Okumadan Geçmeyin!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Hojam iyikide kızlar bana bakmıyormuşşş.

    "biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Dark_Lord sende git yavşa kızlara bea:D gamalak gamalak tipler götürüo güzelim kızları önemli olan yavşamayı bilmek:)

    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    geçende bir çocuk gördüm aynaya baksa intihar edecek a.k süper kızı takmış koluna lan dedim şöle bir kız arkadaşımız olmadı a.k.. adamın tipi polis göse en az 6 ay yatar..

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ladre
    ladre's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2006
    Erkek
    kurtulmaya calışma en büyük hatan olur yasanılması gerektigi için yasadıgına inan unutmak isteme gün gelecek su an cektigin acıyı özleyeceksin.benim yorumum buzaten ilk aşkını unutabilen biri oldugunu düşünmüyorum kalbininbir köşesinde hala saklıyodur eminim

    bildiklerini hayatla yüzleştir ve sınamaktan korkma , dogruyla yanlışı ancak o zaman ayırtedebilirsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRzMaN
    KaRzMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ocak/2004
    Erkek
    abijim hakketen yaw! Bu kız milleti tipe çapada bakmıyo galiba (yada çok zavksizler) Nerde dangoz bi herif var, hepsi başına üşüşüyo, annamadım gitti yaf! Çok bişeyde istemiom aslında. Nedir kardeşim bu bööle, yok taktikmiş, yok yavşamakmış, yarışmı oolum bu? Birinden hoşlanıosan gidicen hissettiklerini aynen aktarıcan, karşı tarafta adam gibi adam istiyosa hayır demez.yok illada para pul, ortam koşturcam diyen kızlar yoğunlukta, bilginize :D

    koysalar önüme barikatta, çocukta yaparım tarikatta :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek
    varya kendime ne diyecegim bilmiyorum. ama eminim bu illetten kurtulacagıma. ne zaman olr ne getirir ne yasanır bilinmez. elbette tekrardan bir kızile beraber olmak istiyorum ama beceremiyorum. bir insan bu kadar mi etkilenir yaa. a.q. boyle kızında boyle kız soyununda. yasımı soran bir arkadas'a cevabım ergenlik yaslarım geceli yaklasık 15 sene oluyor dai :D anadın mı? yani ergenlikte yasanan gelip gecici asklardan diil bizimkisi. ben onları yasadım ask oldugunu sanmadım. sadece o zamanlar herkez yasadıgı icin benimde yasamam gerektigini biliordum. onlar bir basamaktı. ben onlardan sonra hayatımın kıszını buldum derken a.q. kahbesi hayatımın icine sıctı. aslında sonradan barısmak icin cok cabalamadı diil ama bu sefer bende guc bitmisti savasak gucum kalmadı, barısacak gucum kalmadı, bişiler icin cabalayacak gucum kalmadı. kızlar bu kadar kahbe olduktan sonra erkekler ne yapsın.... size bir yerden bir alıntı yapacagım.


    kadın ve erkeklerin tartısmasından bir kesit :

    kadın : - biz siz erkekler gibi asık olmaya korkmuyoruz, dusunmeden deli gibi asık olabilioruz.

    erkek: - biz asık olurken azıcık odumuz aptlıyor. evet dahada otesi varaslında altımıza sıcıoruz korkudan. ama bu kokuyu icimize asılayanlar utansın.

    kadın: - yeri geldigi zaman erkek arkadasımıza, esimize gerekeni verebilioruz, bunların gerektigini bilioruz.

    erkek: - bugune kadar benden bir şey almadan herhangi bir sey veren bir kız, kadın, karsıma cıkmadı. ya sen kadın diilsin, ya da ne istediginizi bilmionuz.

    kadın: - hayatımızda sevdigimiz zaman sonuna kadar yasamak istioruz.

