folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum

Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:
    -----------------------------

nükleer enerjiye karşı değilim fakat rüzgar enerjisi güneş enerjisi gibi doğal kaynakları kullanmak varken bence risk almaya değmez.

hesler ise doğanın tamamen dengesini bozuyor giresunda şu anda sayısnı bilmediğim kadar hes yapılmakta üstelikte çoğu bir dere üzerinde ileriye dönük derenin kuruma ihtimali var ve yeşil alanları fazlasıyla tehdit ediyor

hocam bak yanlış anlama :) ama cahilsin :)

rüzgar santrallerinin doğaya verdiği zararı bir araştır :) toplu kuş ölümleri ile rüzgar santrallerini arasındaki bağı bir araştır :)

güneş enerjisi çatıma kurmak dışında çöl habibatına verdiği zarardan ötürü istemiyorum ! koskoca sahra çölündeki yaşayan canlıları sırf ben bilgisayar oynayacağım diye iki üç cahil nükleer cıs dediği için yok olmasına istemem kaldı ki nükleer karşıtlık gelişmiş ülkelerin gelişmemiş ülkelere uygularıdğı bir propagandadır.

rica ederim almanya örneğini verme onun hakkında sayfalarca döküman yazabilirim

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

Arkadaşlar şunları göz önünde bulundurun :  

Türkiye deprem ülkesi ve Terör sorunu var sadece pkk tarafından yürütülen terör değil bu El-kaide , Dhkp-c gibi vs vs.. Olabilicekleri bir düşünün..

nükleer enerji santralleri çevresi 1. dereceden ulusal güvenlik alanıdır hocam yaklaşanı askerler siker meraka gerek yok

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

Türkiye deprem ülkesi ve Terör sorunu var sadece pkk tarafından yürütülen terör değil bu El-kaide , Dhkp-c gibi vs vs.. Olabilicekleri bir düşünün..

nükleer enerji santralleri çevresi 1. dereceden ulusal güvenlik alanıdır hocam yaklaşanı askerler siker meraka gerek yok

depremi napıcan hoca

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

arkadaşın dediği gibi deprem olduğunda ne olcak peki japonya depremden sonra kapatıyor santrallerini adam kendi teknolojisini kapatırken biz başkasından aldığımız teknolojyi nasıl kullanıcaz dediğim gibi karşı değilim ben önünde fransa gibi bi örnek var ama fazla riskli

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

depremi napıcan hoca

abi bu kadar mı cahilsiniz ya...

deprem zarar vermez binalar zarar verir öğrenemediniz mi bunu?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

yeni nesil nükleer santraller 9 şiddetindeki depremlere dayanıklıdır, fukuşima örneğini verene kafa göz dalarım kaçıncı nesil olduğuna baksınlar :)

amerika japonyaya kapat dedi japonya amerikaya ben sitersem kapatırım dedi GİRSİN !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

depremi napıcan hoca

abi bu kadar mı cahilsiniz ya...

deprem zarar vermez binalar zarar verir öğrenemediniz mi bunu?

japonyayı gördük

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Bende katılıyorum nükleer enerjiyi destekliyorum her türlü teknolojiyi destekliyorum

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

deprem diyenleri bu başlığın dışına alayım çünkü tartışmak istemiyorum uzun uzun istemiyorum konunun başlığı bambaşka modlardan da ilgisiz yorumları silmesini rica ediyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

kafası sadece türkiyede bu yapılamaz. yapamayız şöyle olur böyle olur diye düşüncelere sahip olanlarla tartışılmayacak bir konu. çünkü neye olmaz dedilerse ilk önce kendileri kullanırlar. çevreyi havayı kirletir derler halbuki çöp kovası önünde olduğu halde yola çöp atarlar neyse... örnek çoğaltılır.

böyle bir dernek kurulmuş değil şundan dolayı kurulmamış olabilir. insanların sırtından para kazanmak elindeki parayı çalmak gibi bir iş değil bu. sendika veya bir mühendislik odası kurmuyorsun yada ne bilim bir greenpiçler odası kurmuyorsun bu sebeple bunu yapacak kişi hiçbir menfaat gözetmemesi gerek. taki büyüyüp gelişene kadar.

bir uçak gemimiz yok diye sitem ederiz. ancak uçak gemisi mazotla çalışmyor birde bunu bilseler. bir uçak gemisinde en az 5 bin asker var. 2 nükleer reaktör var. tehlike ne kadar olabilir.

hemen depremi ortaya atarlar. peki türkiyede ne kadar şiddette bir deprem oluyor veya olacak. ve nerelerde hangi faylarda olacak. yada fay hattı türkiyede nerelerden geçiyor.

öyle kafaya göre gelip istanbulun göbeğine yapacaklar herhalde. yada kesin yalovaya yaparlar. hem sanayi bölgesi haa kesin kesin.

hacı böyle bir dernek yok ancak kurulursa birçok destekçisi olacaktır. aynı zaman karşı destekçiside olacaktır. özellikle medya gibi bir unsur var bizim ülkemizde en büyük karşı destekçisi olarak.

imzayı bıraktım basıyorum artık
Toplam Hit: 6271 Toplam Mesaj: 72