Nicola Tesla (Full Film) Xvid
-
gencler bi rapid premium gonderiverin sevabina pm dende bi tane bulgarca altyazi buldum onu cevireyim bari bende
edit : rapid premium destegi icin PRoMeTHeEuS a tesekurler :)
-
prestige değildir inşallah
-
edit: altyazı olayı yine poka sarabilir bi karısıklık oldu merak edenler pmle irtibata geçsin karısıklık bulgarca alt yazı için.Dinleyerek çeviri yapacak arkadaşta bir sorun yok şimdilik :)
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
prestige değildir inşallah
-----------------------------değil
-
bir turlu cevrilemeyen sabirsizlikla bekledigimiz film(=
-
bu adam manyak zeki ya alternatif akımı ilk bu bulmustu fakat edıson bu adamı engellıordu hep daha neler bulmustu kımbılır gunumuz teknolojisinden daha üst düzeylerde bilgileri vardı fakat acıklayamadı birde bunun bi takıntısı vardı kaldıgı otellerın toplam oda sayısı tek rakamlı olcaktı yoksa kalmazdı :)
-
mevcut alt yazinin baska bir videoya ait oldugunu tespit ettim :P ceviriyi bitirdigim zaman baska bir topicte paylasabilirim..
edit : bu videonun ismi nedir ya bu isimde aratinca baska altyazilar cikiyor.. bu videonun gercek ismini bulabilrisek isimiz daha kolay olur
-
lethal nerden bu filmi hoca zamanında rıpça diye verdiğim altyazı meğer filmde gömülü olanmış eski postları okuyunca fark ettim Stigmata yazmış :S
Şimdi bize bu filmin tam sürüm adı lazım sonra araştırabiliriz bakarsınız ingilizce altyazısı bile vardır.. ama önemli olan videoya gömülü alt yazı olmayan sürümü yoksa izlerken acaip rahatlık vericek senkronizasyon işi kolay yeterki şu filmin tam adını verin !
edit: böyle bir film imdb de yok :S
şimdi şöyle bir olay var ; imdb de Tajna Nikole Tesle aka veya uluslar arası adı The Secret Life of Nikola Tesla
The Secret of Nikola Tesla olan bir tek film var diğeriyse tv serisi zaten ama sorun şu ki bir tane daha topik vardı;http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=80034 bunlar aynı film değil sanıyorum bir partı indirdim birazdan bakıcam ama aynı film değilse bu topikteki filmde imdebde linki olan değil çünkü ordaki 115 dakika bu film ise 105 dakika imdb deki 105 olup bu 115 olsaydı hadi dicektim o zaman tamam bide bu full film diye verilmiş herhalde uncut directors edition falandı ama yok arkadaş en iyisi ikisinide başka kaynaklardan indirip bakmak kusursuz cinayet gibi bişey oldu bu olay karma karısık herşey :S
-
http://www.imdb.com/title/tt0079985/
-
topikte verilen film lazım hoca +7 dakiakalık bir kısmı belgesel tadında deniliyorda o haliyle bile imdb linkinde belirtilen film süresinden 10 dakika daha kısa film.alsancak ta ben başka bi tane indirdim alt yazı göümlü dğeil ama görüntüsü burdaki kadar kaliteli dğeil diyor işin kötü tarafı Tajna Nikole Tesle ve türevlerini yazıca tüm likler aynı kaliteye gidiyor bu film alt yazsı gömülü olmadan olsaosal passthepopcornda vardır diyorum ama baktım orayada az önce inaktiflik hesabım banlanmış hesabı olanalr varsa bi baksın o siteye bende karagargaya bi bakim..
Edit:
ordaki sürümde 495mb lık sürüm yani diğer topiktekiyle aynı alsancak hocam dediğin gibi filmler aynı filmler olup sadece 7 dakikası farklı şeyler değil eğer ben Nikoteensem bu topikte verilen film ya imdb de yok yada Nikola Tesla nın tv dizinin iki bölümünün birleştirilmiş hali ! Dizi bölümlrinden bir tanesi 600mb az önca baktım ama altyazı ekleyip o boyuta varamaz belki o 7 dakikadan dolayı olabilir bu boyut ! yani aslında diznin sadece o bölümü fakar rls sürümlerine aykırı olarak böyle bir ekleme yaprak sürülmüş bişey bence boşa uğraşıyoruz ama arkadaş gelince bakıcaz..görüntü olarak bu topikteki film çok anlamsız bir yerde bitiyor ama tabi söylnnenleride anlamadan bilinmez dizi gibi mi bitiyor film gibi mi.. ya ben bunun dizini indireyim en iyisi kafayı ha yedim ha yiyecem zira !!!