One Piece Türkçe
-
arkadaşlar bi kaç sene once one piece diye bi çizgi film vardı starda çıkıyodu türkçeye hasır şapkalı çocuk diye çevrilmişyi .türkçe bölümlerini bulabilirmiyiz acaba?
-
bende şu an bi dvdde 30 a yakın bölümü var ingilizce altyazılı. stage6.divx.com da vardı oradan indirmiştim ama orasıda bikaç hafta önce kapandı.
torrent ağlarına bak derim. türkce zor bulursun
-
anime izleyeceksen alt yazılı izle zaten hatta değil animeyi ne izleyeceksen orjinal dublajlı izle bana kalırsa...
torrent te kesin bulursun ama türkçe dublaj hiç zannetmiyorum...
bu arada çok uzun anime seçmişsin bea sende =)
-
sakın başlama 15 sezonmu ne oldu hayatını cürütür bir bu birde dedektif conan iki anime ömür törpüsü inan
-
arlong nickin de dizi deki kötü adamdan kaynaklaniyor herhalde :)
-
http://www.divxplanet.com/sub/s/66393/One-Piece.html buraya bi gir istersen
Edut :
bide bu var http://onepiece-turkiye.awardspace.com/
-
yaşasın çizgi filmi(animeymiş) seven tek kişi ben deilim :D bunu ogrendim oda yeter torrent aglarına bakıcam.
evet nickimde ordan geliyo gizemli linkler için saol :D
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
sakın başlama 15 sezonmu ne oldu hayatını cürütür bir bu birde dedektif conan iki anime ömür törpüsü inan
-----------------------------sandman sende varmı yoksa izliyomuydun sen ?
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------sandman bende yok, eskiden izledim
-
valla bende animedb'de görebilicegin animelerin çogu var one piece bende degil ama çok yakın arkadaşlarımda tamamı istinasız tüm bölümleriyle var
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------valla bende animedb'de görebilicegin animelerin çogu var one piece bende degil ama çok yakın arkadaşlarımda tamamı istinasız tüm bölümleriyle var
-----------------------------ayarlayabilirmisin bana dvd olarak falan masrafı neyse karşılarım?
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------Arlong bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------sandman bende yok, eskiden izledim
bu ne demek ? sahmaranla aynı pcden falanmı yazıyonuz=?