folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nihat Genc Ve Dogru Tespitleri

Nihat Genc Ve Dogru Tespitleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yine cileden cikmis ve yine dogrulari soyluyor

http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=89846

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    Adam çok dolmuş helal olsun inanın çok dogru konuşuyor vede kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini söylüyor.

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Helal olsun gene cok guzel konusmus..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek
    yorumsuz ...

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    yok böyle bişe :|

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bu adamı seviyorum...

Haşa esrağfirullah %47 siniz... 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

güzel bi provakatördür... anca bağırıp küfür etmekten başka işlevi oldğnuda düşünmüyorum... küfür etmekle,mahalle

ağzıyla konşmakla, "hadi gelin ulan asarım keserim" tarzı muhabbetlerle bi yere varılmaz.. dikkat edilirse basında hiç bi

yazar nihat gençle muhatap olmamaktadır...2 saat konşur 15 dk'sı mantıklı güzel sözler iken geriye kalanı saçmalıktır..

fikiri mikride yok bunun birini eleştirecekken sadece küfür ediyor.. dinden kurandan bahseder her daim sakaryada içerken

görülebilir.. böyle bi tezat işte.... konşmayı baştan sonra dinleyin,bi yazar gibimi yoksa bi kahvehanede laf geveleyen bi

adam gibimi konşuyor kararı siz werin...

he ayrıca geçen maltepede arabasıyla ara sokakların birinden fırlayarak beni ezmeye yeltendi=)sevmediğimi anladımı ne=)

(Zannımca o adam nihat gençti,çok benziyordu ula)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

jannissary hocam
    piyasadaki yazarlar yerinde olsam bende muhattap olmazdım Nihat Gençle.. Çünkü her biri illa ki belirli bir gücün kalemi... Yemiyorda diyebiliriz..

Sakarya muhabbetine gelince adam dinden bahsediyor diye Sakarya'da gezemez mi ya da şöyle sorayım içki içemez mi.?
    Ata'mızında "Türk milleti dindar olmalıdır" diye bir sözü var ama alkolde kullanırdı...

Ne dersen de birader adam kimsenin diyemediklerini söyleyebiliyor...
    Kim RTE'ye laf söylüyor ki.? Ellerine bi' metin veriliyor laf söyler gibi yapıyorlar,ezbere metinden okuyorlar,sonra planlanmış cevaplarla RTE onlara cevap veriyor aaa ne oldu yazar amcalar sustu... 

Seviyorum lan bu adamı :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

20 yıldır genellikle doğruları yazıyor ama geçimini bile sağlayamıyordu 2 ayda hakaret etmeye başlayıp şovmen oldu milyarlar kazandı. Nihat genç kimden ve nasıl para kazanıyor şimdi bilmiyorum ama yazık etti kendine...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

"sen ağlamıyosun diye ben de mi ağlamıcam" bu söze bittim.. bi de yorumculardan biri çok güzel yazmış aşşağıda;

"tayyip diyor ki;
    Ey benim okuyup ARAŞTIRMAYAN halkım : 1- Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız, 2- Ermeni, yahudi demeden ülke varlıklarını satıp, kaynaklarınızı devrettim farketmediniz, 3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız 4- Erbakan bile 'AKP'yi siyonistler kurdurdu' dedi ki doğru, anlamadınız, 5- Türkiye'yi katmerli bir borcun altına soktum, ki borç katlanarak büyüyor yakında nefes alacak haliniz kalmıyacak,tınmıyorsunuz, 6-Toprakları sattım, anlamadınız, 7- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım, yine umursamadınız, 8- Din, müslümanlık, islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtık 'bu ne biçim müslümanlık' demediniz, 9- Oğluma açık açık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trilyoneryaptım, ilgilenmediniz, 10- Maliye Bakanı'yla elele verip yedi sülalemize yetecek paraları götürdük 'olsun yiyor ama birşeyler yapıyor hiç olmazsa' dediniz, 11- Teroristbaşına 'sayın' dedim anlamadınız, 12- Ulkeyi dünyanın en yuksek faiziyle borçlandırdım, anlamadınız, 13- 2002 deki seçim oncesi 'dokunulmazlıkları kaldıracam' diye yalan söyleyip, sonra lafını bile etmedim, anlamadınız, 14- Derdini söyleyen vatandaşa ...tir çektim anlamadınız, 15-Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca, sandıktan hooop ben çıktım, 16- 'Herkesi kucaklayacağım, sizler benim canlarımsınız' dedim safca inandınız, 17-Muhalefetin desteğiyle laikliği budayıp kendi anayasamızı çıkarmamızı umursamadınız bile, Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyimde kimler sevsin. Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme. Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %30 alırım .Canım koyunlarım benim..."

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    bu adam kimki yaw yenimi çıktı gerçi ertuğrul özkökün olduğu yerde normaldir böyle konuşmalar bariz provakatörlük var bide dikkatimi çekti adamın dişleri varmı yaw

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 25