folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Okula Telefon Götürmek

Okula Telefon Götürmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    hoca şindi ben yeni liseye kayıt yaptırdımda bide başka bi ilçede o yüzden tel getirip götürme zorunluluğum var ama hoca özelliksiz düz telefon istiyo oda zaten okuldan cıkana kadar kapalı durcak diyo şindi benimde cirlop gibi telefonum varken bi daha bara verip bişe almak istemiyorum acıkcası ama hoca mesela candada tel kapalı duruyo kitap alırken veya ararken hoca aldımı nyıl sonuna kadar vermem diyo bunun bi çaresi varmı yasal yollardan falan sonuçta tel kapalı coğu okulada telle gidile biliyo yani adam istediği gibi istediğininin çantasını karıştıra bilirmi mesela bi kız ve özlel bi günü :D için yanına pet aldı ve çantada ve arama yapılıyo kötü bir durum sınıfın ortasında ve senin amalına el koyuya sanırm ne dediğimi anladınız bide sakla ayakkabına falan demeyin takoz gibi pda neler yapa bilirim ilk günler sonra olayı çözerim ama ilk günler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    mecbur kalınan durumlarda karıştırılır çanta benim bildiğim , böyle hırsızlıktır , sigaradır , cuaradır. İlk başlarda böyle methiyeler düzerlerde okul açılınca yumuşak olur genelde bu hususlar götür yani pek önemli bir durum değil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Hocam, okulun ücra köşelerinde kendine bir yer ayarla telefonu oraya sakla lazım oldumuda gider ordan alıp kullanırsın. :|

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    velin okul yönetimi ile aynen bu şekilde görüşecek.Aman sen konuşma (:

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

meb okul yönetmeliğine bak

edit: ben lise 1 şu anda 2 deyim eski okulumda ögretmenlerle telefonda miki flimler izlerdik

SEMPER PARATUS
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    bizim okulda yasak ama tınlamıyolar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    bizdede öyle pek takmazlar.. alan derslerinden birinde sınavda telefon kullanmak serbestti hoca karısmıyordu  virgüllü sayılarla islemler yapıyorduk ondan bi bakıma..

The End
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    pek takmıyoalr sorun çıkmaz sanmıyorm bnmm derste çok çaldı telefon böle accayipaccayip bakıp derse devam ediyo Mal ! :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    ne alakası warmış yaw.Okula telefon götürmek serbest fakat ders esnasında kullanılamaz kuralı war bi tek.Gerçi biz geçen sene son sınıf olmanın getirdiği toleransla derste falan telefonla konuşuoduk o ayrı ama kural dediğim gib.Özelliğine falan karışamaz bildğim kadarıyla.

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne alakası warmış yaw.Okula telefon götürmek serbest fakat ders esnasında kullanılamaz kuralı war bi tek.Gerçi biz geçen sene son sınıf olmanın getirdiği toleransla derste falan telefonla konuşuoduk o ayrı ama kural dediğim gib.Özelliğine falan karışamaz bildğim kadarıyla.
    -----------------------------
    araştırdım ama bulamadım bunla alakalı yasal bi belge gibi bişe varmı cıkartıp yanımda taşıyacağım bişe olursa göstereceğim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Lisen Ünyedemi Ünyedeyse bi kaç lise öğretmeni falan tanıyorum.Bişiler yaparız:)
Toplam Hit: 6194 Toplam Mesaj: 30