folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuldan Ayrılıcam Bısıler Sorucam Bı Bakın Beyler ?

Okuldan Ayrılıcam Bısıler Sorucam Bı Bakın Beyler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

beyler okuldan ayrılıcamda sımdı acıktan bıtırebılırmyım fen bölumu örencısıyım bu bırıncı sorum

ıkıncısı sımdı ayrıldım dıyelım bılgısayardan felaket cakarım haddınden fazla cakarım yanı elektronıkmıs fıla her ısın ustasıyımdır programlama dıllerınden bır kacı harıc servermıs cartmıs curtmus cakarım o ıslerden sımdı sorum su bu bılgısayar fırmaları okul terk olanları ıse alıyorlarmı yanı cıdden soruyorum beyler yada böyle ufaktan baslasam ıleırye yonelık zaten UNI fılan acıktan bıtırınce dusunuyorum unıversıte yanı yabancı dıl desen oda var baya hamdolsun sımdı bana bıraz akıl verın beyler ? 

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Madem herşeyi biliyon ayrılma okuldan olm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

halk eğitim merkezine git 3 ay takıl sertifika versinler çok işe yarıyor bende var :)

açıktan bitirirsin gibime geliyor...

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence imkanın varken oku sonra kafana vurma açıktanda bitiremessin bu kafayla gidersen boşyere kendini kandırma

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Okuzluk yapma buyuk sozu dinle Liseyi bitir universite okumasanda olur ama liseyi bitir haci...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    istediğin kadar bil, yine de o kağıt parçası olmadan bişeye yaramıyo hocam :) ya geçtim lise terki, lise diploman olsa bile üni. olmadan sağlam bi yere giremezsin :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam kesınlıkle okulunu bıtır ıstersen ısınde 1 numara ol ne yazıkkı ulkemızde bır halt yapmasan bıle dıplomalı calısanım var demek ıcın bır masad susu gıbı oturtuyorlar. tabı kendı ısını yada fırmanı kura bıleceksen ayrı mevzu. yanlıs anlama amacım kucumsemek degıl ama yasın henuz genc sana calısmak bırcok sıkıntıdan kurtulmak cok cazıp gelebılır ama gelecek ıcın yanlıs bır karar olur. mısal sen yıllarını verceeksın bır sırkete ve dıplomalı bır zıbıdı cıkıp sana ıs ogretecek oldukca zoruna gıder aklın kestıkce yapa bıldıgın kadar okuyabıldıgın kadar oku benden tavsıye....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben alırım ama şirket kurmama yaklaşık 6-7 sene var :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben alırım ama şirket kurmama yaklaşık 6-7 sene var :)

Bro benide al la:D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    yapamıyorum okulda artk ya kendı kendıme bısı yapıcam yada yok yanı anlatmakla olmaz bıtısımı barı kendılıgımdem yapmam lazım yardım edın

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:

halk eğitim merkezine git 3 ay takıl sertifika versinler çok işe yarıyor bende var :)

açıktan bitirirsin gibime geliyor...

selfitika cokmu işe yariyor?

birak allah aşkina ne işe yaradi suana kadar 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
Toplam Hit: 2712 Toplam Mesaj: 30