folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

kemal kılıçdaroğlunun rüzgarından korkanlar başlamış şimdiden atıp tutmaya. adamın chp nin başına geçmesi bile yetti. hadi bakalım ilerleyen günlerde neler görecegiz.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

burhan808 bunu yazdı:

10.05.2010 : http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=2013cb85-9423-4f85-bf7e-9e672d39ca1b

17.05. 2010 : http://www.nethaber.com/Politika/145742/Kemal-Kilicdaroglu-ADAY-oldu-CHP

22.05.2010 : http://www.milliyet.com.tr/chp-7-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu/siyaset/sondakika/22.05.2010/1241373/default.htm

'''Çocukken bana ''Sadece katırlar ve yol tabelaları fikrini değiştirmez.'' derlerdi. Bernard Baruch

eee bunları hepimiz gördü de mesaj ne ?

12 günde devri alem.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

"NTV Spikeri Öyle Bir Gaf Yaptı Ki"

Konu başlığı bu, ortada dönen muhabbet "Chp mi Akp mi"...

Konu daha başka bir içerikte olsa hep "Chp mi Akp mi" ye çekiliyor. Yani net ifadeyle "Bizler ve karşımızdakiler"

Dünya üzerinde Türkiye diye adlandıran topraklardaki insanlar aralarında hiçbir ciddi problem olmamasına rağmen "Bizler ve karşımızdakiler" diye görüşe odaklanmış durumdalar ve inatla bulundukları noktadan hiçbir yere hareket etmemektedirler.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

burhan808 bunu yazdı:

12 günde devri alem.

vermek istediğin basit mesajı neden böyle googledan bulduğun cümlelerle süslemeye çalışıyorsun anlamadım ama bahsettiğin konu da tartışıldı nasıl birşey düşünüyorsunuz anlamadım baykalın kasedi iddaa edilen şey ortaya çıkcak herkes kılıçdaroğluna mikrafonu uzattığında adaymısınız diye sorduğunda evet ben adayım mı diyecek olmam diyip geçiştirilir onun dışında ne söylerse söylesin tek kapıya çıkar onun için biraz mantıklı düşünün en azından çalışın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

burhan808 bunu yazdı:

12 günde devri alem.

vermek istediğin basit mesajı neden böyle googledan bulduğun cümlelerle süslemeye çalışıyorsun anlamadım ama bahsettiğin konu da tartışıldı nasıl birşey düşünüyorsunuz anlamadım baykalın kasedi iddaa edilen şey ortaya çıkcak herkes kılıçdaroğluna mikrafonu uzattığında adaymısınız diye sorduğunda evet ben adayım mı diyecek olmam diyip geçiştirilir onun dışında ne söylerse söylesin tek kapıya çıkar onun için biraz mantıklı düşünün en azından çalışın.

1.) linkler süs değil kanıt.

2.) mikrafon değil mikrofon.

3.) baykalın kasedi iddaa edilen şey ortaya çıkcak herkes kılıçdaroğluna mikrafonu uzattığında adaymısınız diye sorduğunda evet ben adayım mı diyecek olmam diyip geçiştirilir

''değişmeyen sadık kalır''

4.) ''biraz mantıklı düşünün en azından çalışın.'' bu cümleni okuduğumda, Kemal KILIÇDAROĞLU'nun bir muhabire verdiği yanıt aklıma geldi. 

-Ayağıma pislik bulaşsın istemiyorum.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Ben parti tutmam ama kim nolursa olsun baskan olmak istesede o olaydan sonra kimse evet olmak istiyorum diyemez...

Olmak istiyorum diyen kişiye zaten adi, şerefsiz vs vs laflarla hitap ederiz, demek bunun gozu varmıs diye..

Acıkcası kimse ben olayım demez diyemez o anda..

Chp'deki herkes kılıcdaroglunun baskan olmasını ısterse adam cıkıp sonradan tabiki adayım diyecek ne demesini beklenir ki başka.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

O değilde kendine "gandi" lakabı takdırıp hesap soracağım diye gündeme geldi. Meğer adam bir numara indire-gandi çıkmış. O olay enteresan. Ssk tarihinde ilk kez bunun zamanında zarar etmiş yıllarca. Villalarda oturmam diyip bi köşede daire kiralarken deniz kenarında saray yavruları çıkmış. Meclise yalan evraklarla mal beyan etmiş. Bir insan chp'yi daha ne kadar gözden düşürebilir? İnsanın böyle karaktersiz siyasetçileri görünce chp'ye ne gibi sempati duymaya çalışır. Şahsen ben denedim olmadı...

önce chp li olmadığımı söyliyimde sonra taraf tutuyor gibi olmasın :)
    ssk ilk defa kemal kılıçdaroğlu zamanında zarar etmemiştir,
    aksine ssk nın tonla borcu varken, emekliye para vermek için hazineden borç alacak kadar kötü bi tabloya sahipken kılıçdaroğlu ssk nın başına geçmiştir, kılıçdaroğlu ssk dan ayrıldığında ise ssk kendi yağında kavrulur hale gelmiştir. Yani adam orayı batırmamış, orayı bataktan çıkarmış.

