folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

MaviGozluDev bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...

önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
    ssk ilk defa kemal kılıçdaroğlu zamanında zarar etmemiştir,
    aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.

Batırılan ssk'ın ziya yalçın sayın'dan sonraki tablosu işte buyrun;

Eskilerden kalan hiçbir borç yok.  O da diğer müdürler gibi ssk'ya kar bırakarak gitti

Yapılan iddalara cevabı;

Yargılasalardı

Kılıçdaroğlu, SSK’yı batıran mali tablolarla ilgili sorular üzerine ‘Emekli olduğumda dokunulmazlığım yoktu, yargılasalardı’ dedi.

1991 128.000 TL KAR --- ZİYA YALÇIN SAYIN

1992 - 2.556.000 TL ZARAR 2.684 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1993 -8.084.000 TL ZARAR 216 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1994 -19.399.000 TL ZARAR 140 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1995 -81.335.000 TL ZARAR 319 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1996 -144.383.000 TL. ZARAR 77 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1997 -336.000.000 TL ZARAR 132 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1998 -447.000.000 TL ZARAR 33 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1999 -1.111.000.000 TL ZARAR. 148 KEMAL KILIÇDAROĞLU

bilmeyenler araştırsın biraz ;

http://www.stargazete.com/politika/sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu-haber-169380.htm

türkiye’de ‘kara delik’ diye anılan ve ilk kez CHP’li Kılıçdaroğlu’nun Genel Müdürlüğü sırasında açık veren SSK’nın nasıl battığı ortaya çıktı. 7 yılda yandaşlara verilen ihalelerde kurum 2.4 milyar TL zarar etti.

@Thelordmax

:)      http://www.debud.org/Html/dergi/26/calceylan.pdf  Sayfa 81-82-83-84 e bakmanı istiyorum..Bok atmadan önce iyi düşün.Fikirlerini icraatlerini beğendiğin adamlar ne yapmış onlara bak ilk olarak.

Adam sana ölene kadar bana paranı vereceksin,sen ölmeden 3 yıl önce seni anca emekli yaparım diyor,mezarda emekli yapcam diyor sen gitmiş kolpacı gazetelerin taraflı şişirmelerine inanıyorsun..Kılıçdaroğlu mevzusunu anlamak için özellikle 84.sayfadaki karşılaştırmalı büyüklerdeki SGK açığının GSMH ya oranına bakmanı tercih ederim.hangi yıllar için dersen sen bilirsin o yılları :) Çünkü konuya hakim gördüm seni.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...

önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
    ssk ilk defa kemal kılıçdaroğlu zamanında zarar etmemiştir,
    aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.

Hayır aksine Ssk zarar etti fakat dediğin gibi olsun diyelim ki zarar etmedi..

Hala nasıl bu adamı tutarlar anlamıyorum Ssknın müdürüyken Ssk'nın bütün ilaçları pkk da çıktı.. Buna ne diyosunuz ??

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

cemaatçilere gün dogdu ya :) bak nasılda hesap soruorlar .. araitırmadan etmeden ordan burdan taraflı gazetelerden duydukları haberlerle nasılda heyecanlı heyecanlı yazmıslar ya :D rte nin gozleri dolardı işte türk gençliği..!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ya varya adam sünnet bile olmamış :) ulan hersey ne kadar zorlarına gidiyor bu yobazların :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

sizin gibileri şişirip patlamasa iyidir:)) hakikaten kılıcdaroğluna atilan boklarin hicbiri kanitlanamadi daha ki cekemiyorsunuz bari bok atmayin... ona buna bok aticaginiza sicmis oldugunuz boklari temizleyin önce..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Şu adama da iftira atabiliyorsunuz ya helal olsun size.Alın bir video benden size ne SİKİM KAFALI adamları ne SİKİM iftiralar atabileceğini görün. atgözlüklerinizden görebilirseniz.

Şunu da söyleyeyim tanıyanlar bilir ben chpli değilim ama Kemal KILIÇTAROĞLU na sempatim var.

http://www.youtube.com/watch?v=i0C5NJsnIds

Bide almanyada pkk lılarla konuşmuş diyorlardı adam belgeleriyle beraber o tarihte almanyada bile olmadığını ispatladı.

