Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

2 bgün e çevirttirebilirim sanırım

1. aşama ingilizce bilen sırp bi kız tavla

2. aşama biraz muhabbet yağlama yıkama

3. aşama küçük bir rica nikoonun txt dosyasını gönderbi de nikodan selam gönderem :D

4. gelsin çeviri 

5. patlatiim mi len topunuzu :D

2 gün sürer galiba sanırsam

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    tamam da neden ingilizce bilcek sau :D Türkçe ve sırpça bilen herhangi bir ırk lazım bize.İngilizce bilen olursa ayriyetten birde türkçeye çevircez =)
    Mesaj gelmeyince aradım ,dersteymiş,akşam arayacak beni,neticeyi yazarım ilgilenenlere duyrulur..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam da neden ingilizce bilcek sau :D Türkçe ve sırpça bilen herhangi bir ırk lazım bize.İngilizce bilen olursa ayriyetten birde türkçeye çevircez =)
    Mesaj gelmeyince aradım ,dersteymiş,akşam arayacak beni,neticeyi yazarım ilgilenenlere duyrulur..
    -----------------------------

türkçe bulanını bulmam zor nikocum ingilizceye çevirtirsek ingilizceden türkçeye çevirmek golay :) seninkisi daha zahmetsiz gerçi benim plan stepne kalsın :))

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Hadi bakalım inş. olur hayırlısıylan.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz neticeyi : )

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    filmi indirmeye başladım. alt yazıyıda dört gözle bekliyoruz.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hadi gözümüş aymış.Arkadaş bugun aradı yolla anında çevireyim dedi fakat gün boyu pcde değildim o bunları söylediğinde de telden girmiştim msne haliyle atamadım dosyayı.Yabancı karakter sorunundan korkuyordum ben en cok arakdaş pcden hiç anlamadıgı için çok problem oalcaktı ama sırpça xp nin ekleme yapmadan desteklediği dillerdenmiş.Kısacası çeviri olacak yalnız şöyle bir sorun war ; topikte film lisanı ingilizce denmiş o zaman bunun ingilizce alt yazısı nasıl olmaz :S yada benim bulduğum sırpça alt yazı bu sürüme mi uygun bilmiyorum çünkü altyazı ile ilgili hiç bir bilgi yok hangi sürüme uyarlı olduguna dair..

http://www.opensubtitles.org/en/search/imdbid-79985/sublanguageid-all -> bu alt yazılardan hangisini arkadaşa yollayacağıma dair en ufak bir fikrim yok :) altyazı isteyenler bu konuda yardımcı olabilirse iyi olur zira benim bulduğum sırpça altyazının torrent filmi 470Mb boyutu önemli değilde film o olsun yeterki :)

mesajı yazarken bile kafadan bi yarım saat falan arama yaptım yok arkadaş ! Ne .im alt yazı lan bu böyle en ufak bi bilgi yok :D konu hakkında kesin bilgisi olan birisi çıkmazsa 179 kere indirilen sırpça altyazıyı yollucam arkadaşa artık bahtımıza ne çıkarsa :R

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Nikola Tesla... Gelmiş geçmiş en aşmış insanlardandır benim için...Gerek philedelphia deneyi olsun , gerek havadan elektrigi iletme projesi olsun , gerek ölümünden önce yaptıgı silah ya da hiç bi şey kullanmadan(daha dogrusu bizim bildiklerimizden hiçbirini) çalışan arabasıyla olsun(bu konuda kendisinin deyimide şöyleymiş efendim: siz bunu havadaki gizli radyasyon olarak bilin. bunu da yeğenlerine söylüyor.) ... olsun da olsun :)

öyle bir hevesle girdimki konuya ama hevesim kursagımda kaldı... eger buna altyazı falan ayarlanabilirse bence şimdiden 2009 un en hayırlı konusu seçilebilir :))

çılgın adamın günde max 2 saat uyudugu söylenir.. geri kalan sürelerinde proje falan yaparmış. babası öldükten sonra para kazanmak için okulu bırakmış.. amelelik falan bile yapmış adam gelin görünki adam 2 saat uyudugu için kendisine yine hayvan gibi vakit kalıyormuş ve projelerine devam ediyormuş...Yaşamının sonlarına dogru çok çok paranoyaklaştıgı söylenir... otel odasında öldürülür ve fbi belgeleri 'cukka' yapar.. sonrasını kim biliyorki biz bilelim zaten :)

ve son olarak o.ç edison :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Nikoteen senin elinde linkte verdiğin altyazılardan ayrı bir altyazı var sanırım yanlış anlamamışsam, onu upload eder misin ?

edit: Filmde Orson Welles bile oynamış. Filme baktım , ingilizce film ve buna rağmen evet ing. altyazı yok :S

Bir de altyazılardan pek anlamam ama şöyle de bir durum var ; film başlamadan evvel açıklamalar falan yapılıyor. Film yaklaşık 7. dakikadan itibaren başlıyor. Ve linkteki iki altyazıda da bu açıklama kısmı çevrilmemiş. Senkronizasyon konusunda altyazıdan anlayan arkadaşlar bu açıklama kısmını kesip biçip bi şekil verirler sanırım. : ) Ya da oluru var mıdır yok mudur bilmiyorum. 

Son olarak çok çok çok teşekkürler nikoteen. 

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu Tesla Denen adam Hakkında Tam olarak bişey bilmiyorum, Amma Velakin Konuda Anlatıldığına Bakılırsa Tam Adamım Benim yahu, Çılgın Profesörleri Bildim Bilesi Severim... Haden bakalım Bulunca Verinde Bizde indirelim Bilgisayarımıza. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 20802 Toplam Mesaj: 105