Öğrenmek İsteklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    csabanci bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

Kusura bakma ama Halk Eğitim Merkezi'ne çevirdin siteyi.

paylaşım platformu değilmi kendini geliştirmek adına belki tecrübeli kişiler vardır diye düşünmüşte olabilir belki bilgisi olan insanlar vardır diye düşünmüşte olabilir.. tepkin cok berbat geldi o kişi belki kusruna bakmamıstır da ben kusuruna baktım gerçekten bu kötüydü ..

E madem ısrar ettiniz, neden öyle bir tepki verdiğimi anlatayım. Arkadaşın "isteklerim" diye konu açıp ha bire link yapıştırması, bunlar bunlar lazım diye zahireciden mal ister gibi talepte bulunması bana abes gelmişti. Hâlâ da abes geliyor. Fakat verdiği tepki içimi burktu, onun hatırına özür diledim. Mevzu bundan ibaret.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Benim elimde set yok ama bu arkadaşın konusu up olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE ; LİNUX , PYHTON VE DE AWS ALANINDA ELİNDE EĞİTİM SETİ  OLAN VARSA  VE  DE YOUTUBE  KANALI PAYLAŞIRSA HARİKA OLUR , TÜRKÇE OLURSA DAHA DA GÜZEL OLUR 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

yok mu elinde olan :)

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

şurdan bak istersen ...

valar morghulis ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gamahawk
    gamahawk's avatar
    Erkek

devops için nasıl bir yol izlemeliyiz? Yol haritası nasıl olmalı?  Eskiden @andrei mürit vardı burda olsa sorardık, linkedine göre almanyada devops engineer olarak çalışıyormuş....Yokmu tahribatta bir devops ??? 

hawk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gamahawk
    gamahawk's avatar
    Erkek

mürit @andrei 'in docker workshopu başta aksaklıklar olsada güzel bilgiler var....

https://www.youtube.com/watch?v=1_mMoLVvc2o 

hawk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

teşekkür ederiz udemy deki Türkçe kurslardan da elinde olan Devops Docker Kubernetes Linux Aws harika olur 

Toplam Hit: 5981 Toplam Mesaj: 29
öğreneceklerim