folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nuh"Un Gemisi Ve Akıllardaki Sor İşaretleri..

Nuh"Un Gemisi Ve Akıllardaki Sor İşaretleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    karat bunu yazdı:

Big bangi bilim adamları nasıl açıklıyolar?

Evrim teorisi çöktü.

Darwinizm tarih oldu.

Ateismin tutunacağı dal kalmadı ama....

Ama şu gururlu ateist gençlerimiz hala anlayamadılar bilimin Allah 'tan başka bi yaratıcıyı göstermediğini.

Bilim bilim diye savunduğunuz sistem bile mutlak bir yaratıcıyı gösteriyor kardeşim:)

Ama siz hala çocuksu savunmalar yapıosunuz.Yanlış anlama ama bence hiç araştırma yapmadan kör savunma yapıosun be abicim:)

Neyse konuya yeterince cevap verdim sanırım.

Yorum yapmaya bile degmez ama gercekten cok komik haha ironiye bak

hadi red alert oynayalım suraya patatlım su petol rafinesini ele gericrelim eveeet suraya bi atom oyunu kazandım galiba lanet olsun bilgliyim kültürlüyüm zekiyim ve bu cümleyi yarısmacı arkadaslara basarılar diliyerek noktalamıyacak kadar ince bir espiri anlayısıana sahip oldugumu sanıyıom cok guzel cok evet..bu arada su harun amcanın kitabının kacıncı sayfasında kalmıstık dur bakiyim....

Salak mısın yavrucum ne dediğin belli değil önce bi cümle kurmayı öğren kerata:)

Yorum yapmaya değmezse niye yapıon aa koçum.

Tarihin gerisinde kalmışınız okuyunda biraz öğrenin öğle et kemik dolaşmakla bira içmekle olmuyor bu işler.

Oğlum edebi ahlakı bile islamdan alıyosunuz var mı bi kurallar bütününüz.?

Gelmişin dürzü dürzü yorumlar yapıon bi gerekçen bile yok!

Öbür arkadaş hiç değilse savunmaya çalışıyor.Sen ne halt işliyon sarhoş musun ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    karat bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    karat bunu yazdı:
    mataramasuko bunu yazdı:

tbtmad bunu yazdı:

allahın emriyle olunmuş bir oalyı sorularla çürütmeye mi çalışıyoruz.

O zaman nuhta kızldenizi 2 ye bölemez yattımı mı islamiyet yani. 

-----------------------

kızıldenizi Hz. Nuh deil Hz.Musa böldü ve İslamiyetle alakası yok 

İslamitle alakası yoksa neyle alakası var?

bu zamana kadar gelen peygamberlere gönderilen din hep İslamdır.Bunun adını sizler değiştiriyorsunuz.Ama tek olan din İslamdır.Başka bir ilahi din yoktur .

Hz Nuh un kavmi sel ile helak edildi.Ama tüm dünya su altında kalmadı.Belli bi bölge su altında kalmıştır .Ki eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı bile sizi yoktan var eden Allah tekrar her canlıyı baştan yaratamaz mıydı?

Yoktan var etme diye bir olay olamaz :) Tıpkı kütlenin ve enerjinin korunumu prensibi gibi yükün korunumu prensibi vardır.Evren gibi kapalı sistemlerde net yük sabittir ve sıfırdır..İşte buna dayanarak hiçbişey ne yoktan var nede varken yok olur..

Evrim teorisi çöktü.

Darwinizm tarih oldu.

Ama şu gururlu ateist gençlerimiz hala anlayamadılar bilimin Allah 'tan başka bi yaratıcıyı göstermediğini.

Bilim bilim diye savunduğunuz sistem bile mutlak bir yaratıcıyı gösteriyor kardeşim:)

Ama siz hala çocuksu savunmalar yapıosunuz.Yanlış anlama ama bence hiç araştırma yapmadan kör savunma yapıosun be abicim:)

Yapabileceğin bundan başka bişey yok :)

Evrim çöktü demekle çökmüyo malesef,Çökertende çıkmadı şimdiye kadar :)

Bilim mutlak yaratıcıyı gösteriyomuş,bak sen yav şu işe hangi bilimmiş o?Bizimki göstermiyo senin hacı hocanın safsataları gösteriyodur eminim :) 

Sana kızmadım klasik bi tepki bu çünkü...

Ben kesin bi açıklama yaptım,hadi versene felsefeden başka bi cevap...Çürütsenede göreyim..

Evrendeki galaksiler sürekli olarak birbirinden uzaklaşarak genişlediğini ben sölemiyom Amerikalı bilim adamları söylüyor.Bide ateist bi insan yani bunu söyleyen düşün artık.Sonra...

Filmi geriye sararak düşündüklerinde evrenin tek bir yerden oluştuğunu bu mutlak yerin sonsuz bi çekim gücü olduğunu aynı zamanda sıfır hacme sahip metafiziksel bir durum olduğunu gene söyleyen bilim.Madde ve zaman bu hacimsiz noktanın patlamasıyla oluştu.Kısaca Big bang teorisi budur.Geçerlilik oranı ve kabul görmüşlük yüzdesi dünya bilim çevreleri tarafından yuzde 98 lik bi ezici çoğunlukla kabul görmektedir.bunları söyleyen gene  Ben değilim bana değil onlara kızın. 

