Ölümüm Mü Yaklaştı?
-
jqueryxs bunu yazdı
Sanırım sen buradaki güzelliği görmüyorsun. Evlerimiz yakın.
Şu yorumuma bunları da eklemek isterim. Antalya da sevgiliyi falan bırak. Vücut geliştirme yap yağ oranını da %9 üstüne çıkarmamaya çalış.
Şimdi plajda bir iki hatun düşürürsün işte :)
-
jqueryxs bunu yazdıjqueryxs bunu yazdı
Sanırım sen buradaki güzelliği görmüyorsun. Evlerimiz yakın.
Şu yorumuma bunları da eklemek isterim. Antalya da sevgiliyi falan bırak. Vücut geliştirme yap yağ oranını da %9 üstüne çıkarmamaya çalış.
Şimdi plajda bir iki hatun düşürürsün işte :)
son eklediklerinle beni gülümsettin hocam :D
-
bencede güzel bi aleme ihtiyacın var ramazanda bitti bul bi muamelesi güzel xayat kadını az içki az xyuşturucu 1-2 gün takıl .
-
Sıkı bi dönemden geciyosun eğer güçlü ve metanetli olup sabredersen bir zaman sonra bir şeylerin geride kaldigin farkediceksin buna adın gibi emin ol. Belliki hayatının belli noktalarında hata veya hatalar yapmissin olumlu düşünce ile tekrar edersen sürekli bunlarında üstesinden gelirsin Allah' ın izini ile. ve sakın unutma sorun veya sorunlar yasiyorsan Allah katında değerli olduğunu ve bazı şeyleri gorebilmen adına sana uyarılarda bulunuldugunu , her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olduğu gerçeğini asla çıkartma kafandan.
DeepInside tarafından 27/Tem/14 03:05 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
bencede güzel bi aleme ihtiyacın var ramazanda bitti bul bi muamelesi güzel xayat kadını az içki az xyuşturucu 1-2 gün takıl .
bu bi işe yaramıyo
seninle durumumuz hemen hemen aynı zaten dediğin gibi kesinlikle sorun okul benim gibi soğumuş durumda mısın bilmiyorum ama okulu biraz sevmeye çalış arkadaş çevreni değiştirmeye çalış bu biraz düzelmene katkı sağlıycaktır hayattan sıkılmışsın sen biraz hobi edinmen gerek kendine antalyadasın hocam git biraz paraşüte divinge extreme sporlara ben malesef öyle şeyler yapamıyorum elektronik müzikle uğraşıyorum perküsyon kursu gördüm dedim gideyim hem yardımıda olur ama param yetmedi 4 saatlik derse 360lira istediler amk :W velhasıl kelam eğer konuşarak bu tür şeylerden uzaklaşabiliyosan öyle bişeyler yap şayet ben yapamıyorum kimseye bişeyimi anlatamıyorum içime ata ata gidicem heralde göğüs aramda 3 nokta çıktı siyah ne olduğunu bilmiyorum doktorada gitmiye korkuyorum ciddi bişeyse diye
-
bizi kafaya almak için mi böyle bi başlıkla konu açtın bilmiyorum ama yine de yazayım,çalışırken her zaman sıkıntı basar, asıl zorunlu çalışma hayatı ve sıkıntılar başlamadan elindeki imkanların ne kadar değerli olduğunun farkına var anı zehir etme. bir de kimse paylaşmamış konun içeriğini ve mesajları okuduktan sonra aklıma montla tuvalete gitme karikatürü geldi ona bi bak :)
Memento_mori tarafından 27/Tem/14 03:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bol bol bira iç
-
Okulunun uzaması seni üzmesin kiminki uzamıyor ki,aile ilişkileri rezalet demişsin bu birazda senin elinde , arkadaşlarınla aranın bozuk olması
büyük bir sorun değil düzelir eğer gelip geçici arkadaşlıklarsa yolver, dost iseniz zaten her iki tarafta kin tutmaz yoluna girer hrşey, ben ne
arkadaşlıkların nerelerden dönüpte düzeldiğini gördüm birbiriyle kanlı bıçaklı olup kan kardeş olanlar gördüm
kız arkadaşınla hergün tartışıyorsanız o kız seni mutlu etmiyor demektir öle ilişki mi olur la ,hem bu sıkıntı senin bozuk olan aile ilişkilerinden
kaynanlanan morel bozukluluğunun önüne geçmesin aile bu saydıklarının arasında en önemli olanı ailenle vakit geçir ve ben sende bunların
dışında kalan gelecek kaygısı iş güç ekonomik durumlardan kaynaklanan bir başka sıkıntının olabileceğinin düşünüyorum bununla ilgili bir önergem
yok çünkü bende tr de aynı şeyi yaşayan 50 milyon insandan biriyim ( saç baş yoldurttur zayıf karakterliysen intihar ettirir)
-
Lotus bunu yazdı
Sosyalleş, spor yap çok zor durumdaysan doktora danış futurist yine her konuda olduğu gibi bilgisi olmadığı konuda teşhis koymuş depresyonda değilsin depresyonda olsan emin ol farkederdin depresyondaki insan okulum uzadı diye endişe duymaz
yazıyı ters okumuşsun :)
depresyona zaten okul uzadı diye girmiş. depresyona girip okulu takamaya başlamamış.
nasıl fark ediyor dedektörmü var:)
Dıııııııııııııııt depresyona yaklaşılıyor veeeeee girdik hayırlı olsun.
bir çocuk vardı forumda babasına uzattığını söylemek için kırk takla atıyordu korkuyordu. o aklıma geldi.
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Okulunun uzaması seni üzmesin kiminki uzamıyor ki,aile ilişkileri rezalet demişsin bu birazda senin elinde , arkadaşlarınla aranın bozuk olması
büyük bir sorun değil düzelir eğer gelip geçici arkadaşlıklarsa yolver, dost iseniz zaten her iki tarafta kin tutmaz yoluna girer hrşey, ben ne
arkadaşlıkların nerelerden dönüpte düzeldiğini gördüm birbiriyle kanlı bıçaklı olup kan kardeş olanlar gördüm
kız arkadaşınla hergün tartışıyorsanız o kız seni mutlu etmiyor demektir öle ilişki mi olur la ,hem bu sıkıntı senin bozuk olan aile ilişkilerinden
kaynanlanan morel bozukluluğunun önüne geçmesin aile bu saydıklarının arasında en önemli olanı ailenle vakit geçir ve ben sende bunların
dışında kalan gelecek kaygısı iş güç ekonomik durumlardan kaynaklanan bir başka sıkıntının olabileceğinin düşünüyorum bununla ilgili bir önergem
yok çünkü bende tr de aynı şeyi yaşayan 50 milyon insandan biriyim ( saç baş yoldurttur zayıf karakterliysen intihar ettirir)
zamanla düzelmesini umut ediyorum.başlığıda açarken intihar falan düşünmedim.bazen yaşayacak bişeyim kalmamış gibi hissediyorum.ölümüm yaklaşmış gibi geliyor.böyle bi duruma daha öncede hiç düşmedim.bazı müridler senin derdin dertsizlik yazmışlar.sanırım doğru söylüyorlar.