folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nihat Genc Ve Dogru Tespitleri

Nihat Genc Ve Dogru Tespitleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    skytürk'te hep izlerim tespitler on numara da tabi ki kendi çapında kalabilmekle yetiniyo !

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

jannissary

dogru soyluyorsun provakatorun onde gideni,

olsaydi simdi vakit gibi bir yazar; sehit cenazesinde bile orduya b.k atmaya calisan yazar kral olurdu,

veya ertugrul gibi yuce bir yazar olsaydi her donemde dansoz gibi kivrak yazarlar yazabilen,

ha birde mahalle agzi ile konusan basbakanimiz varken mahalle agziyla yazan konusan bir yazarin  olmasini bende kiniyorum

konustuklari gercekten gereksiz konular, yani sehit cenazesine gidiyorsun diye seninle ilgili herseyi yasaklayanlara laf soyluyor, kanimizi emenlere gereksiz gereksiz laflar sokuyor,  

sen yine 2 saat konustugundan 15 dk sini anlayabilecek kadar zekisin valla ben Nihat Genc in konustugu 2 saatten 1 dk sini ancak anlayabiliyorum, sen yine super zekisin ,

+

sen yazar olarak gormedigin icin mahalle agzi gibi goruyor olabilirsin buyuk ihtimalle, zira okudugun gordugun yazarlarin hepsi o sekilde oldugu icin olabilir.

tavsiyem Nihat Genc i anlayabilmek icin, fikir parti ve dusunce yapindan kurtulup okumaya calis

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel bi provakatördür... anca bağırıp küfür etmekten başka işlevi oldğnuda düşünmüyorum... küfür etmekle,mahalle

ağzıyla konşmakla, "hadi gelin ulan asarım keserim" tarzı muhabbetlerle bi yere varılmaz.. dikkat edilirse basında hiç bi

yazar nihat gençle muhatap olmamaktadır...2 saat konşur 15 dk'sı mantıklı güzel sözler iken geriye kalanı saçmalıktır..

fikiri mikride yok bunun birini eleştirecekken sadece küfür ediyor.. dinden kurandan bahseder her daim sakaryada içerken

görülebilir.. böyle bi tezat işte.... konşmayı baştan sonra dinleyin,bi yazar gibimi yoksa bi kahvehanede laf geveleyen bi

adam gibimi konşuyor kararı siz werin...

he ayrıca geçen maltepede arabasıyla ara sokakların birinden fırlayarak beni ezmeye yeltendi=)sevmediğimi anladımı ne=)

(Zannımca o adam nihat gençti,çok benziyordu ula)

bence gayet güzel konuşuyor, her nekadar bagırıp, çagırıp küfretsede bu adamı seviyorum

dinlerken yureğime su serpiyor 

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nihat Genc'in provakatör olduğuna inanan kişi cahildir.

Çünkü beynini kullanmaz.

Çünkü kulağıyla değil burnuyla dinler.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yil 2006 Nihat Genc Cukurova universitesi Mithat Ozhan amfisine gelmis ,saat aksam 5te konusmasi baslayacak ,saat olmus sabah 10 kosmusum amfinin onune , ne lan bu bedava notmu dagitiyorlar ,sabah 10 gidin uyuyun ,amfi onu tiklim tiklim...anasini avradini dedim gittim 2bardak cay aldim , bu insanlar kafayimi yemis...hadi ben yedimde:D...saat 15:00 6-7 saattir bekliyor ,1kisi bile gitmedi aksine gelen gelene ,onumde yaklasik 1000 kisi var amfinin kapasitesi yok o kadar:D...compi oglum giremessin boyle...amfinin etrafinda dolanmaya basliyorum ,arkada ufak bir kapi daliyorum iceri , eski jimnastik salonu ve kalorifer dairesi var :D ,jimnastik salonunda beyaz kiyafetle elemanlar vardi esniyorlardi ,yanlarindan gectim ,baktim daha ileriye gidilmiyor ,geri don ,kalorifer borulari arasinda donup duruyorum...baktim ufak bir kapi ,icerisi karanlik ...daldim...sonrasi kucuk 4-5 basamakli bir demir merdiven ,orayida gectim...sonra bir kapi daha...evet burasi amfinin ici ,simdi saklanmak gerek :) gittim tuvalete bekle babam bekle...neyse nihat genc geldi ,konusuyor...bende tam karsidan goren yakin koltuklardan birindeyim...guzel konusuyor valla...icerisi tiklim tiklim ,millet sesini duymak icin bile bekliyor amfinin disinda kapilar acikses gitsin disari diye:D ...bir ara pkk sempatizani birisi kalkip bagimsizlikla ilgili Kurtulus Savasina ve Lozan a gonderme yapti elestiri gibi...birazda gotu kalkikti...Genc gayet dogal sekide cevap verdi "Hassiktir oradan ,dunya bagimsizlik kavramini ,hur yasamayi Turklerden ogrenmestir sen ne diyorsun ulan!" diyerek...amfiyi buyulemisti...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