Bana göre böyle dandik çamurlar atanların şu videodaki aptaldan hiçbir farkı yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

@zyrex;

Alınıtını uzun uzun yapmama gerek yok. Polemik yapacak biride değilim beni burdan az çok biliyorsundur.

Beni bi partiye taraf olarak görüyorsan baştan beri yanlıyorsun. Hiçbir partinin taraftarı veya sempatizanı olmadım.

Eğer biri çıkıpta ben temizim ve bu siyasete temiz bir hava getireceğim derse öncelikle geçmişine bakmalıdır..

Bağlı olduğu bakanlığa hesap veriyormuş her ay...  Ne bu şimdi ? Bir okul müdürü de bağlı olduğu kuruma hesap verir.

Ne yaptığını nerden bilebilirsin ?

Siyasette hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değildir. Haberleri yakından izle. Daha dakika bir gol bir.

Bknz ; Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zeynel Abidin Fidan'ı başkan yardımcısı yaparken, zabıta memuru olan kardeşi Zeki Fidan ise zabıta müdürlüğüne getirildi.

Eğer karektersiz biri çıkıp milyar liraları çarpmaktan utanmıyorsa bende bunlardan bahsetmekten utanmam.

Ya bilindik siyasetçiler gibi sessizce çal-çırp. Yada insalara "temiz insan modeli"yle göz boyamaya kalkma. Zaten kazık yemeye alışkın bir milletiz.

Haberin doğruluğu bişeyi değiştiremediği gibi bu ne ilk ne de son olacaktır.

Chp'yi sevmemek başka bir partinin tarafı olmak değildir. Bunu öğrenmeden kişiler hakkında yorum yapmamanı tavsiye ederim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Hee bide sipikerde de baya birşeyler birikmiş olacak ki ülkeyi Kemal KILIÇTAROĞLUNUN korumaların yöneteceğini sanıyor :). Salona girişini izlediniz mi bilmiyorum. adam kafasını bile kaldıramıyordu. Ki delegeler olayın yanlış olduğunu anlayıp tepki göstermişler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

@Thelordmax

Hani K.Kılıçdaroğlu'nu tartışıyorduk ? Sen kendini anlatmışsın.Önemli olan Kılıçdaroğlu hakkında doğru fikirlere sahip olmamız.Yalan habermiş,cidden şimdi tabloları inceledim de hiç de Star'ın manşetiyle "sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu" olmadığı ortaya çıkıyor demen gerekliydi(!) Bilakis,tabloları incelediğinden bile şüpheliyim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

AKp nin suyu ısındı buradaki akp yandaşları Sizin ne artınız var da adama atıp tutuyorsunuz sizde şunu diyin ozaman işçilik bitti teşeronluk kölelik sistemi getirdik sermaye kar etti türbanlı karılar jeep larle infintylerle gezer oldu halk yoksul laştı memlekti parça parça sattık  dahada satıcaktık ama mahkeme izin vermedi el kadıya kefilim çünki araplar bizi kurtuluş savaşında arkadan bıcaklamadı  hee birde dünyada parlayan güç dünya lideri olucam RTE kendi kudreti ile değil küresel güçler RTE ne diyorsa o onu yapıyor.

Get OFF my Shit Tayyip bi gidin artık 7 senedir yediniz ilgimizi kemigimizi kurutdunuz.

en basit örnek vereyim

albayraklar Tur firmasına baksınlar tayyibin damatları bunlar

adamlar dökük arabalarla geziyorlardı ölü paralara servis yapıyorlardı ya şimdi.

trafik polisleri albayraklara ceza kesemiyor neden arkada emmi amcaları var

CHP nin başına esaslı bir adam geçti ve tek ikdidar alternatifi ister begenin ister begenmeyin tayyibe vericem her oy bana kazık işsizlik yoksulluk talan kavga olarak geri dönücek ondan CHP diyorum.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 8590 Toplam Mesaj: 56