Ogame Oynayan Çocuk Çıldırıyor:)
-
amk tipe bak seni oraya otutturanı sikim
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------http://video.google.com/videoplay?docid=8409555813507496483&q=ogame&pl=true:eek:
Bir rivayete göre 4 yılda elde ettiği gemilerini elinden almışlar. . .:)
Fazla bilgisayar ve internetin zararları. . .
-----------------------------fazla pc ve internetin zararı diye bişi olmaz hacı... kişi ne yaparsa kendine yapar :D
misal ben pc sayesinde birçok şey öğrendim oturduğum yerden hala da öğreniyorum...
genellememek lazım.
Bilinçsizce kullanmak falan falan kendi,kendine yapar doğrudur.Tahminimce kamera çocuğun ebeveynleri tarafından çocuğu izlemek için konulmuş:)
-
2 gün internet yoktu. cafeden de girmedik bişey olmaz diye .. yine indirmişler filoyu. benim.. aynısı başıma geldi bugün sinir oldum akşam akşam..
-
bu video cekilmeden tam olarak 1 dakika önce deli s.kmis bunu :D
-
eski haber bu da bence o oyun ogame değil başka bir oyundur :S zaten çocuk kafayı yemiş böylelerinin yaşadığı hayata acıyorum :S
-
Almanca bilen yokmu bu ne dio yaw
asdw tuşlarını kullandina gore ogame olduunu sanmiom, mousela oynanan bişey deilmi o
-
elemanı gif haline getirmişler :D
-
eray bunu yazdı:
benim KO hallerim xD
hacı valla benim de o hallerim aklıma geldi :/ hele kulelere yatıp luferde rez beklerken bi piç gelip 10 taş bastığı zamanlar aynı :D:D:D:d -
Beyler oyunun ne olabileceğine dair bir ipucu yakaladım video sonunda ibnenin evladı senini kesince dındırıdındı diye bi oyun sesi geliyor birde siz dinleyin....
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Almanca bilen yokmu bu ne dio yaw
asdw tuşlarını kullandina gore ogame olduunu sanmiom, mousela oynanan bişey deilmi o
oyun ogame değil.unreal tournament.
velet, hadi unreal tournament oynamak istiyorum.başlat şu lanet oyunu.bana bir daha söyletme o.çocuğu.falan diyor.masanın üstündekileri atarken çekil önümden diyor.oyna dallama, evet başlıyoruz, hızlı başla, yüklüyor ama ben yüklemesini istemiyorum çünkü uzun süre beklemek zorunda kalıyorum diyor.oyun başlayıncada öldürücem sizi piçler, yenicem sizi falan diye sayıklıyor.
tam ruh hastası bu.ensesine çakıcaksın iki tane.domuz eti yemekten oluyor bunlar hep :))