Ödemedigim Borcumdan Dolayi Eve Gelen İcra Kagidi..
-
Firmanin birine borcum vardi..200 civarinda tam hatirlamiyorum..Cunku uzerinden bayagi zaman gecti..Sorunlar filan derken..Neyse avukat yoluyla eve mektup gondermisler..Diyor ki, X sahsa 280 lira borcunuz vardir..Mektup geldigi günden itibaren 7 gün icinde ödemezseniz icraya verilecektir filan yaziyor..Avukati aradim,benim durumum suan yok dedim..Isterseniz 2 taksitte odeyebilirim,140-140 dedim..O da tamam dedi hesap numarasi mesajla atacakti..Sonra mesaj yolladi, işte X şahsa borcunuz 260 lira 100 lira da avukat ücreti, 360 lira.. 180-180 havale edersiniz diye mesaj cekmis..Tekrar aramadim avukati o yuzden sormak istedim buradaki arkadslara..
Kafami karistiran sey, mektupta 280 borcum oldugu yazili.. Bana gonderdigi sms de 260+100 lira yazmis.. Avukat masraflarimi yoksa karanbolden kendine pay mi cikaracak?
-
Galiba avukat seni keklemeye çalışmış. Bence sen bi yerlerden bul gelen kağıttaki miktarı 7 gün içinde öde. Avukata falanda para verme. Benim dayıoğluda icra avukatı olacak staj yapıyor şu an. Msn e gelirse sorarım detaylı bir şekilde.
-
x şahsına gidip öde sen de, avukatı aradan çıkart.
-
x sahsina odeyecegim fakat suan yanimda okadar para yok..O yuzden taksitli odeyebilirim demistim..+ sehir disindayim..Acaba direkt borcum olan adami mi arasam ne yapsam..
-
hocam ben bişiyi merak ettim 280 milyar mı milyon mu :/
-
sen devlet aracılığıyla öde yani ödediğine dair elinde kağıt fln olsun.gote getirir o avukatlar yoksa
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben bişiyi merak ettim 280 milyar mı milyon mu :/
-----------------------------
milyon abi ne milyarı :|hocam en iyisi direk x şahsını ara anlat durumu böle böle de kabul ediyosan ekime kadar öderim etmiyosan s.kime kadar yolu var de :)
-
Kardeş sana gönderdikleri kağıt ödeme emrimi ihtarname mi diye soruyo bizim avukat. Ona göre cevap verecek.
msn de konuştuklarımız.
avukat:
çünkü ö . emri ise masraf yapmıştır fakat ihtarname ise masraf çıkmaz. talep açıyor vs... bir de kendi emeği tutar o kadarsanane:
normalmidir yaniavukat:
normal bizde 150 lira mesela vekalet ücreti, para bulabilirsen peşin indirimi yaptır avukatı ara
-
borçlu olduğun kişi avukata verdiği için avukat masraflarıda sana geçiyo 7 gün içinde ödemezsen o rakam dahada katlanır işlem başlatırlar 100 ytl avukat kendi masrafı için istemiş mecbur vereceksin
-
bildiğim kadarıyla borcu taksitle ödeyebiliyorsun + olarakda borcu inkar etme durumunda var ve inkar edersen 1 yıl kadar ispat edecez diye uğraşırlar çünkü mahkemeler çok dolu..
-
hocam banada 2 ay önce geldi 1370 YTL , hala ödemedim . Ödemeyide düşünmüyorum.
İcra falanda gelmez zaten , kendi üzerine araban ,evin ,malın vs. yoksa sorun yok.