Ogame?
-
Varmı ogame oynayan?
35 evrendeyim bilelim yani yağmaladığım bi adam olmasın :)
-
aman diyim abü. bence kapat hemen o accountu.
-
aman tugrulpeder, kapa gozunu sevem. hayatım kaymıstı benim onun yuzunden. gunde 1saat uyursam bayram ediyodum. o 1saatte filoları havaya kaldırıp yatıyodum 1saatten fazlada havada tutamıyodum cunku surekli kullanmam gerekiyodu. hava atmak gibi olmasın evren 32.si olunca ole oluyo (: herneyse bi arkla beraber oynuyoduk sonra atıstık bibirimize girdik oyunda ikimizde felc vaziyete gelince oyunu bıkraktıkta hayatım kurtuldu insan oldugumu hatırladım. sende fazla kaptırmadan bırak bence
-
insanın hayatından birşey çalan oyuna oyun demem ben. Biyere gideceksin filolarının dönüşünü bekleyecen diye gidemiyon. Bu gün oynamıyim desen, filolar uçar saldırırlar oynamak zorundasın sürekli. 15. evrende oynuyordum bende zamanında. İyiki bırakmışım.
-
Pokemoncrater oynayın bir süre bağımlılık yapıyor.Tüm nişanları alınca bayıyor.Bir süre idare etmelik güzel bir oyun :) Geçen sene oynadım bir süre.Nişanları,iyi pokemonları toplayınca baydı bıraktım.
-
2x lvl 100 gengar lvl 100 mew yaptım bütün rozetleri topladım bıraktım bende...tribalwars.net ' e gelin w5 ve w6 da upgradeler oldu ve oyun şu an online age of gibim cok güzel
-
evren 35 temi çıktı ya :S ben en son oynarken enrev 9 wardı :D accountlar kapatılmadıysa bi uğraşayım evren 2 de bide evren 1 de 600k-550k account wardı :D puanlar gitmiştir ama ölüsü yeter: D
-
abi o oyunun artık tadı tuzu kalmadı üstteki satışlarıda görmüşsündür +%10 hammadde üretimi filan parası olan götürüyo abi liderliği falan. ama tabiki oynanmazmı oynanır allah başarılar nasip eylesin...
-
valla 15.everndeydim bende yagmalaya yagmalaya millet bıraktım artık frp oynuom lingorya die bi yerde
-
eskiden bende baya oynamıştım çok gelişmişti. bi ipneyle 4 gün savaştım daha önce hiç ittifağa katılmadım orda ziki tuttuk yendi beni bi daha girmedim :(
-
35 deyim beklerim :)
ogame rulez