One Coffee - Kim Bi Kahve İster ? ( Server Önerisi)
-
Hannibal_King bunu yazdılivane bunu yazdı
Gelin müride iyilik yapalım. Bütün tbt olarak kadın profilleriyle kayıt olalım :) en güzel reklam o olur heralde.
En mantıklısı bu bence hocam.
@furkiak bende açılmıyor uygulama hata verip kapanıyor. Hevesini kırmak istemem ama bu tarz işlerde en önemli şey reklam. Binlerce tl para yatırman lazım az da olsa dikkat çekmek için. Reklamsız çok zor bu tarz uygulamaları yaygınlaştırmak.
ne gibi bir hata veriyor hocam hatayı atabilir misin ? birde nerde hata veriyor acaba ? hocam ayrıca reklam için bütçe ayırdım sadece biraz tanıdıklardan sonra google play store da üste çıkmasını bekliyorum sonrasında reklamanı yapacağım ardından admob gelirlerini direk reklama bağlayacağım nereye kadar giderse. zaten 1 haftaya başka bir uygulama ile daha gelicem inş :D
-
iosa gelcekmi hocam :D
-
insidae bunu yazdı
bir yazılımcı bulabilirsem gelecek üstad :D
-
Soruna cevap vereyim;
aws, Azure veya Google'da olabilir autoscale özelliğini kullanırsan kendi kendine büyüyen ve küçülen sistem kullanabilirsin
ama uygulamanın buna uygun yazılması ve ona uygun mimarinin olması lazım.
12 Factor yapısına bakabilirsin.
-
@furkiak hata bu hocam https://imgur.com/pMkMdos
-
furkiak bunu yazdıinsidae bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam. Umarım istediğin başarıyı yakalarsın. Şirketimde çalışan ve kendiside oyun vs yapan temiz bir IOS develoepr arkadaşım var. İstersen tanıştırabilirim.
-
Hannibal_King bunu yazdı
@furkiak hata bu hocam https://imgur.com/pMkMdos
çok teşekkür ederim hocam bir hatamı fark ettim sayende ekran çözünürlüğünde bir klasörde grafik unutmuşum düzelttim bir sonraki sürümde hizmete giricek inş.
Absolut bunu yazdıfurkiak bunu yazdıinsidae bunu yazdıiosa gelcekmi hocam :D
Hayırlı olsun hocam. Umarım istediğin başarıyı yakalarsın. Şirketimde çalışan ve kendiside oyun vs yapan temiz bir IOS develoepr arkadaşım var. İstersen tanıştırabilirim.
çok sevinirim hocam
-
Hayırlı olsun başkan. indirdik kurduk, hesabımızı açtık. büyümesini bekliyoruz. :)
-
Ben hariç herkes kurabildi sanırım :))
-
64gb ramli 5ghz cpu bir dedicated da barındırabilirsin
hetzner yardımcı olabilirim istersen