underzero...

nihat genç'i sevmem. evet fakat bunun partiyle alakası yok... sen istedin diyede düşünce yapımdan kurtulamam kusura

bakma...  evet provakatördür,şovmendir... bunu hala nasıl göremiyorsunuz... bu adamın bi görüşü yok,aklınca objektif

takılıyor ama deli fişek gibi önüne gelene sövüyor.. 20 yıldır erbakanından,ecevitne,baykalından,rte'sine kötülemedği laf

etmedği adam kalmadı... ama bizim milletimiz çok yiyor bu dolmayı... birisi iktidara küfür ederse cesur doğruları söyleyen

kalemi sağlam satılmamış yazar sayılıyor.. yok kalkıp eğer överse satılmış basın üyesi deniyor... ulan insanların

görüşleri olamazmı? bi adam kalkıp bi sistemi destekleyemezmi? Desteklerse ille satılmışmdır? yahut kötülerse ille

karşı tarafın adamımımdır? herif beğenmiyordur eleştirir,beğeniyordur över.. kendi düşüncesidir saygı duyulmaldır.

ille öküz altında buza aramayamı çıkacaksınız?

gelmeyin bu oyuna..

bu adamların tek amacı bu tür üstün güçlere zıt gidip aklınca robin hoodluk oynamak sonra bunun üstünden rant elde

etmek... mesela emin çölaşan vardı.. o da genelde iktidarlara zıt giderdi fakat sola yakın bi görüşteydi... yazdıklarını

okumasam sevmesemde en azından bi "tutarlılık" oldğnu kabul ederdim.. çünkü aynı çizgide giderdi rahmetli... fakat

bu üstünde konştğmz adam böyle değil malesef.. bi gün rte'ye söver,ertesi gün kalkar baykala söver,bi bakarsın

türbanı savunur bi bakarsın baş örtüsüne bi tuvalet kağıdı demedği kalmış... ben bunu istemiyorum.. bu yazarlık değildir

bu düşünce fikir görüş hiç bişey değildir bu olsa olsa popüler konulara en cafcaflı en gaz yorumları yapıp bundan çıkar

sağlamaktır... aha görün... başka bi iktidar gelecek,onada sövecek onun savunduğu değerlerede b.k atacak...gene

kafaya göre sallayacak ağzına geleni landı lundu ibneydi küfür edecek,bizim gençlerde "vayhhhh be ne cesur adam

büyükbaşlara bile küfür ediyor" diye şak şak edecek.. buyrun siz peşinden gidin.. adamın savunduğu bi değer yokki..

az öncede dedimya deli fişek,kime diyeceği belli değil gün gelir seninde savundğn değerlere laf ederse underzero ki eder,

bakalım o zamanda böyle koruyacakmısın merak ediyorum...

bütün yazarlarıda okurum merak etme...hangi yazarın hangi üslupla yazdğnı konştuğnu emin ol senden daha

biliyorumdur...köşe yazısı merakımı bütün yakın çevrem arkadaşlarım bilir..

o yüzden nihat gençide üslubunda çok iyi biliyorum merak etme... 

