Ölüyodum Lan! Dikkat Edin!
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun , bilirim apandisti :)
benim kinide patlamadan hemen evvel almışlardı , parazit , kum , taş vs. vs. binbirtürlü saçmalık teşhis etmişleri.
Hatta patlamış dağılmak üzereyken aldılardı kaç gün yattıydım. :D
-
sitenin %85'i demişsinde %98 bence o oran hocam :)
Geçmiş olsun.Dikkatli olmak lazım.
u235 tarafından 11/Şub/14 23:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçmiş olsun hocam sana bişey olmasında apandise olsun :)
-
çok geçmiş olsun hocam. Benim kardeşimde 5-6 yaşlarında olmuştu. karın ağrısı şikayeti vardı 2-3 gün çekti bu ağrıyı okmeydanı ssk ya gittik her seferinde ağrı kesici falan bişeyler verdiler geçiştirdiler. bizimkiler baktı olmuyo şişli etfale götürelim dediler götürmüşler orda sağolsun doktorlar gereken özeni göstermiş tahliller ultrason röntgen falan. Farketmişler hemen patladığını apandisin ameliyata almışlar. hamd olsun iyi şimdi bi sıkıntısı yok..
-
sabah elektrikli battaniye yangın çıktı
gece 12 den sabah 6 ya kadar elektrikte kalmış ihmal edince
yanıyodum laaaa 3 döşek içine girdi
kaygusuz tarafından 11/Şub/14 21:29 tarihinde düzenlenmiştir
geçmiş olsun
azrail peşimizde :) -
Bende ufakkene olay olduydu. Özele gittik. Doktor elledi baktı dedi apandist şişmiş patladan almalıyız ameliyat şart. İşte burda yaparsan şu kadar devlete gidip orda yaparsak şu kadar. Bizimkiler siktir git dedi direk kartal araştırmaya gittik. Doktor geldi baktı. Bişey yok dedi buna apadist tanısı koyan doktorun dedi serum taktı 2 tane sonra çıktım gittim :D Duruyo hala :D Bi boka yaradığıda yok ama neyse :D
-
15-16 yaşımda falandım ben de, anneme yalvarmıştım bütün gece ağrı kesici için lakin iyi ki vermemiş. sağlıkçı kadın tabi. ertesi sabah ameliyat..
-
Geçmiş olsun üstad. Allah korumuş.
-
Vücudun mükemmel bir savunma ve haber verme sistemi var, onu kulak ardı etmeden dinlemek lazım, geçmiş olsun,
-
Hocam çok geçmiş olsun. Verdiğin bilgiler, uyarılar çok önemli sağolasın...