Okuldan Ayrılıcam Bısıler Sorucam Bı Bakın Beyler ?
-
beyler okuldan ayrılıcamda sımdı acıktan bıtırebılırmyım fen bölumu örencısıyım bu bırıncı sorum
ıkıncısı sımdı ayrıldım dıyelım bılgısayardan felaket cakarım haddınden fazla cakarım yanı elektronıkmıs fıla her ısın ustasıyımdır programlama dıllerınden bır kacı harıc servermıs cartmıs curtmus cakarım o ıslerden sımdı sorum su bu bılgısayar fırmaları okul terk olanları ıse alıyorlarmı yanı cıdden soruyorum beyler yada böyle ufaktan baslasam ıleırye yonelık zaten UNI fılan acıktan bıtırınce dusunuyorum unıversıte yanı yabancı dıl desen oda var baya hamdolsun sımdı bana bıraz akıl verın beyler ?
-
Madem herşeyi biliyon ayrılma okuldan olm...
-
halk eğitim merkezine git 3 ay takıl sertifika versinler çok işe yarıyor bende var :)
açıktan bitirirsin gibime geliyor... -
bence imkanın varken oku sonra kafana vurma açıktanda bitiremessin bu kafayla gidersen boşyere kendini kandırma
-
Okuzluk yapma buyuk sozu dinle Liseyi bitir universite okumasanda olur ama liseyi bitir haci...
-
istediğin kadar bil, yine de o kağıt parçası olmadan bişeye yaramıyo hocam :) ya geçtim lise terki, lise diploman olsa bile üni. olmadan sağlam bi yere giremezsin :)
-
hocam kesınlıkle okulunu bıtır ıstersen ısınde 1 numara ol ne yazıkkı ulkemızde bır halt yapmasan bıle dıplomalı calısanım var demek ıcın bır masad susu gıbı oturtuyorlar. tabı kendı ısını yada fırmanı kura bıleceksen ayrı mevzu. yanlıs anlama amacım kucumsemek degıl ama yasın henuz genc sana calısmak bırcok sıkıntıdan kurtulmak cok cazıp gelebılır ama gelecek ıcın yanlıs bır karar olur. mısal sen yıllarını verceeksın bır sırkete ve dıplomalı bır zıbıdı cıkıp sana ıs ogretecek oldukca zoruna gıder aklın kestıkce yapa bıldıgın kadar okuyabıldıgın kadar oku benden tavsıye....
-
ben alırım ama şirket kurmama yaklaşık 6-7 sene var :)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
ben alırım ama şirket kurmama yaklaşık 6-7 sene var :)
-----------------------------Bro benide al la:D
-
yapamıyorum okulda artk ya kendı kendıme bısı yapıcam yada yok yanı anlatmakla olmaz bıtısımı barı kendılıgımdem yapmam lazım yardım edın
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------halk eğitim merkezine git 3 ay takıl sertifika versinler çok işe yarıyor bende var :)
açıktan bitirirsin gibime geliyor...
-----------------------------selfitika cokmu işe yariyor?
birak allah aşkina ne işe yaradi suana kadar