Evrim teorisi ve darwinizm uçuk kaçık adamların yapmış olduğu ve teoriden hipoteze düşürülen ve hatta bilim tarihinden çıkarılan bi verisel olmayan yorumlardır.

Ama siz illa ki diyorsanız bi maymundan geldik diye oraya biz karışmayız.Sen kendini maymun olarak görebilirsin hatta bi goril olarak düşünebilirsin.Ama ben sana insanlık vasıflarını vererek konuşuyorum farkındaysan.Yani gene seni yüceltiyorum sen kendini goril olarak aşağılasanda.

Neyse bu konular sizi aydınlatmıyor iyice karanlığa götürüyor ben beyninizi fazla doldurmayım Allah göstermeye dönülmez bi yola benim yüzümden girmeyin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    karat bunu yazdı:

Evrendeki galaksiler sürekli olarak birbirinden uzaklaşarak genişlediğini ben sölemiyom Amerikalı bilim adamları söylüyor.Bide ateist bi insan yani bunu söyleyen düşün artık.Sonra...

Filmi geriye sararak düşündüklerinde evrenin tek bir yerden oluştuğunu bu mutlak yerin sonsuz bi çekim gücü olduğunu aynı zamanda sıfır hacme sahip metafiziksel bir durum olduğunu gene söyleyen bilim.Madde ve zaman bu hacimsiz noktanın patlamasıyla oluştu.Kısaca Big bang teorisi budur.Geçerlilik oranı ve kabul görmüşlük yüzdesi dünya bilim çevreleri tarafından yuzde 98 lik bi ezici çoğunlukla kabul görmektedir.bunları söyleyen gene  Ben değilim bana değil onlara kızın. 

Evrim teorisi ve darwinizm uçuk kaçık adamların yapmış olduğu ve teoriden hipoteze düşürülen ve hatta bilim tarihinden çıkarılan bi verisel olmayan yorumlardır.

Ama siz illa ki diyorsanız bi maymundan geldik diye oraya biz karışmayız.Sen kendini maymun olarak görebilirsin hatta bi goril olarak düşünebilirsin.Ama ben sana insanlık vasıflarını vererek konuşuyorum farkındaysan.Yani gene seni yüceltiyorum sen kendini goril olarak aşağılasanda.

Neyse bu konular sizi aydınlatmıyor iyice karanlığa götürüyor ben beyninizi fazla doldurmayım Allah göstermeye dönülmez bi yola benim yüzümden girmeyin.

Bunlar senin savunduklarına bir dayanak değilki :)Senin söylediklerinle alakası bile yok yaratılmayı savunmuyo bunlar :S Teoriyi ben iyi biliyorum :) Ayrıca büyük patlamada tek bir evren oluşmadı..

Ayrıca sırf bilgin olsun diye söylüyorum evrim maymundan gelmeyi savunmaz :) Ortak atayı savunur..Tabii siz evrimi bilim dışı kaynaklardan okuduğunuz için bilmemeniz gayet normal...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    karat bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:
    karat bunu yazdı:

Evrim teorisi çöktü.

Darwinizm tarih oldu.

Yorum yapmaya bile degmez ama gercekten cok komik haha ironiye bak

hadi red alert oynayalım suraya patatlım su petol rafinesini ele gericrelim eveeet suraya bi atom oyunu kazandım galiba lanet olsun bilgliyim kültürlüyüm zekiyim ve bu cümleyi yarısmacı arkadaslara basarılar diliyerek noktalamıyacak kadar ince bir espiri anlayısıana sahip oldugumu sanıyıom cok guzel cok evet..bu arada su harun amcanın kitabının kacıncı sayfasında kalmıstık dur bakiyim....

Salak mısın yavrucum ne dediğin belli değil önce bi cümle kurmayı öğren kerata:)

Yorum yapmaya değmezse niye yapıon aa koçum.

Tarihin gerisinde kalmışınız okuyunda biraz öğrenin öğle et kemik dolaşmakla bira içmekle olmuyor bu işler.

Oğlum edebi ahlakı bile islamdan alıyosunuz var mı bi kurallar bütününüz.?

Gelmişin dürzü dürzü yorumlar yapıon bi gerekçen bile yok!

Öbür arkadaş hiç değilse savunmaya çalışıyor.Sen ne halt işliyon sarhoş musun ?

dayısmın artistmi sana böyle konusma hakkını kim verdi.

sana cümle nasıl kurulur nasıl eleştirel mesaj atılır ögretirdim fakat eleştirel bir mesaja karsı bile tahamulu olmayan klavye delikanlısı sana alemenin sefiri kv mod takılan bir yalagın anlayamacagı duzeyde kamasık bir eleştiri yapanda suc.herkese evinde konusalan agzıla konusamazsın sonra o agızı varya o agızı doldurular.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

....

demis de demis de demiste...arkadas olayin madde boyutune hic girmeyecegim ispatlanmis bir cok bilgi var bu konuda ayrica Tufan  Tevrat ve İncil' in disinda Sümer Asur Babil kayitlarinda Yunan efsanelerinde Hindistanda Satapatha Brahmana ve Mahabharata destanlarında İngiltere nin Galler yöresinde anlatilan bazi efsanelerde İskandinav Edna efsanelerinde Litvanya efsanelerinde hatta Cin kaynaklı öykülerde birbirine cok benzer sekillerde cardir.

