Neye Yatırım Yapıyorsunuz
-
evet arkadaşlar son günlerdeki ekonomik buhramlar piyasadaki belirsizlik ve siyasi istikrarsızlık v.s medya ve = liğin diğer ucunda piayasa yatyırımcı olarak küçük orta büyük düzeyde neye ne yatırıyorsunuz ve neye göre yatırıyorsunuz sizin için borsamı altınmı dolarmı şöyle bir tahrbat nabzı yoklayalım duygu ve taktiklerinizi alalım örenelim öretelimm
-
Şimdilik faize :):)
Edit: faize derken yatırım olarak değil anca faiz ödeyebiliyoruz manasında
-
faiz ve dolar şimdilik :)
-
ben ytl olarak tutuyom paramı aslında bi işler cevirmek geliyo içimden ne bileyim ticarettir ,borsadır, altılıganyandır:d falan ama cesaret edemiyom i ara kafe acıyodum nerdeyse gaza gelmiştim (http://www.timothys.com/) sonra korsan taksicilik yapsam diye dusundum oda olmadı bilmiyom bişeyler yapıp para kazanmak istiyom ama ne yapacagım konusunda kararsızım yaratıcı fikirleri olan varmı :D
-
bu durumda bişeye yatırım yapanın aklından zoru vardır hocam neye yatırım yapacan olan oldu euro alan paranın a...k. du daha şu noktada hiçbişey alınmaz altın desen yükseleceği belli öyle daha uçmaz para bağlamaya değmez ee euro dolar desen malum hali zaten hazine bonosu desen hiçç bulaşılmaz napcan ytl yi sevecek tutacaksın gerisi boş..
-
borsadan şimdlik uzak durun ama her düşüşün bir yükselişi olacaktır ... şimdilik en iyisi dolar
-
yatırım yapmak için önce para artırıp kenara koymak lazım, öle bişe olamadığı için ne yatırımı la ...
-
Altın acayip bir düşüş yaşadı, ve sanırım aldığım bilgilere göre daha da düşecek. 1-2 hafta sonra altına yatırım yapın karlı çıkarsınız :|
-
hacı param yok :)
-
Tavsiyem 2 ay içinde tasarruflarınızla dolar alın. Yıl sonuna kadar elinizde tutun.
Not: Bu yazıyı okuyup çok para kazanan olursa %5 gönderebilir, kaybeden olursa hepimize geçmiş olsun birlikte kaybettik :)
-
en iyisi ytl olarak vadeli banka hesabı açmak :D benim param yok ama olanlar için söylüyom :D
Toplam Hit: 3240 Toplam Mesaj: 12