Okula Telefon Götürmek
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Lisen Ünyedemi Ünyedeyse bi kaç lise öğretmeni falan tanıyorum.Bişiler yaparız:)
-----------------------------
yok ünyeyi tutturamadım terme anadolu -
bizim lisede serbest :P ama genellikle müzik aracı olarak kullanılıyor:D
-
hocam al götür telefonun titreişmie bile alma kısıkta dursun cebinde çalarlsa cvpveremzsin koridorda oynarken gorurse bi bok diyemez alayi yalan sadece onlarin istedigi sudur derste çalmamasi ama songunlerde ipnelik ypaıp kamerlari engellmeislerdi bizim okulda lezbiyen kizlar sitede video yayinlanmisti ayri konu sizde yoktuır sanırsam
-
bize geçen sene en az 2-3 arama yapılcak her an olabilir dendi ama hiç yapılmadı. + özel lisedeyiz alsalar da geri vermek zorundalar
-
hocanın birini yada hademeyi yada kantinciyi kafaya al
biz bütün zulaları hademenin odasına saklıyoduk :| -
kasma kendini hocam..götür birşey yapamazlar :) derslerde sesizde dursun ama ..
-
lise yılarım geldı aklımaa ahh ahh :| bısy olmas getir sen yaa
-
yaf hiç bişi olmaz arama olduğunda ben tarih hocama verirdim teli saklardı :D sen götür en büyük ihtimal okul el koyar telefona baban şakk die alır
-
genelde bunu lisedeyken söylüyolarlardı..yassak fln..ilk günler bunların engellenmesi için okula girerken arama yaptıkları
bile oldu :|ama 1-2 gün :D.. sonra sınıfta "arama varmış herkes tlf saklasınn !"gibi felaket tellalları dolaşırdı herkse
biryerlere saklardı ama arama fln olmazdı :) ama sorun çıkarsa kapat kapaılı dursun..olmadı camın hemen yan taraflarına
(dışarıya ) koyarsın -ispiyonculara görünmeden tabi - halledersin..
-
liseye başlayalı 3.yıl oldu bu sene 3. kez yeni okula başlıyorum :D lsie 1de balıkesirdeydim lise 2de eskişhrde şimdi ist.ye dönüş yaptı :D daha önceki iki yılımdada kantincileri ayrlamıştım ilk yıl abiye hertürlü şey veriyoduk bi yere saklıyodu bi bakıyoduk çekmeceye bizm için ayrılmış sanki :D sen kantinciyi ayrla arma yapılcak diye bişi duyarsan veya arama yapılabilcek saatlerde oraya koy teli xD hem kantncyle aran iyi olursa arada beleşede yersi ben bayaa yemiştim xD
BAşka yöntmler :
1___sınıfta duvar saati varsa arkasına yerleştirebilrsin.
2___kaloriferin yanına ourrusan altına veya arasına koyabilrsin
3___çöp kutsunun tabanı içine doğru çukursa altına bi şeklde bişi koyup telfonu içine koyablrsn
4___sınıfta kabarık olan ilan panosu gibi içinde sünger olan panolar varsa iki köşenin arasından maket bıçaığyla dıştaki bezi kes yani bi yere çizik atıyomuş gbi kes içine 1 2telfon sığçak kadar sünger çıkart sonra çizk atıp kapak gib yaptığı bezi geri kapat üzerinede bi tane yazı filan as