Ofisde Kartal Beslemek
-
http://veteriner.istanbul.edu.tr/images/Hastane/2010fiyatlistesi.pdf
YIRTICI KANATLI VE EGZOTĠK HAYVAN MUAYENESĠ 25 TL
KIRIK, ÇIKIK, OPERATĠF 35 TL
KIRIK, ÇIKIK, KONSERVATĠF (BANDAJ) 15 TL
KANATLI ANESTEZĠ (DEVEKUġU HARĠÇ) 10 TL
muayene 25,
kırık (operasyon olacak muhtemelen...kanadı kırıp tekrar kaynamasını sağlıcaklar) 35
Anestezi 10
4 gün yatsa günlük 5 TL den 20TL
Totalde 90 TL civarı tutar..
Ama bu fiyat gidipte biz bunu besliyoruz, tedavi edin gelip alacağız derseniz isteyecekleri tutar...siz gidip bunu doğadan bulduk..hayrına getirdik tedavi edebilirseniz edin sonra salın isterseniz dersiniz...
(tabi geri alıp beslemek istemiyorsan)
taşıma konusuna gelince ayağındna bağlayıp arka koltuğa koyun bari..bagajda havasız ve karanıktan psikolojisi bozulur hayvanın...bu hayvan doğaya döncek sonuçta
-
Ulan kartalı öyle görünce içim cız etti amk. Ver bana ben bakayım . Sen onu bana ver ben onu mabedine götüreceğim.
Edit: Ciddiyim
-
Şahin olsa idi alırdım,
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Ulan kartalı öyle görünce içim cız etti amk. Ver bana ben bakayım . Sen onu bana ver ben onu mabedine götüreceğim.
Edit: Ciddiyim
-----------------------------
Haci hayvanin suan pskoloji yerlerde farkindayim bende cok uzuluyorum. Surekli camdan disari guvercinlere falan bakiyo dalip dalip uzaklara gidiyor. Ama salsak nolcak 8. Kattan assa dusup olcek. Biz ona bi bakim yapip salariz zaten. Eger tedavisi olmazsa kotu tabi -
Hayrına vericeksen ben bakarım bütün tedavileri baan ait olur odamda takılırız piyasa yaparız biz :D
-
hacı yazıktır,bizde yıllar önce doğan bulmuştuk,bohçacılar (yalandan avcılar) vurmuş,kanadı kaynamış,kırıp tekrar kaynattı veteriner,bir süre baktık iyileştiği vakit de salmıştık.vahşi hayvan sonuçta.aman diyeyim elini yüzünü sakın.sakatatçıdsn ne vsrsa alıyordum,epey çiğ et yer bunlar :-)
-

Yaralı staylanın yeni capslerini ekleyeyim burayada anı olarak kalsın
:
)
-
Bakamazsan gonder üstlenirim tedavisini valla, guzel haywanmis
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bakamazsan gonder üstlenirim tedavisini valla, guzel haywanmis
-----------------------------Hayvanımızın taliplisi çok bakalım tedavi sonu bakalım ne olacak :)
-
götürdün mü hastaneye hacı noldu yavrunun durumu?