OGAME Oynayan Var Mı? İttifak Kuralım
-
Merhaba arkadaşlar.
Tahribatta ogame oynayan var mı?
Ben hydra evrenindeyim.
Oynayan, baştan başlamak isteyen, aynı evrende olan varsa hydra'ya gelsin. Tahribat diye ittifak kuralım. Sağlam saldırılar gerçekleştirelim.
Stres atmaya birebir harbiden.
-
Lisede oynuyordum yıllar evvel zor bıraktım uykusuz geçen gecelerin ardından size iyi eğlenceler :D
-
ya bi git , ya bi kaybol :D silinsin abi bu konu., :D bu çağda oynamayalım bunu lütfen,
hani sanalika popmundo fln takılıyozda onlar manita ayağına ;)
ogame deyince kusacağım geliyor artık.,. gerçi şimdi düşününce ne günlerdi be... :) olaylarrr olaylarrr...
-
52.evrendeyim gelen olursa buraya gelsin.hem az kişi var hem zevkli :)
-
Localde geçen gün kurdum. hızı 100000x yaoım :Dgöreceğim her haltı gömrdüm amk ne iğrenç oyunmuş dedim kendi kendime :D günlerce aylarca yıllarca oynanayan adamlara aıdım la :D online oyun harbiden hastalı kÇ:D
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar.
Ben hydra evrenindeyim.
Oynayan, baştan başlamak isteyen, aynı evrende olan varsa hydra'ya gelsin. Tahribat diye ittifak kuralım. Sağlam saldırılar gerçekleştirelim.
-----------------------------stres atmaya birebirmi :) yapma hocam yaa hayatımın en stresli zamanlarıdır ogame oynadım zamanlar. uykusuz geçen geceler sabahın 5 6 sınra saldırı alıyosun die gelen telefonlar. oufff tüylerim diken diken oldu şimdi :))
-
metalkolik bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar.
Ben hydra evrenindeyim.
-----------------------------stres atmaya birebirmi :) yapma hocam yaa hayatımın en stresli zamanlarıdır ogame oynadım zamanlar. uykusuz geçen geceler sabahın 5 6 sınra saldırı alıyosun die gelen telefonlar. oufff tüylerim diken diken oldu şimdi :))
-----------------------------yapmayın girmeyin kanıma, hatırlatmayın,
hayııııııııııııııııııııııııırrr.. istemiyoruuumm :D
-
benim arkadas da oynuyordu gecenin 2 inde 3 unde arayıp bizde elektrik ler gitti saldırı geliyo diye beni arayıp evren evren zorlaştırıyor du Oynamadıgım halde nefret ettim o oyundan :)
-
Deme oyle seyler ahmet abi.Sakın ha :W
-
hazır filolu milolu hesap vermek isteyen varsa verebilir bana, 0 dan başlamak sıkıcı şimdi en az bi hafta söm kurmaya uğraşamam :D
-
bırakın ogame'i desert-operations oynayın.Çok daha güzel.. Varsa oynayan doğu cephesindeyim.