folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Obama"Yı Bilen Kahin: Amerika Çökecek!



Obama"Yı Bilen Kahin: Amerika Çökecek!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Temmuz/2005
    Erkek
    Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!
    Amerika'nın yeni siyahi başkanını 18 yıl öncesinden bilen Bulgar kahine göre, Barack Obama, ABD'nin çöküşüne yol açabilir.
    09 Kasım 2008 / 13:06
    Amerika'da 4 Kasım'da yapılan seçimlerde ülke tarihinde ilk defa siyahi bir adayın başkanlık koltuğuna oturması tüm dünyada coşkuyla karşılandı. Küresel finans kriziyle boğuşan dünya liderleri, Demokrat Başkan Barack Obama'yı bir umut ışığı olarak niteledi. Dünya basını, 50 milyon beyazın da tercihi olan Obama'nın Bush politikalarını terk ederek dünyaya barış getireceğini, vergi indirimi sayesinde Amerika'yı ekonomik krizden kurtaracağını yazdı.

    Ancak Obama'nın başkan seçileceğini 18 yıl önce bilen Bulgar kahin Baba Vanga'ya (Vanga nine) göre Obama'nın “değişim” sloganı sanılanın aksine dünyaya barış değil felaket getirecek. İkinci dünya savaşı sırasında Nazi Lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etmişti.

    11 Eylül saldırıları, Kursk faciası, ve Rusya'nın Gürcistan'ı işgal edeceğini bilen Baba Vanga Amerika'ya dair şu kehanetlerde bulundu:

    “Amerika Birleşik Devletleri'nin 44'üncü başkanı (Yani George Bush'tan sonraki başkan) siyah olacak. Bu Amerika'nın göreceği son lider olacak. Çünkü siyahi liderin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek.

    Kuzey ve güney eyaletler arasında anlaşmazlık çıkacak. Endonezya karışacak. Tüm bunlar Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak... Üçüncü Dünya Savaşı'nda ilk kez atom bombası kullanılacak.

    KEHANETLERİN %80'İ TUTTU

    Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıktı. 1989'da Rus televizyonuna “İki çelik kuş kulelere çarpacak gökyüzü aydınlanacak, (11 Eylül saldırıları) Kursk (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı) su altında kalacak bütün dünya arkasından ağlayacak, dedi. Kahin 1994 yılında da ” Vladimir'in zaferi dünyada herşeyi eritecek. (Gürcistan savaşı). İklimler değişecek (küresel ısınma). Rusya ayakta kalacak ve dünyaya hakim olacak” demişti.

    Baba vanga kimdir?

    AsIl adı Vangelina Pandeva olan Baba Vanga, 1911 yılında dönemin Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde olan Bulgaristan'da (şimdiki Makedonya) doğdu. 13 yaşında sele kapılarak toprak altında kaldı. İki gözü de iltihaplanıp kapandı. Bu kazadan sonra geleceği okumaya başladı. Dokunduğu her şeyi tüm ayrıntılarıyla tarif ediyor, bastığı toprakta yıllar önce ne olaylar geçtiğinin hepsini söylüyordu.

    Ünü arttıkça Bulgar devletini bir organı gibi çalışmaya başladı. Aylık maaşa bağlandı. Bilim adamları görüşmek isteyenlerin randevularını ayarlamaya başladı. Kehanetlerin hepsi Bulgar hükümeti tarafından kaleme alındı. Kayıtlara göre ünlü kahini zamanında Nazi lideri Adolf Hitler bile ziyaret etti. Hitler'in bu görüşmeden çok sinirli çıktığını söyleniyor. Baba Vanga 1996 yılında 84 yaşındayken öldü
    .

    - ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2008
    Erkek

    aslında dğru demiş ekonomik krizdeler.. nolcaz bakalım .. 

    hadi hayırlı tıraşlar ..


    (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek
    kor götünden sıkıyo :D

    DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    çökersede çökmezsede a...

    obamanında ....

    kuru hurafeleremi inancak millet

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    gözlerine inen perdenin kornişlerini sikim onun :W 

    Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

    Yazılarınızda daha saygılı olmaya davet ediyorum sizi.

    Ayrıca nasıl bir gerizekalı ABD çökecek de bize birşey olmayacak gibi bir tavır içinde olabilir ki? 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yazılarınızda daha saygılı olmaya davet ediyorum sizi.

    Ayrıca nasıl bir gerizekalı ABD çökecek de bize birşey olmayacak gibi bir tavır içinde olabilir ki? 


