folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümüm Mü Yaklaştı?

Ölümüm Mü Yaklaştı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    condom bunu yazdı

Sen dediğimi yap hocam;)

tamam la yarın niyetliyim. yarın herkese söylüycem oruç olduğumu. burayada söylüyümde şimdiden topluyum puanları.

oruçlu olduğunu değil. arife günü tutulursa bu kadar sevabı olur diye hatırlatman gerekiyor yukarıdaki yazıya göre :/

Ninjaların Tanrısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    arcsinx bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Abi tatil yapın gecer ya hepimizin başından geldi geçti biraz hayatı siklemeyin ya ciddi manada komplesini

hocam zaten antalya kemerde yaşıyorum.tatil yeri ama benim sorunum o değil gibi.babama okulum uzadı diyorum.boşver 1 seneden kimse ölmez diyor.umrumda değilmişim gibime geliyor.

Kimle dertleşsem bu konuda öneri söylemiyor benimde başıma geldi böyle durumlar geçer diyor.Kafayı yemek üzereyim

Adamın derdi dertsiz olmakmis amk :D daha ne istiyon baban sokarim okuluna atla gel memlekete sokayim fabrikaya 8 8 çalış dese daha mi iyi olacak.. Antalyadasin millet 1 yil köpek gibi çalışıp sadece 5 gün antalyay gitmek icin 6 ay plan yapıyor. Abi senin sağlam bi derdin yok valla bak. Biseyleri kendine dert et bence çözüm o

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Herkesin derdi kendine büyüktür tabi.

Önce kendine şunu sor.

Sen dert yanmak mı yoksa çare bulmak mı istiyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    condom bunu yazdı

Sen dediğimi yap hocam;)

30 gün boşunamı tuttuk yani ? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Sanırım sen buradaki güzelliği görmüyorsun. Evlerimiz yakın.

Yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı

Herkesin derdi kendine büyüktür tabi.

Önce kendine şunu sor.

Sen dert yanmak mı yoksa çare bulmak mı istiyorsun.

@arcsinx: seninki siktiriboktan dertler hocam kusura bakma. b12 ve antidepresan çak 1-2 kafan yerine gelir. bak mesela bu abimizin derdim var dese ciddiye alırım çünkü forumdan anladığım kadarıyla bazı şeyler eksik olarak büyümüş. o tarz bi derdin olsa böyle hatundan ayrıldım - sınıfta kaldım şeklinde dert yanmazsın. onu bunu dert etme yani. ha başlıktan intihar seziyorum , edersen kendine yazık edersin anne-babana edersin gerisinin mikinde olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    arcsinx bunu yazdı

Sevgili tarikat üyeleri bana bi yol gösterin.Bu aralar bunalımdayım.

Okulum uzadı,ailemle ilişkilerim rezalet.Yakın arkadaşlarımla aram bozuldu.Kız arkadaşımla her gün tartışıyoruz.

Ve içimde sürekli bi sıkıntı.Bi yerde çalışayım dedim,çalışırken sıkıntı bastı çalışamadım.Evde oturayım,akşama kadar dizi izliyeyim dedim ilk günden sıkılmaya başladım.Evim denize 10 dk yürüme mesafesinde;yüzmek iyi gelir dedim sıktı.

Bu bunalım okulumun uzadığını öğrendikten sonra başladı.Sanırım temel sorun bu..

Anlayacağınız herşeyden sıkılıyorum.Sürekli içimde sıkıntı var.Ölümüm mü yaklaştı acaba?

insanın her sorunu kendinden kaynaklanır, başkasıyla bağlantısı var gibi gözüksede başına gelen herşeyin sebebide sonucuda sensindir. Kitap oku, felsefe her insana yüklenmiş doğuştan bir sorumluluk, amaçsızlıktır belki sorunun geleceğini görememe ve yönlendirecek bir yer bulamama.

S0KR4T3S tarafından 27/Tem/14 02:18 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Vay be adamın sıkıldığı konulara bak, Allah başka dert vermesin üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Benim de okulum uzadı,

sikimde mi..

Yoo...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Sosyalleş, spor yap çok zor durumdaysan doktora danış futurist yine her konuda olduğu gibi bilgisi olmadığı konuda teşhis koymuş depresyonda değilsin depresyonda olsan emin ol farkederdin depresyondaki insan okulum uzadı diye endişe duymaz 

Toplam Hit: 4558 Toplam Mesaj: 45