Nvidia 9500 GT
-
Baslıkda oldugu gibi ekran kartına sahibimWin7 64it 4 gb ram i core 2 işlemcim ona ragmen gta4 kasıyor 1280 oynuyorum ama kasma yaşanıyor Önerebilceğiniz bişeyvarmı ?
-
win7 32 bit kur hocam
-
Hocam ozmnda 4gbda kaslıyomus öle diyolar Ben kurmuyorum formatta kuruyorlar onada cok para gider tüm Updatelerde Nvida özel sürücüde tamam ama hala kasyor anlam vermis değilim
-
Bu oyunu donmadan oynayan varmı onu sormalımıyım yoksa
-
4 GB ram ile felan hiç bir alakası yok.
o oyunun kendisinden war olan birşey bu en güçlü kartlarda bile full detay ve çözünürlükte kastığını ileri sürenler olmuştu ilk çıktığı zamanlar
artı olarak ekran kartın o oyunu yüksek kalitede oynatacak kadar iyi bir kartta değil dikkatını çekerim.
detayları düşür çözünürlüğünü 1280x720 yap
-
Biliyorum ekran kartının okadar iyi olmadığını ama elimizden gelen bu gücüm yetmedi diyeyim.Denicem ama pek zannetmiyorum.
-
Bende en son 1.4 patch var 1.7 fln diyolar one oluyor bileniniz varmı ?
-
Patchler bi nevi kasmayi onluyo, ama o ekran karti seni bi 5 yil daha goturur haci olmadi mediumda oynarsin oyunlari :D
GTA4 o kadar guzel bi oyun olmasina ragmen her sistemde kasiyo. Kasim kasim kasiliyo makine. Bi arkadas yeni bi sistem almisti gittim gta4u kurdum cocuk agladi lan o kadar para verdim 640a 480de zar zor oynuyorum diye :D
-
:) Bu adamlar bunu düşünmemişmi oyunu yaparken acaba
-
core i7+4gb ram +2gb ekran kartında bile kasan bir oyun.
fakat mafia 2 yi daha düşük özelliklerde full sistem oynayabiliyorsun grafik olarakta mafia 2 nin yanında gta4 animasyon ile gerçek hayat gibi kalıyor :)
kısacası olay gta4ün kendisinde.
daha güzel grafikleri olan mafia 2 yi birçok özelliği sonda ynayabileceğini düşünüyorum. -
Deneyeyim bakalım o oyunu gerçektende hata Yapımcılarda