Hic bir zaman unutma ki !!!

Allah (cc) ol dese bir anda hersey olur

Yok ol dese o anda tüm yaratilmislik yok olur. Amenna ve Sadagne yokulur.

Kendini zorlama kalkamassin. Islam mantik dini degildir ama her mantiga uyar.

Akil yaratilma fitrati geregi Süphecidir,

Kalp ise kabullenicidir.

Iman Kalp ile olur. Akil bunu destekler

Akil ile olup kalp desteklemez.

Kalpte iman azalmaya basladiginda süphe ejderhasi faliyete gecer ve herseyi sorgulamaya materyalist bir düzleme oturtmaya calisir....

anlayana cok bile... 

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

daha öncede dediğim gibi, dinler üstünlüğünü ve otoritesini yitirmeye başlamıştır.

üfürükten teyyare deyip geçiyoruz artık. insanları dizginlemenin başka yollarını arasınlar

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yaklaşık bir Cevap verecem ama Baştan belirtiyim Bilimsel Dayanak aramayacaksın, Cevaplarımda. :)

Bilim Adamları Bilimsel Dayanaklara Dayanarak Aramalarda Bulunurlar Senin Soruna benzer Sorular Kafalarında Bilimsel Dayanaklardan Ötürü oluşmuş olarak Gezinir Dururlar, Bu hayvanlar Nasıl birbirini Yemeden Vede Hassas Olanından tutda Ömür olarak az ömre sahipo olduğu halde Bu gemide Nasıl Canlı tutulabilmiştir Gibi Sorular Kafaları Karıştırabilir, Ancak Taşa Asasıyla Vuran Hz. Musa Taşın Çatlamasıyla Taşın içinden Canlı bir Deve Çıkmasına vesile olmuştur, Siz Gelin bunu bana açıklayın.

Kısacası İlahi Güçle Yüzdürülen bir Geminin içindeki hayvanlarda İlahi bir Güçle Korunmuştur Hemde Her birine Ayrı bir Koruma sistemi getirilerek Korunmuştur Kanaatimce, Yer Yüzünü onca Suyla Doldurmaya Kadir Olan Allah Bir Gemideki Canlılarımı Sağ Tutamayacak. Sanırım Olması gereken Cevap Bu. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    evet alınmıştır. Örnek; karat baya şey bildigine göre o hayvanlardan bitanesi galiba ve dinazor olması büyük bi ihtimal ve oksijen yetersizliginden onu gemiden atmalarıda cok dogal böylecede dinazorların devri bitmiştir velet seni.
    nuhun gemisinde bi tirex vardı yani,zor olmuş olsa gerek öyle bi dinazoru sığdırmak

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Bu konuda bilimsel çalışmalar var.Atlas Dergisinin SAYI : 157 / Nisan 2006 bakınız.Bu sayıda bilimsel araştırmalar var. http://tr.wikipedia.org/wiki/Tufan   

http://www.kesfetmekicinbak.com/arkeoloji/03844//

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oneron
    oneron's avatar
    Erkek

arkadaşlar benimöğrendiğim kadarı ile (bana göre doğru herkesin doğrusu kendinindir )nuh tufanı bütün dünyayı kaplıcak şekilde değilde  medeniyetin toplandığı bu günkü orta asya çin bölgesinde m ö 12binli yıllarda olmuş ve o günkü insanlar medeniyet olarak bu günküne yakın bir seviyeye gelmiş uzaydan bir göktaşı düşeceğini hesap ediolar ve orta asayı batıdan doğuya doğru kesen yüksek bi duvar örmeye başlıyolar (bu günkü çinseddi değil)bu duvarın kalıntıları yaklaşık 8 sene önce orta asyada bulundu die bi haber okumuştumgazetelerde isteyen araybilir netten lakin bu duvarla güvende olduunu dşünen yönetime bir peygamber bu işin hatalı olduğunu ve bir gemi ile kurtulabileceğini söylüyorve kimse inabnmıyo  her çeşit hayvan konsuna gelincede teknolojinin bu güne yakın olduğu bazı dallarda bu günkünden üstün olduğu ve canlıların sadece döllenmiş yumurta ilede kurtulabilineceği olabilir gök taşı düştükten sonra yapılan duvarın heriki tarafından yüzlerce metre yükseklikte su baskını gerçekleşio sadece gemidekiler ve çok yükseklerde yaşayan geri kabileler kurtuluyo bu günkü gördüğümüz bütün piramitler ve onlardaki uzayla ilgikli bilgiletr hep o zamnın bilgisidir arakadaşlar

Toplam Hit: 6767 Toplam Mesaj: 46