Nokia Lumia 920 Sağlamlık Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU

Bu kadar sağlam olduğuna şaşmamalı ;

http://www.youtube.com/watch?v=LqB4UdpUoGM

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

amk windows mobile alacağıma gider 3310 alırım

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

amk windows mobile alacağıma gider 3310 alırım

Sonuna kadar haklısın

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lumia al yolda kal , pardon mondial al yolda kaldı o.

BADA kullandım 2 yıl Android ve iOS un altında ezildim uygulama konusunda şimdi gibi kendinize eziyet edip ezilmek istiyorsanız gidip bir lumia alın.

Ayrıca s3 ü bir kaç ay kullandıktan sonra diğer telefonlar özellikle iphone 5 size çöp gibi gelecektir :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

lumia al yolda kal , pardon mondial al yolda kaldı o.

BADA kullandım 2 yıl Android ve iOS un altında ezildim uygulama konusunda şimdi gibi kendinize eziyet edip ezilmek istiyorsanız gidip bir lumia alın.

Ayrıca s3 ü bir kaç ay kullandıktan sonra diğer telefonlar özellikle iphone 5 size çöp gibi gelecektir :)

Xperia Z Türkiye'ye gelsin.Birde Galaxy S4 çıksın o zaman görürm ben Lumia'yı.1200 liraya kadar geriler fiyatı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lumia 920 ve 820 yi denedim. Sağlam olabilir. Nokialar genelde öle zaten. Ama alacağım telefonun işletim sistemi önemli benim için....

Windows phone 8 kullanımını hiç beğenmedim. Marketi zaten şuan zayıf. Marketi büyüyene kadar eziyetten başka bişey değil. Hiç beğenmedim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nokia ne yapsa boş :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben test ortamlarını daha gelişmiş ve şık biryer olarak bekliyordum açıkcası.Gerçi video biraz eski gibi.

Hayatımda Nokiadan başka telefon kullanmadım şuana kadar :D

3310

7250

6600

E72 - Şuan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Ben test ortamlarını daha gelişmiş ve şık biryer olarak bekliyordum açıkcası.Gerçi video biraz eski gibi.

Hayatımda Nokiadan başka telefon kullanmadım şuana kadar :D

3310

7250

6600

E72 - Şuan

Video 2008'den kalma. :) Zaten Finlandiya'daki merkez binayı borçlardan dolayı sattılar sanırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

windows phone a biraz vakit verin androidin amina koyacaktir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

windows phone a biraz vakit verin androidin amina koyacaktir

Menü tasarımından kaybediyor. :)

Toplam Hit: 1826 Toplam Mesaj: 13