Nexus 6 Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Nereden bulabilirim, güvenip de uygun fiyata alabilirim? Sadece sahibinden'de ilanlar var. Onlara da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Bizim parayı hacılayıp giderlerse diye tırsıyorum.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye'de resmi olarak satışa sunulmadı. Yurtdışından getirip satanlar sahibinden.com'dakiler. İmei kayıt vs iyi bakmak lazım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tabi herhangi bir garantisi olmuyor değil mi doğal olarak?

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ben telefonu da bilgisayarı da sahibinden üzerinden ikinci el aldım hocam, bi sıkıntı çıkmadı.

Ayrıca ben de nexus kullanıyorum, telefon tercihi konusunda artık şüphen olduğunu sanmıyorum ama gene de söyleyim. Ben 2 yıl önce nexus 4 aldım, hala sorunsuz aynı hızda çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hacı senelerce son pc teknolojisini kovalayacağız diye uğraştık. Şimdi bir de bu çıktı başımıza. Xperia S kullanıyorum, memnunum da aslında ama çağın gerisinde kaldı iyice. Aplikasyonların ihtiyaçları arttıkça telefon yavaşladı haliyle. Üst segment telefonlara da melyorlar dökmek istemiyorum. Aslında Nexus 2015 LG'den çıkacakmış Kasım gibi duyurulur diyorlar ama o da 2016 Ocak'a anca gelir sanırım. O yüzden tam bilemedim. Güvenebileceğim bir satıcı bulsam alırım belki.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben kullanabilen şanslılardanım :)

En son ispanya ya gittiğimde aldım, 1200 tl civarı tuttu, bu kadar harika bi alet olamaz :D

renegadealien tarafından 22/Tem/15 23:07 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

En son ispanya ya gittiğimde aldım, 1200 tl civarı tuttu, bu kadar harika bi alet olamaz :D

Hocam nispet mi yapıyon? 1200 tl nedir yalnız, bedava. Bir daha İspanya'ya giderken haber verde biz de nasiplenelim :D

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Hocam nispet mi yapıyon? 1200 tl nedir yalnız, bedava. Bir daha İspanya'ya giderken haber verde biz de nasiplenelim :D

+ Kayıt 120 1.320 TL düz hesap. 6 inç olmasa aslında güzel cihaz. Özellikle yaz aylarında telefon sıkıntı oluyor. Kışın montun cebine falan koyup çaresi bulunuyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hacım 64 gb versiyonunun 1900-2000 arası piyasası var gözlemlediğim kadarıyla. Kayıt ücreti dahil yine bedava. Rene'nin 32'dir umuyorum, eğer 64'se bedavadan da bedava aq.

krypt tarafından 22/Tem/15 23:33 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=rDtmnfhTeW0

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

+ Kayıt 120 1.320 TL düz hesap. 6 inç olmasa aslında güzel cihaz. Özellikle yaz aylarında telefon sıkıntı oluyor. Kışın montun cebine falan koyup çaresi bulunuyor.

Yok gümrükte 100 tl ye yakın geri aldım, Kayıt dahil o civarlarda bi fiyata gelmişti.

Tabi euro daha ucuzdu şimdiye oranla :)

Media Markta telefonu gördüğümde ağlayacaktım yemin ediyorum :D

Bu arada, 6 inch değil 7 inchini yapsalar onu alırım. Hiç cepde taşıma problemi yaşamadım. arkası oval olduğu için, cepte takoz gibi durmuyor, hissetmiyorsun bile.

64gb versiyonu, MediaMarkta yoktu, zaten olsada almam, 4 gb i bile doldurmuyorum, siz ne koyuyorsunuz telefona da doluyo o kadar?

renegadealien tarafından 23/Tem/15 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4179 Toplam Mesaj: 33
motorola nexus 6