he bide çok zekisin vs tarzı aşşalayıcı yorumları bırak bence çocuklar yapıyor artık bunları 30 yaşında adamsın el-insaf...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

güzel bi provakatördür... anca bağırıp küfür etmekten başka işlevi oldğnuda düşünmüyorum... küfür etmekle,mahalle

ağzıyla konşmakla, "hadi gelin ulan asarım keserim" tarzı muhabbetlerle bi yere varılmaz.. dikkat edilirse basında hiç bi

yazar nihat gençle muhatap olmamaktadır...2 saat konşur 15 dk'sı mantıklı güzel sözler iken geriye kalanı saçmalıktır..

fikiri mikride yok bunun birini eleştirecekken sadece küfür ediyor.. dinden kurandan bahseder her daim sakaryada içerken

görülebilir.. böyle bi tezat işte.... konşmayı baştan sonra dinleyin,bi yazar gibimi yoksa bi kahvehanede laf geveleyen bi

adam gibimi konşuyor kararı siz werin...

he ayrıca geçen maltepede arabasıyla ara sokakların birinden fırlayarak beni ezmeye yeltendi=)sevmediğimi anladımı ne=)

(Zannımca o adam nihat gençti,çok benziyordu ula)

"mahalle

ağzıyla konşmakla, "hadi gelin ulan asarım keserim" tarzı muhabbetlerle bi yere varılmaz.."

diyorsun;

"ananı da al git" falan da diyor mu? :D

"dikkat edilirse basında hiç bi

yazar nihat gençle muhatap olmamaktadır..."

diyorsun;

g.t korkusu diyorum :D

"dinden kurandan bahseder her daim sakaryada içerken

görülebilir.. böyle bi tezat işte.... "

diyorsun;

burada bir tezat yok. tezat dediğin "ben tam bir müslümanım" deyip de içki içmesi durumunda olurdu.öyle bir iddiası da yok zaten...

"konşmayı baştan sonra dinleyin,bi yazar gibimi yoksa bi kahvehanede laf geveleyen bi

adam gibimi konşuyor kararı siz werin..."

diyorsun;

siyaset konuşurken illa ki aman efendin maman efendim tarzında mı konuşmak gerekiyor. adamın vardığı sonuçlar doğruysa onu dinleyen biri takmaz zaten tarzını...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    jannissary Nihat Genc provakatorse ben neyim ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

herşeye bişey diyorsunda ben o dediklerini tasvip etmiyorum nedense...

aslında mesele üslup felanda değil.. fikir doğru oldktan sonra nasıl sunuldğnu çokta tartışmaya gerek yok fakat diyorumya

adamın bi fikri yok.. yazarlarda korktğndan felan değil... biriyle tartışmaya girdiği zaman fikir sunmuyorki adam saçmalıyor

biz osmanlı torunuyuz biz türküz vs diyor millet seviniyor aaa ne baba adam diyor ama farkında değillerki onları konuyla

alakası yok:D e tabi bu söylemlerde ben dahil herkesin hoşuna gidiyor bizde sanıyoruzki nihat geçn düşüncesini

savunuyor..  nerdeeee....

he birde birisi buna karşı çıkınca nedense direk "kalemi satılmış" ilan ediyor... koskoca basında tek kalemi

satılmamış nihat genç,ona karşı çıkanların hepsi satılmış... ya şahsına hakaret ediyor,ya satılmış ilan ediyor.. tezlerine

karşı bi savunduğu bi anti-tez yok... bağrığ çağırınca bişey sanıyorsunuz sizde... eğer inanmıyorsanız en basit örnek;

gidin yututan bakın atilla yaylayı eleştirisine ne dediğimi anlarsınız... adam atilla hocanın dediklerine karşıt bi görüş

sunmuyor dikkat edin göreceksiniz.. kendini övüyor :D ben işte yakın tarih,tek parti döneminde tarım ıslahla ilgili

kitaplar aldım okudum yaptım ettim bunlar yapmadı bunlar kepaze gibi laflar ediyor.. yani bişeyi savunmuyor... e bide

bunları bağıra çağıra söyleyince bu adamın adı kahramana çıkıyorya ona yanıyorum...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

gerçek gazeteci.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 3362 Toplam Mesaj: 25