Batırılan ssk'ın ziya yalçın sayın'dan sonraki tablosu işte buyrun;

Eskilerden kalan hiçbir borç yok.  O da diğer müdürler gibi ssk'ya kar bırakarak gitti

Yapılan iddalara cevabı;

Yargılasalardı

Kılıçdaroğlu, SSK’yı batıran mali tablolarla ilgili sorular üzerine ‘Emekli olduğumda dokunulmazlığım yoktu, yargılasalardı’ dedi.

1991 128.000 TL KAR --- ZİYA YALÇIN SAYIN

1992 - 2.556.000 TL ZARAR 2.684 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1993 -8.084.000 TL ZARAR 216 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1994 -19.399.000 TL ZARAR 140 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1995 -81.335.000 TL ZARAR 319 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1996 -144.383.000 TL. ZARAR 77 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1997 -336.000.000 TL ZARAR 132 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1998 -447.000.000 TL ZARAR 33 KEMAL KILIÇDAROĞLU

1999 -1.111.000.000 TL ZARAR. 148 KEMAL KILIÇDAROĞLU

bilmeyenler araştırsın biraz ;

http://www.stargazete.com/politika/sosyal-guvenlikte-kara-delik-in-sirri-cozuldu-haber-169380.htm

türkiye’de ‘kara delik’ diye anılan ve ilk kez CHP’li Kılıçdaroğlu’nun Genel Müdürlüğü sırasında açık veren SSK’nın nasıl battığı ortaya çıktı. 7 yılda yandaşlara verilen ihalelerde kurum 2.4 milyar TL zarar etti.

Lütfen kaynaklarını kanal7, samanyoluhaber ve habervaktim'den bularak koy. bu konuda yetersiz bilgi veriyorsun ve kaynakların yetersiz :D:D:D:D:D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

NTV spikeri Oğuz Haksever canlı yayında mikrofonun açık olduğunu unutunca şok sözler sarfetti.
    CHP kurultayında genel başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu salona girdiğinde yanlış yere götürülünce salon bir anda karıştı. Korumaları konuşma yapacağını zannederek Kılıçdaroğlu'nu kürsüye doğru götürdü, bunu gören delegeler ayaklandı, büyük bir karmaşa yaşandı. Bir süre sonra yapılan hata farkedildi ve Kılıçdaroğlu delegelerin olduğu bölüme yönlendirildi.

O sırada mikrofonun açık olduğunu unutan Oğuz Haksever'in "bunu beceremeyen adamlardan memlekete hayır mı gelir" dediği duyuldu. Haksever canlı yayında olduğunu unutunca Türkiye bu şok sözlere şahit oldu.
    HAKSEVER'DEN 2. GAF

Bu skandalın üzerinden çok geçmeden Haksever ikinci bir gafa imza attı. Kurultaydan görüntülerin verildiği bir sırada Haksever'in "Kepazelik" kelimesini kullanması canlı yayına yansıdı.

NOT : kendi yorumum ; Doğru demiş adam

hocam makale güzel olmuş haber sitesi açmayı bi düşün bnce :D

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ne kılıcdaroğlu nede tayyip.. tek kral medya istedigini 2 dakkada indiriyo. istedigini 2 dakkada nerdeyse ulu önder yapıcak töbe yarabbim ya. nese bakalım gidişat nasıl olcak göricezz:)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

AQ Party'i alevler almış. Herkes laf yetiştirme, kendince 3-5 çizik atma derdinde. Neyse. Oğuzcanın tepkisi partiye değil. Sonradan yayını izleyenler nasıl kıvırdığını bilirler. Orada organizasyon eksikliği sebebiyle sıkış tepiş, havasız bir yerde çok zor şartlarda çalıştığı için kendini kaybedecek kadar sinirlenmiş. Kendisi klimalı stüdyosunda 3-5 siyah-beyaz resmi "O an" diye entellektüel havalarında yorumlayan bir beyfendi olduğu için o ortama katlanamamış olabilir. Ntv kendisini stüdyoda oturtsun hiç dışarı çıkartmasın. 3-5 resim koysun yorumlasın. Böyle habercilik olmaz.  İşin özü kime denirse densin yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve yayın ilkesi dolayısıyla tarafsız olması gereken bir kanala bu olay gölge düşürmüştür. Bir televizyoncu ağzından çıkan laflara mukayet olabilmeli. Bizzat dediklerini canlı yayında duydum. Açıkçası ya olay gündem arasında kaynadı ya da Chp'nin dikkatini çekmemesi ve bir talepte bulunmamasından dolayı bu süzme herif orda kaldı. Bu adamın işine derhal son verilmesi gerekirdi. Orası Flash TV değil NTV.

λ
Toplam Hit: 8598 Toplam Mesaj: 56