Nihat Genc Ve Dogru Tespitleri
-
-
Adam çok dolmuş helal olsun inanın çok dogru konuşuyor vede kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini söylüyor.
-
Helal olsun gene cok guzel konusmus..
-
yorumsuz ...
-
yok böyle bişe :|
-
Bu adamı seviyorum...
Haşa esrağfirullah %47 siniz...
-
güzel bi provakatördür... anca bağırıp küfür etmekten başka işlevi oldğnuda düşünmüyorum... küfür etmekle,mahalle
ağzıyla konşmakla, "hadi gelin ulan asarım keserim" tarzı muhabbetlerle bi yere varılmaz.. dikkat edilirse basında hiç bi
yazar nihat gençle muhatap olmamaktadır...2 saat konşur 15 dk'sı mantıklı güzel sözler iken geriye kalanı saçmalıktır..
fikiri mikride yok bunun birini eleştirecekken sadece küfür ediyor.. dinden kurandan bahseder her daim sakaryada içerken
görülebilir.. böyle bi tezat işte.... konşmayı baştan sonra dinleyin,bi yazar gibimi yoksa bi kahvehanede laf geveleyen bi
adam gibimi konşuyor kararı siz werin...
he ayrıca geçen maltepede arabasıyla ara sokakların birinden fırlayarak beni ezmeye yeltendi=)sevmediğimi anladımı ne=)
(Zannımca o adam nihat gençti,çok benziyordu ula)
-
jannissary hocam
piyasadaki yazarlar yerinde olsam bende muhattap olmazdım Nihat Gençle.. Çünkü her biri illa ki belirli bir gücün kalemi... Yemiyorda diyebiliriz..
Sakarya muhabbetine gelince adam dinden bahsediyor diye Sakarya'da gezemez mi ya da şöyle sorayım içki içemez mi.?
Ata'mızında "Türk milleti dindar olmalıdır" diye bir sözü var ama alkolde kullanırdı...
Ne dersen de birader adam kimsenin diyemediklerini söyleyebiliyor...
Kim RTE'ye laf söylüyor ki.? Ellerine bi' metin veriliyor laf söyler gibi yapıyorlar,ezbere metinden okuyorlar,sonra planlanmış cevaplarla RTE onlara cevap veriyor aaa ne oldu yazar amcalar sustu...
Seviyorum lan bu adamı :D -
20 yıldır genellikle doğruları yazıyor ama geçimini bile sağlayamıyordu 2 ayda hakaret etmeye başlayıp şovmen oldu milyarlar kazandı. Nihat genç kimden ve nasıl para kazanıyor şimdi bilmiyorum ama yazık etti kendine...
-
"sen ağlamıyosun diye ben de mi ağlamıcam" bu söze bittim.. bi de yorumculardan biri çok güzel yazmış aşşağıda;
"tayyip diyor ki;Ey benim okuyup ARAŞTIRMAYAN halkım : 1- Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız, 2- Ermeni, yahudi demeden ülke varlıklarını satıp, kaynaklarınızı devrettim farketmediniz, 3- Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız 4- Erbakan bile 'AKP'yi siyonistler kurdurdu' dedi ki doğru, anlamadınız, 5- Türkiye'yi katmerli bir borcun altına soktum, ki borç katlanarak büyüyor yakında nefes alacak haliniz kalmıyacak,tınmıyorsunuz, 6-Toprakları sattım, anlamadınız, 7- Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım, yine umursamadınız, 8- Din, müslümanlık, islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtık 'bu ne biçim müslümanlık' demediniz, 9- Oğluma açık açık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trilyoneryaptım, ilgilenmediniz, 10- Maliye Bakanı'yla elele verip yedi sülalemize yetecek paraları götürdük 'olsun yiyor ama birşeyler yapıyor hiç olmazsa' dediniz, 11- Teroristbaşına 'sayın' dedim anlamadınız, 12- Ulkeyi dünyanın en yuksek faiziyle borçlandırdım, anlamadınız, 13- 2002 deki seçim oncesi 'dokunulmazlıkları kaldıracam' diye yalan söyleyip, sonra lafını bile etmedim, anlamadınız, 14- Derdini söyleyen vatandaşa ...tir çektim anlamadınız, 15-Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca, sandıktan hooop ben çıktım, 16- 'Herkesi kucaklayacağım, sizler benim canlarımsınız' dedim safca inandınız, 17-Muhalefetin desteğiyle laikliği budayıp kendi anayasamızı çıkarmamızı umursamadınız bile, Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyimde kimler sevsin. Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme. Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %30 alırım .Canım koyunlarım benim..." -
bu adam kimki yaw yenimi çıktı gerçi ertuğrul özkökün olduğu yerde normaldir böyle konuşmalar bariz provakatörlük var bide dikkatimi çekti adamın dişleri varmı yaw