folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ödemedigim Borcumdan Dolayi Eve Gelen İcra Kagidi..

Ödemedigim Borcumdan Dolayi Eve Gelen İcra Kagidi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Firmanin birine borcum vardi..200 civarinda tam hatirlamiyorum..Cunku uzerinden bayagi zaman gecti..Sorunlar filan derken..Neyse avukat yoluyla eve mektup gondermisler..Diyor ki, X sahsa 280 lira borcunuz vardir..Mektup geldigi günden itibaren 7 gün icinde ödemezseniz icraya verilecektir filan yaziyor..Avukati aradim,benim durumum suan yok dedim..Isterseniz 2 taksitte odeyebilirim,140-140 dedim..O da tamam dedi hesap numarasi mesajla atacakti..Sonra mesaj yolladi, işte X şahsa borcunuz 260 lira 100 lira da avukat ücreti, 360 lira.. 180-180 havale edersiniz diye mesaj cekmis..Tekrar aramadim avukati o yuzden sormak istedim buradaki arkadslara..

Kafami karistiran sey, mektupta 280 borcum oldugu yazili.. Bana gonderdigi sms de 260+100 lira yazmis.. Avukat masraflarimi yoksa karanbolden kendine pay mi cikaracak?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Galiba avukat seni keklemeye çalışmış. Bence sen bi yerlerden bul gelen kağıttaki miktarı 7 gün içinde öde. Avukata falanda para verme. Benim dayıoğluda icra avukatı olacak staj yapıyor şu an. Msn e gelirse sorarım detaylı bir şekilde.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    x şahsına gidip öde sen de, avukatı aradan çıkart.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    x sahsina odeyecegim fakat suan yanimda okadar para yok..O yuzden taksitli odeyebilirim demistim..+ sehir disindayim..Acaba direkt borcum olan adami mi arasam ne yapsam..

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    hocam ben bişiyi merak ettim 280 milyar mı milyon mu :/

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    sen devlet aracılığıyla öde yani ödediğine dair elinde kağıt fln olsun.gote getirir o avukatlar yoksa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam ben bişiyi merak ettim 280 milyar mı milyon mu :/
    -----------------------------
    milyon abi ne milyarı :|

hocam en iyisi direk x şahsını ara anlat durumu böle böle de kabul ediyosan ekime kadar öderim etmiyosan s.kime kadar yolu var de :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Kardeş sana gönderdikleri kağıt ödeme emrimi ihtarname mi diye soruyo bizim avukat. Ona göre cevap verecek.

msn de konuştuklarımız. 

avukat:
    çünkü ö . emri ise masraf yapmıştır fakat ihtarname ise masraf çıkmaz. talep açıyor vs... bir de kendi emeği   tutar o kadar

sanane:
    normalmidir yani

avukat:
    normal bizde 150   lira mesela vekalet ücreti, para bulabilirsen peşin indirimi  yaptır avukatı ara

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek

borçlu olduğun kişi avukata verdiği için avukat masraflarıda sana geçiyo 7 gün içinde ödemezsen o rakam dahada katlanır işlem başlatırlar 100 ytl avukat kendi masrafı için istemiş mecbur vereceksin

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla borcu taksitle ödeyebiliyorsun + olarakda borcu inkar etme durumunda var ve inkar edersen 1 yıl kadar ispat edecez diye uğraşırlar çünkü mahkemeler çok dolu..

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

hocam banada 2 ay önce geldi 1370 YTL , hala ödemedim . Ödemeyide düşünmüyorum.

İcra falanda gelmez zaten , kendi üzerine araban ,evin ,malın vs. yoksa sorun yok.  

Toplam Hit: 3838 Toplam Mesaj: 25