Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Nükleer tesisler inşallah patlar da biraz aksiyon yaşarız
-----------------------------Ameriga bi atom bombası daha atsın :|
-
Türkler yapmasın ve işletmesin.. aksi halde Kesin patlar
-
Patlarsa patlasın aq, 50 sene boyunca yabancı ülkeden bütün ülkenin elektriğini ithal etmekden daha ucuza mal olur.
Etrafında yerleşim yeri fazla olmayan biryere dikilsin yeter.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:45'da HolyOne tarafından düzenlendi. -
Fransada tam 53 tane nükleer santral var, ve hepsi de gayet iyi çalışıyor, bunun yanında bi ton yerde de rüzgar değirmenleri var, adamlar üretiyor kimsenin karşı çıktığı yok, bu greenpeace olayı tamamen muhalefet kaynaklı bir şey bi keresinde numaramı vermiştim, yıllarca aradılar maddi destek ver bize diye, türkiyede 22 bin destekçileri varmış öyle demişti telefonda kız, ve en az bağış miktarı 10 tl bu kadar para nereye gidiyor, 2 pankart hazırlayıp ver elini amazonlar, yok bilmemne adaları boyuna geziyolar,
yalnız bu sokakta destekçi arayan tiplerin de çok ciddi para aldıklarını duymuştum varmı doğruluğunu bilen?
-
hakkariye nükleer tesis kurulsun hem terör biter hemde elektrik yetmezliği ortadan kalkar.
-
karşı olanların genelinde ya patlarsa savunmasını görüyorum bu da demektir ki patlamazsa iyi... arkadaşlar bir nükleer santral ülkemizi bir anda bir adım öne çıkaracak. bir gemi düşünün 20 yıl yakıtsız yol alacak, bir ülke düşünün hiç dışardan elektrik satın almayacak. elektrik bol olunca diğer TÜKENEBİLİR kaynaklar daha az kullanılacak. bence bu kadar karşı olmamak lazım. diyorsanız - ki öyle iki üç yorum gördüm- ben istemiyorum elektrik bile, çok değil 1500 km uzakta bingöl var memleketim, telefon direkleri kışın kar 3 metre olunca köylü tarafından kesilip yakılan, elektriği olmayan bir yer. buyrun özlem bingöl turizm 80 tl. tel: 444 23 12
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------Bi patlarsa ne göte geliriz farkındayız demi hepimiz bunun bir yönden lazım artık ürettiğimiz elektirik bize zar zor yetiyor ancak
Japonya yı da hatırlamak lazım
Nükleer yapılsın ama tek şartım var madem güvenli TBMM binasının yanına yapılsın amk
-----------------------------ama arkadaş yukarda açıklamış bu patlamaların sebebi başkaymış sorun yokmuş yani :D
-
Ne oldu ya buldunuz mu
-
yustang bunu yazdı
Ne oldu ya buldunuz mu
haci ne yapiyorsun sen ya? issiz misin?
konuyu acan adamin son giris tarihi "14/Şub/21 02:00" bir yildir yok herif ortaliklarda...
bir dahaki girisinde de sorunu gormeyecek zaten. o da girerse tabii ki.
-
end bunu yazdıyustang bunu yazdı
Ne oldu ya buldunuz mu
haci ne yapiyorsun sen ya? issiz misin?
konuyu acan adamin son giris tarihi "14/Şub/21 02:00" bir yildir yok herif ortaliklarda...
bir dahaki girisinde de sorunu gormeyecek zaten. o da girerse tabii ki.
Aga derdim çok başka 2012 2016 arasında bir üye mürid ya da müride bi konu açmıştı iş arıyordu özelliklerini yazmıştı. Tekwandodan bilgisayar programcılığına hatta kemanımı ağlayarak sattım demişti. İngilizcesi ileri seviyeydi filan ben o konuyu aroyordum hâlâ bulamadım yaklaşık 2 saattir eski konularda geziyorum o konuyu bulcam diye buraya kadar geldim