Ogame?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Varmı ogame oynayan?

35 evrendeyim bilelim yani yağmaladığım bi adam olmasın :)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    aman diyim abü. bence kapat hemen o accountu.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    aman tugrulpeder, kapa gozunu sevem. hayatım kaymıstı benim onun yuzunden. gunde 1saat uyursam bayram ediyodum. o 1saatte filoları havaya kaldırıp yatıyodum 1saatten fazlada havada tutamıyodum cunku surekli kullanmam gerekiyodu. hava atmak gibi olmasın evren 32.si olunca ole oluyo (: herneyse bi arkla beraber oynuyoduk sonra atıstık bibirimize girdik oyunda ikimizde felc vaziyete gelince oyunu bıkraktıkta hayatım kurtuldu insan oldugumu hatırladım. sende fazla kaptırmadan bırak bence

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

insanın hayatından birşey çalan oyuna oyun demem ben. Biyere gideceksin filolarının dönüşünü bekleyecen diye gidemiyon. Bu gün oynamıyim desen, filolar uçar saldırırlar oynamak zorundasın sürekli. 15. evrende oynuyordum bende zamanında. İyiki bırakmışım.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pokemoncrater oynayın bir süre bağımlılık yapıyor.Tüm nişanları alınca bayıyor.Bir süre idare etmelik güzel bir oyun :) Geçen sene oynadım bir süre.Nişanları,iyi pokemonları toplayınca baydı bıraktım.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    2x lvl 100 gengar lvl 100 mew yaptım bütün rozetleri topladım bıraktım bende...tribalwars.net ' e gelin w5 ve w6 da upgradeler oldu ve oyun şu an online age of gibim cok güzel

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

evren 35 temi çıktı ya :S ben en son oynarken  enrev 9 wardı :D accountlar kapatılmadıysa bi uğraşayım evren 2 de bide evren 1 de 600k-550k account wardı :D puanlar gitmiştir ama ölüsü yeter: D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    abi o oyunun artık tadı tuzu kalmadı üstteki satışlarıda görmüşsündür +%10 hammadde üretimi filan parası olan götürüyo abi liderliği falan. ama tabiki oynanmazmı oynanır allah başarılar nasip eylesin...

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    valla 15.everndeydim bende yagmalaya yagmalaya millet bıraktım artık frp oynuom lingorya die bi yerde

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

eskiden bende baya oynamıştım çok gelişmişti. bi ipneyle 4 gün savaştım daha önce hiç ittifağa katılmadım orda ziki tuttuk yendi beni bi daha girmedim :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

35 deyim beklerim :)

ogame rulez 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3759 Toplam Mesaj: 27