Öğrenci Akbili Hk
-
Hocalar Merhaba,
Açıköğretim üniversitesine kayıtlıyım, Ancak bahar dönemi kayıt yenilemek istemiyorum.
Bu durumda öğrenci akbilimin indirim süresi hemen biter mi?
-
El_Sharaby bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
Açıköğretim üniversitesine kayıtlıyım, Ancak bahar dönemi kayıt yenilemek istemiyorum.
Bitmez
-
Cesnist bunu yazdıEl_Sharaby bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
Bitmez
Hocam beklediğim cevap yıl sonuna kadar sürer mi
-
bitmez ama bahar donemi sinavlarina giremezsin
-
Açık öğretim üniversite okumak için ne yapmamız lazım?
kayıt nasıl olur ? Süreçler nelerdir ? Aydınlatan arkadaşlara teşekkürler
-
enes bunu yazdı
Açık öğretim üniversite okumak için ne yapmamız lazım?
kayıt nasıl olur ? Süreçler nelerdir ? Aydınlatan arkadaşlara teşekkürler
Hocam aöf sitesinde bilgi mevcut : https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim
Konunun asıl sorusunun cevabına gelince , öğrenci kartlarında vizeleme bir sene oluyor. kayıt yenilemesden kartın senesi bitene kadar çalışıyor.
En son bana öyle olmuştu çünkü (1/2 sene önce) ama sonrasında kurallar değiştriyse bilemem. Bence beyaz masayı ara sor derim.
Muaddib tarafından 09/Şub/18 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
El_Sharaby bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
eşim kaydını yenilemedi, hemen bitmedi, birkaç ay sonra bitti.
ama yıl sonuna mı denk geldi, akbil vizeleme işleminin yapıldığı başka bir tarihe mi denk geldi hatırlamıyorum.
emin olduğum nokta: indirim süresi hemen bitmiyor.
-
muaythaist bunu yazdıEl_Sharaby bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
eşim kaydını yenilemedi, hemen bitmedi, birkaç ay sonra bitti.
ama yıl sonuna mı denk geldi, akbil vizeleme işleminin yapıldığı başka bir tarihe mi denk geldi hatırlamıyorum.
emin olduğum nokta: indirim süresi hemen bitmiyor.
Hocam çok teşekkür ederim cevap için sizede
-
bir sonraki vizeleme dönemine kadar devam eder hocam.
-
şu anda bu yıl yani 2018 de kaydın gözüküyorsa ösym ye otomatik vizeleme yapar kart 5 tl ye yani kaydın bu yıl bahar dönemi bu yıl içindeyse yıl sonuna kadar gider
vizeleme yapıldıysa tabi bu dediğim.
mantıgı şu eger kişinin ösym kaydı varsa sistem otomatik öğrenci görüp vizeleme yapıyor .
şurdan biliyorum 2017 de askere gittim 6 ay gitmeden önce yüksek lisans kaydım vardı onu hiç ellemeden tecilimi bozdum askere gittim 2018 ocakda geldm ben bitti diye biliyordm kartın indrimi kayıt aklıma gelmedi.
hatta bi kaç kere m.buse3,85 bastım içime oturdu :) sonra bi gün para yüklerken uyarı verdi vizeleme için yetersiz bakiye diye 10 tl attim 5 tl yi vizeye çekti sonra kendisi otomatik 31 aralık 2018 e kadar vizelenmiştir diye
yazdı bi bastım mbüse 1,25 :D büyük mutlu oldm :D
-
Ben 4 ay önce kadar 31 aralık 2018 e kadar vizeleme yapmama rağmen iki gün önce Sabiha gokcen e10 hattına tam bilet basti. İki dönemdir kayıt yenilemiyorum insallah iptal olamamıştır vizesi.