Sahibinden.com da ki dolandiricilara dikkat et. Eger ala biliyorsan direk amazon.com uzerinden al ama gumrukte sorun cikarmi bilmiyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Ben kullanabilen şanslılardanım :)

En son ispanya ya gittiğimde aldım, 1200 tl civarı tuttu, bu kadar harika bi alet olamaz :D

google store da 499$ :D iyi fiyat

angels_demos tarafından 23/Tem/15 01:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Ben kullanabilen şanslılardanım :)

En son ispanya ya gittiğimde aldım, 1200 tl civarı tuttu, bu kadar harika bi alet olamaz :D

Hocam nispet mi yapıyon? 1200 tl nedir yalnız, bedava. Bir daha İspanya'ya giderken haber verde biz de nasiplenelim :D

+ Kayıt 120 1.320 TL düz hesap. 6 inç olmasa aslında güzel cihaz. Özellikle yaz aylarında telefon sıkıntı oluyor. Kışın montun cebine falan koyup çaresi bulunuyor.

Yok gümrükte 100 tl ye yakın geri aldım, Kayıt dahil o civarlarda bi fiyata gelmişti.

Tabi euro daha ucuzdu şimdiye oranla :)

Media Markta telefonu gördüğümde ağlayacaktım yemin ediyorum :D

Bu arada, 6 inch değil 7 inchini yapsalar onu alırım. Hiç cepde taşıma problemi yaşamadım. arkası oval olduğu için, cepte takoz gibi durmuyor, hissetmiyorsun bile.

64gb versiyonu, MediaMarkta yoktu, zaten olsada almam, 4 gb i bile doldurmuyorum, siz ne koyuyorsunuz telefona da doluyo o kadar?

Abi ben de 64 almam 32 yetiyor bana. Müzik falan atıyoz işte.

İşte elden görüp alma şansım olsa.

Mesela şu var: imei kaydı dediği pasaport kaydı sanırım: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-nexus-6-32gb-ankara-bursa-istanbul-221937105/detay

Bu var http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nexus-6-midnight-blue-pasaport-kayitli-sifir-ayarinda-217788915/detay pasaport kayıtlıymış.

Şimdi bunun imei'si başkası üzerine kayıtlı, adam iki gün sonra dava mava açıp bu telefon beni diye geri alabiliyor mu?

Sıkıntı olmaz diyorsanız o ilde oturan bir müridden rica etsem hayrına bakabilir mi telefona durumu nasıldır diye :D

krypt tarafından 23/Tem/15 10:42 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ben de nexus 4 kullandim iki yil. Benim hosuma gitmedi. Hem guncellemelerle sarzi yarim gune dustu, hem de iki dakika telefonla konusunca kulagin alev aliyor. 4 cekirdek telefon diyorlar, 32 tane anten koymuslar icine cayir cayir yaniyor. O yuzden nexus 6 hakkinda da suphelerim var. 

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Nexus 4 candır!

Hala güncelleme alıyor telefon ya. 2 yıldır kullanıyorum. Ekranı kırılsa bile xbmc vs kurup media center olarak tvye bağlarım :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Konu açılmışken sorayım lenovo vibe z2 pro nasıl cihazdır tavsiye edermisiniz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ama bakıyorum piyasada Nexus 6'yı G4'le aynı fiyata satıyorlar. Hacı o zaman ne anlamı kalıyor Nexus'un?

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Bu telefonu bu kadar özel kılan nedir ? Beni de merak ettirdiniz, hala S4 ile takılıyorum. Gerçi yetiyor, ekran çözünürlüğü yaygın olduğu için testlerde işime fazlasıyla yarıyor, sadece hatırladığım nexus 6'nın developer dostu olduğuydu, öyle mi ? Neler yapabiliriz anlatsanıza gözümüz dönsün alalım telefonu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı

Bu telefonu bu kadar özel kılan nedir ? Beni de merak ettirdiniz, hala S4 ile takılıyorum. Gerçi yetiyor, ekran çözünürlüğü yaygın olduğu için testlerde işime fazlasıyla yarıyor, sadece hatırladığım nexus 6'nın developer dostu olduğuydu, öyle mi ? Neler yapabiliriz anlatsanıza gözümüz dönsün alalım telefonu.

Kasmıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya @renegadealien @BaD_BoYs bir şey sorucam.

Şu telefonu almak varken http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-ay-kullanilmis-kutulu-faturali-resmi-garanti-harika-fiyat-222722647/detay

Neden aynı paraya Nexus 6 alayım beni bir ikna edin :D

while (1<2)
Toplam Hit: 4655 Toplam Mesaj: 33
motorola nexus 6