folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Öldürülmek" İçin İncirlik Üssü"Ne Girdi!

"Öldürülmek" İçin İncirlik Üssü"Ne Girdi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WoW
    WoW's avatar
    Erkek

İncirlik Hava Üssü'ne izinsiz girdi, kargo uçaklarına zarar verdi, bir ABD askerini yaraladı.

Adana'daki İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'na izinsiz girerek 2 ABD uçağına zarar veren, bir ABD askerini de tel makasla yaraladığı iddia edilen Hacettepe Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olduğu belirtilen 26 yaşındaki Ali Murat Begimgil serbest bırakıldı. Begimgil, "6 yıldır içimde ölme isteği vardı. ABD askerlerinin beni öldürmesi için üsse girdim" dedi.

way aq herife bak la :D da öldürmezler işkence fln ederler bişe yapsalar bile  

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    Nası girmiş la Adı üstünde TÜRK girdimi girer incirliğe girmiş la.Ben de şey zannediyodum düşünsene giriyon ve süzgeçe çeviriyolar sandım.

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    birde atom bombası var incirlikte diyorlar ipsiz sapsız adam elini kolunu sallayarak giriyor.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:
    -----------------------------
    birde atom bombası var incirlikte diyorlar ipsiz sapsız adam elini kolunu sallayarak giriyor.

iide dayım bilerek öyle yapıyolar.Yni düşünsene adamlarla yığ orayı atom bombasının orda olduğu belli olmaz mı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:

Kaligula bunu yazdı:

iide dayım bilerek öyle yapıyolar.Yni düşünsene adamlarla yığ orayı atom bombasının orda olduğu belli olmaz mı. 

öyle yaparlarsa böyle psikopatlar da gelir havaya ucarsın. adam içeri kadar girmiş boru mu senin dediğin gibi olsa havaya ucmuştuk

sıkı önlemler almaları gerekir varsa ki bence yok.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

TORN bunu yazdı:

Kaligula bunu yazdı:

öyle yaparlarsa böyle psikopatlar da gelir havaya ucarsın. adam içeri kadar girmiş boru mu senin dediğin gibi olsa havaya ucmuştuk

sıkı önlemler almaları gerekir varsa ki bence yok.

Yani hocam sonuçta seninkide benimkide komplo teorisi ama düşünsene atom bombasını gömmüşlerdir olm ortalık yere koymazlarki.Düşünsene girio içeri 2 çocuk

--Bu atom bombası mı la.

-Patlatakmı 

-patlat amq. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    bu kişi adanalı mı :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yurdum İnsanı Her Daim Mucit ama Değerini bilen yok. Körolasıcalar.....

Yeni Çeşit İntihar Yolları Bulmakta İcatlarımıza Dahildir. Yok öyle Köprüden Atlamak, Denize Sallanmak, Çatı Kenarlarından Atlayacam Diye Nara atmak Artık, İncirliğe Sızmak Rulz. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Bizim üniversite hocalarımız kendi gölgelerinden korkuyor, okuldan atılırım korkusuyla hiçbir haksızlığa çıtını bile çıkartamıyorlar, Hacettepe Üniversitesi'nin araştırma görevlisi ise İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'na izinsiz giriyor, 2 ABD uçağına zarar veriyor, bir de ABD askeri yaralıyor, ne şanslı öğrencileri var.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Yeni Çeşit İntihar Yolları Bulmakta İcatlarımıza Dahildir. Yok öyle Köprüden Atlamak, Denize Sallanmak, Çatı Kenarlarından Atlayacam Diye Nara atmak Artık, İncirliğe Sızmak Rulz. :)

Bunu intihar etmek için yaptığını düşünüyorsan eğer çeşitli fanteziler geliştirebilirsin =)  

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

iyide incirlik bizim değilmiydi la :D

///______________
Toplam Hit: 2650 Toplam Mesaj: 16