Ölüyodum Lan! Dikkat Edin!
-
gecmis olsun hocam, kendi deneyiminideki onemli noktalara dikakt cektigin icin de ayrica tesekkurler. Allah acil sifa versin.
-
Geçmiş olsun benimde tansiyonum oynuyor bu ara haklısın gerçekten kaç gündür hastaneye gidicem zeytinle normale döndürüyorum kendimi :))
-
hayatımda hiç hastahaneye gitmedim umarımda gitmem
ama kompe full check up yaptırmakta fayda var
26 yıldır doktor görmedi bu vücut
illaki birkaç arıza çıkar diye düşünüyorum
geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun.. Doktora kalsa amcam da cortlayacaktı.. kızı (14 yaşında ) yürüme testi giib bişey yapmış da kurtarmış adamı :))
-
Gecmis olsun Allah sifa versin
-
Geçmiş olsun hocam
-
Hocam geçmiş olsun.
Bir yakınım ameliyat olmadan önce bir torba ilaç yazıp göndermişlerdi. Ertesi gün başka bir doktor ameliyat etmişti. Teşhis çok önemli.
Gazi Hastanesi deyince bir küfür attım bir kaç o.... çocuğu doktor zibidisine.
-
çok 3. sayfa olayı oluyormuş ama olmamış ölseydin kesin olurdun o daha rezil bişey töbee geçmiş olsun
-
saqeslanger bunu yazdı
geçmiş olsun hocam ben karın ağrısından 5 yaşında gitmiştim apandisi patlasa dayanamaz acısına diye 2 gün bekletmişler sonra patladı 17 gün hastanede geçmişti erken gitmek önemli dikkat edin :)
kemik için de "kırılmamıstır kırılsa duramaz o" diyorlar ya hocam çok gıcık oluyorum :S
-
Bende anlatayim bununla ilgili animi..
liseye baslamadan onceki yaz mevsimiydi.
1 ay boyunca doktora gittim geldim, sehirde gitmedigim hastane, gitmedigim acil kalmadi..
ama genede bu oruspu cocuklari anlamadilar.. 1 ay kivrandim..
sonra bi doktor anladi apandisit oldugunu.
sabaha kadar gecmezse ameliyat dediler, gecmedi.
Aksama dogru yardilar icimi, tam o an patlamis.
eger o gun ameliyat olmasaydim ölmüştüm.
sonra 9 gun ac susuz kaldim. Sadece serum ile doydum ( ona da doymak denirse ) burnumda mideme kadar giden bir boru ile yasadim.
Siz siz olun, hayatin kiymetini bilin, sağlığınıza onem verin..