    erkek: - hayatta sevdiginiz zaman en guzel yaptıgınız sey arkadan vurup hayatları yerle bir etmek. bunu butun dunya bilior ama kadınlar kabullenmior.

    kadın: - esimize sadık kalıyoruz.

    erkek: - bosanma davalarının bir cogu kadınların eslerini aldatmasından dolayı acılıo..

    kadın: - esimiz istedigimiz tatmini verdigi zaman neden aldatalım ki?

    erkek: - tatmin olurken tatmin edememek sizin en iyi yaptıgınız sey, hayatta ki tek basarınız bu...


    sevgili arkadaslar aslında bu daha bole uzayıp gidior. sonunuda yazmak istiorum, arasıra guldugum ender yazılardan son zamanlarda..

    kadın: - yaslanınca kel olmuyoruz..... :) zuhahahahahah ahuhuhuhu

    erkek: - ama gogusleriniz sarkıyor a.q. :D puhahahahahah

    son zamanlarda guldugum nadir yazıların basında geliordu bu. baslarında okudugumda vay a.q. ne kadar dogru yazmıslar diordum kendi kendime ama sonlarına geldigimde bole bişi cıkacagını asla tahmin etmemiştim :D yerlere yattım a.q.

    nese arkadaslar isteyen bana ozelden ulasabilir. pm atın. yeter. sizin icin sizin bulamadıgınız her seyi bulmaya hazırım. kendimi son zamanlarda bunlarla oyalıyorum. kafamın bos kalması icin. yarın CESME'ye gidiorum. sanırım bir hafta buralarda olamayacagım. aslına bakarsanız bu baslıgı acarken okunacagını zannetmiordum, ama icimdekileri dokmem gerekiordu o anda, ve ben de en guzel yerin burası olduguna kara verdim. ilgilendiginiz icin saolun. belki biraz daha bu bole gidicek ama eninde sonunda kendime gelecegim.

    yazın microsoft'un acmıs oldugu bilgisayar hakkında her bok sertifakısını almak icin kursalara baslıorum ve kısa zamanda dasınavlara girecegim. ondan sonra umarım sizinle faydalı programları paylasabilirim. kendimi oyalamnın, mesgul etmenin en guzel unutma yolu olacagına karar verdim.

    sevgiler hajılar

    wassh..............

    cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceSur
    ceSur's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    hoja sanırım iLk a$kın iLk a$k'ı atLatmak ßiraz zordur..ßa$ka kızLada Cıksan iLLaki ondan bir parça buLursun onu ya$atırsın içinde. Muhim oLan Ona qücsüz oLduqunu qöstermemektir.. eqer senin sewdiqinin %1 i kadar seni sewmi$se $una inan o kız sana dönecek KEndini saLma hemen dostum...Ama her cıktıqın Kız'da da onu arama saLakLık oLur daha kotu oLursun..saydıkLarının hiç birine qerek yok kızLa barısınca ben harbi saLakmı$ım diceksin....SIKMA CANINI BİRADER...... ;) Hayat Her$eyLe ya$amaya deqer... iyisiyLe kötüsüyLe

    ßunLar ßenim GhOLgemi Gorse HayaLet Diye kOrKar...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek
    dogruda bu dediklerini uygulamaya gecirmis insan sayısı az. bir eldeki parmak sayısını gecmez bence. ilk ask olayı dogru. ben asık olmam diodum. benim yapıma uygun diil diodum. sora bi baktım bole oldu, dustugum durumlara bak. nese a.q. ver eline yar..................


    bu sekilde sizlerle paylastıkca sizlerle gercekten rahatlıyorum.

    cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    gel bende kal 1 hafta kendinew gelirsin sana yemek yaptırır tuvaleti temizletirim iş güç yok anca esrar kola çay takıl olmaz öle..

    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dewilcry
    Dewilcry's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2006
    Erkek
    sana yardım cı olurum beni bul
Toplam Hit: 3270 Toplam Mesaj: 22