Nokia Lumia 920 Sağlamlık Testi
-
-
amk windows mobile alacağıma gider 3310 alırım
-
DrKeworks bunu yazdı
amk windows mobile alacağıma gider 3310 alırım
Sonuna kadar haklısın
-
lumia al yolda kal , pardon mondial al yolda kaldı o.
BADA kullandım 2 yıl Android ve iOS un altında ezildim uygulama konusunda şimdi gibi kendinize eziyet edip ezilmek istiyorsanız gidip bir lumia alın.
Ayrıca s3 ü bir kaç ay kullandıktan sonra diğer telefonlar özellikle iphone 5 size çöp gibi gelecektir :)
-
PanxeR bunu yazdı
lumia al yolda kal , pardon mondial al yolda kaldı o.
BADA kullandım 2 yıl Android ve iOS un altında ezildim uygulama konusunda şimdi gibi kendinize eziyet edip ezilmek istiyorsanız gidip bir lumia alın.
Ayrıca s3 ü bir kaç ay kullandıktan sonra diğer telefonlar özellikle iphone 5 size çöp gibi gelecektir :)
Xperia Z Türkiye'ye gelsin.Birde Galaxy S4 çıksın o zaman görürm ben Lumia'yı.1200 liraya kadar geriler fiyatı.
-
Lumia 920 ve 820 yi denedim. Sağlam olabilir. Nokialar genelde öle zaten. Ama alacağım telefonun işletim sistemi önemli benim için....
Windows phone 8 kullanımını hiç beğenmedim. Marketi zaten şuan zayıf. Marketi büyüyene kadar eziyetten başka bişey değil. Hiç beğenmedim.
-
nokia ne yapsa boş :D
-
Ben test ortamlarını daha gelişmiş ve şık biryer olarak bekliyordum açıkcası.Gerçi video biraz eski gibi.
Hayatımda Nokiadan başka telefon kullanmadım şuana kadar :D
3310
7250
6600
E72 - Şuan
-
u235 bunu yazdı
Ben test ortamlarını daha gelişmiş ve şık biryer olarak bekliyordum açıkcası.Gerçi video biraz eski gibi.
Hayatımda Nokiadan başka telefon kullanmadım şuana kadar :D
3310
7250
6600
E72 - Şuan
Video 2008'den kalma. :) Zaten Finlandiya'daki merkez binayı borçlardan dolayı sattılar sanırım.
-
windows phone a biraz vakit verin androidin amina koyacaktir
-
Lotus bunu yazdı
windows phone a biraz vakit verin androidin amina koyacaktir
Menü tasarımından kaybediyor. :)