    -----------------------------
    katılıyorum abd deki kriz şuan dünyada büyük bir ekonomik kriz doğurdu bu göz ardı edilemez her büyük devlet gibi abd de bir gün çökecek tabiki ezoterizm astroloji kuranda bilgi kitabından veya böyle kehanetçiler olsun hep abd nin çöküş zamanına gireceğini ve yeni süper gücün başka bir devlet olacağını astroloji ve bilgi kitabında bu ülkenin Türkiye olacağını kurandada müslüman bir ülke olacağını söylüyor yani şuanki devrimizde herşey alt üst olacak güçlüler güçsüz güçsüzler güçlü hale gelecek tıpkı bir zamanlar olduğu gibi...

    koca osmanlı çökmüş abd mi çökmeyecek ? Hiçbir devlet sonsuza kadar hüküm süremez. birde bundan 2-3 ay öncesine kadar abd asla çökmez yok ekonomi teknoloji cart curt diyorlardı efendim aradaki farkı hiçbir devlet bu kadar aşamamıştı vs. diyenler vardı şimdi ortalıklarda görünmüyorlar nedense.... :?))

     


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

    Umut fakirin ekmeği tabi, keşke yaşlı cadının dediği gibi birbirine düşseler de çinden macaristana türkiyeden endonezyaya dünya rahat bir nefes alsa. Bir daha düşününce böyle söylentileri bile ABD nin kendilerinin dünya kamuoyunun böyle birşey karşısında vereceği tepkiyi test etmek için uydurduğunu düşünmek çokta olanaksız görünmüyor. 


    -----------------------------
    mağdem abd bu kadar güçlü diyorsun bunu test etmek için adamlar neden bankalarını batıracak kadar salak olsunlar ? hadi diyelim çok zeki adamlar kriz bütün dünyayı vurdu diğer ülkeler buna ambargo koyamayacak kadar malmı onuda geçtim abd nin bu krizi çini güçlendiriyor abd kendi eliyle çini güçlendirecek kadar düşüncesiz bir devletmi ?

    abd afganistan ve ırakda çöküntü halinde şuan bombok bir yere girdiler ne çıkabiliyorlar ne girebiliyorlar birde irana dalsalar tam olacak kökten topu dikecekler :)

    güç konusuna gelince osmalıda zamanında güçlüydü 3 kıtada at koşturdu fakat bitme zamanı geldiği zaman biter ne kadar güçlü olursa olsun sonsuza kadar abd önderliğinde gitmeyecek bu durum ve değişimleri görüyoruz devamıda gelecek.

    o karı dediğin hatun dünyanın en büyük kehanetçilerinden biridir.. hitlerin bile görüştüğü bir insandır yerinde olsam bu kadar basite almazdım :) 


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    ikidir diyorum.

    zulm ile abad olanın akıbeti berbad olur diye. 

    Bu ikincisini kişi için değil devlet için uyarlayın.

    Hiç bir müsbet nedeni olmayan afganistan işgali, uyduruk biyolojik, kimyasal silah zırvasıyla ırak işgali, müslüman ülkesinde nasıl nükleer güç olur zihniyetiyle irana hırlamak, israile tehdit oluşturuyor diye suriyeye diş göstermek, israili rahatsız ediyor diye filistinde yapılan zulme göz yummak ve dünyanın bir çok köşesinde türlü türlü zulümlere imza atmaktan çekinmeyen amerika çökmezmi? Çöker elbet. Amma akıbeti berbad olur. Çktüğü halde hayırla yad edilmez. 

    +

    kehanetmiş vırtmış zırtmış inanmam. Gelecekten nasıl haber verirmiş hiç kafama takmam. İki üç dediği çıktı diye her lafa inanmak abesle iştigal etmektir. Bu dünyanın fani olduğunu bilen herkes değil amerika feriştahının ebedi olamayacağı gerçeğini zaten bilir. Amerika yıkılacak demesi zaten malumun ilanından başka şey değil. Amma zenci hadisesini kabul ederim ki gerçekten ilginç. Yalan bi haber değilse elbette. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek
    Alayını..

    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    atiyor ya bu kadının kahin olduquna falan inanmıyorum ben. bir haber sitesinde gelecekle ilqili kehanetlerını okumustumda  zaman yolculuqu mumkun olcak,venuse pılotlu gıdıs yapılacak,ınsanoglu yapay gunes ureterek dunyanın karanlıkta kalan yuzunu aydınlatacak,uzaylılardan sinyal alınacak, avrupada yerlesım cok azalacak, muslumanların elındekı romaya amerıka saldıracak =) gıbı seyler vardı bana cok cok sacma fazla hayal gucu geldı hepsi.. bugune kadar bılmıs olması bence fazla havalandırmıs onu desteksız atmaya basladı =))

    Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 3196 Toplam Mesaj: 21