folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Odunla Çalışan Araba

Odunla Çalışan Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Anton Peterka adlı vatandaş (Belgrad-Sırbistan) 1985 model Yugo 45 marka arabasının motorunda yaptığı ufak bir değişiklikle benzin kullanmaya elveda demiş. Benzin yerine odun ve kömür kullanıyor. 20 kg. odun kullanarak 100 km. gidebiliyor. Bu etkileyici yöntem aslında 125 yıllık bir teknoloji.

-----------------------------------------------------------------------

gercekten ilginc .. paylasiyim dedim

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

bu projeyi bu yaz tanıdık bir abim yapıcaktı , 3-4 kişi seyehate çıkacaklardı bu alet ile ama sanırım yattı proje :D 

ilginç :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    simdi ünlü bi araba markasi alir bunun patentini  gelistirir petrol kullanımı yerine odun kullanırız petrolu tükkettik sirada da ağaçlar var =)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Tam Türkiyemize yakışır bir proje...Benzinle çalışır otomobillere tüp takılacağına soba takılır:)))

Aslında benim düşündüğüm bir projem var:Araba üzerindeki akü yardımıyla suyu elektroliz ederek oksijen ve hidrojene ayırsak.Sonra yakıt pili ile mevcut hidrojeni DC akıma çevirip bataryaları doldursak.Elektrik motoru ile yol alırız :))).

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

ERERESEL bunu yazdı:
    -----------------------------

Tam Türkiyemize yakışır bir proje...Benzinle çalışır otomobillere tüp takılacağına soba takılır:)))

Aslında benim düşündüğüm bir projem var:Araba üzerindeki akü yardımıyla suyu elektroliz ederek oksijen ve hidrojene ayırsak.Sonra yakıt pili ile mevcut hidrojeni DC akıma çevirip bataryaları doldursak.Elektrik motoru ile yol alırız :))).

Suyu elektroilz ederken harcadığın enerji götürmek için elde edeceğin enerjiden fazla olacaktır yaw..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Geleceğe Dönüş filmini hatırladım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Motorunda ufak bi değişiklik bu oluyosa iyiki büyük bi değişiklik yapmamış :|

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

bende

tabi bu arabada delorean'ın karizmasının %1i bile yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    yaw ona bakarsanız hidrojenle çalışan arabada var ama daha piyasaya adam gibi sunulmadı.  elimizden bişi gelmiyor petrol zenginleri sağolsun çıkan bütün projeleri kapattırıyor.yoksa o adamlar nasıl para kazanacak.uzun bir süre daha petrole devam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

zaten o arabayla anca deney yapılır :D tutupda ferrarinin üstünde deneyecek halin yok :D

ama şu eski torosların bagajını o şekil bir depoya dönüştürürsen hem şekilden yırtarsın hemde kışın sıcacık olursun :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    infernaL bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

bende

tabi bu arabada delorean'ın karizmasının %1i bile yok

dostum delorean bence bir sanat eseri bu arabayla onun kıyaslanması bile büyükbir hakaret olabilir xD 
Toplam Hit: 4224 Toplam Mesaj: 26