Ofisde Kartal Beslemek
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------otopsi isteriz, osurarak ortamı zehirleyerek öldürmüşsünüz intiabasına kapıldım.
-----------------------------nekropsi oluyo o olay=) getir bizim okula bari nekropsisisni yapalım =)
-----------------------------Hacı göndertin bi cenaze aracı merhumu alın burdan, kefen sarılmış üstünde bıçakla sizi bekliyor artık. Organları bağışlansın istiyorum. Nice kartallar yaşatsın, onlarla teselli oluruz bizde artık.
-
göm gitsin..bi de fatiha artık başka çare yok
-
hasta olmasina ragmen ne kadar onurlu bir durusu var. cevresinde yasadigim milyonlarca insan dedigimiz yaratiktan daha serefli. saygiyla aniyoruz kartali. ama cok guzel hayvanmis. cok uzuldum :/
-
Şu kartalı şahini nedense hep yaralıyken bulabiliyoruz :D Başka türlü tutmak yemiyor tabi.
-
bende 1. sayfayı okudum gönder bana tüm masraflarını karsılar bizim bağda bakarım diyecektim. gecen sene kanadı kırık baykuş yakalamıştım ağac dalına girmiş kanadı kırılmış kurtulamamış ordan çırpınıp duruyodu. yakaladım 3 gün besledim sonra veterinere götürüp tedavi ettirdim. daha sonra yakaladığım yerde gece 24:02 de doğaya salmıştım.
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Şu kartalı şahini nedense hep yaralıyken bulabiliyoruz :D Başka türlü tutmak yemiyor tabi.
-----------------------------o dediğin "ağzınla ucan kuş tutsan" olasılığına giriyor hacı :)
-
Hocam hayvanı doldurtturup duvarını süslesen mesela ?
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abi asalete bak ya.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------cemnet bunu yazdı:
-----------------------------abi asalete bak ya.
Hani la nerde... -
cemnet bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Burada çok karizmatik çıkmış rahmetli :( tam atarlanırken