Onikihaber.Com Haber Özetleri
-

Arkadaşlar TBT den Settingz ile bir işe soyunduk. www.onikihaber.com

İnternet başında hepimiz uzun zaman geçiriyoruz , ve teknolojiyi gündemi de buradan kaybediyoruz. Son zamanlarda bir çok site fark etmişsinizdirki aşırı derecede çöp haberler ve kelimeler ile dolu. Aslında size verilmesi gereken haber 2 kelime bir açıyorsunuz 2 sayfa.
İşte biz bunu yok etmeyi hedefliyoruz. Size en öz , en hafif şekilde haberin özünü sunacağız.
Tüm olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz , ona göre sitemizi şekillendireceğiz daha bir sayfa haber ekledik yorumlara göre isteklere göre değişiklikler yapacağız.
Fark edersiniz zaten bizde asla , '' Büyük ismi kaybettik '' şeklinde başlıklar olmayacak , sadece ana sayfayı açarak 12 haberin tamamını okuyabileceksiniz. Ve fazla ayrıntı içermesi gerekiyorsa ayrıntıları konu içine ekleyeceğiz.
-
Logo ve Banner için tasarımcı arkadaşlarımıza güveniyoruz TBT den becerikli arkadaşlar bir kaç birşey gönderirse güzel olur.
Mobil görünüm
PanxeR tarafından 22/Nis/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
-
çok makbule geçer sıkıldır artık bomba haber başlıgı koyup detaylar birazdan sayfası ile karşılaşmaktan .S Hayırlı olsun
-
hayırlı olsun. logoyu acilen değiştirin hocam
-
Huerfanos bunu yazdı
hayırlı olsun. logoyu acilen değiştirin hocam
logoyu geçici olarak ben yaptım düzenlenecek hepsi
-
hayırlı olsun haberlerin devamını bekliyoruz :)
-
daha güzel derken anlam yüklenebilir bir domain olması daha iyi olur.. anlam yükleme derken gasteozet.com gibi yada direk gaste.com alınmamışsa al derim
birde ben genelde sitenin direk footerine bakarım oraya el atarsın artık meta ları falan da kaldır gitsin :)
haydi hayırlısı kategorileri oluştur şimdiden -
Hayırlı olsun bro bol bol tıklanır umarım :D
-
Evet hocam çok güzel düşünmüşsün güzel bir domain al tutar bence
-
Fikir güzel ama daha iyi bir domainle yaparsan senin için daha kazançlı olur hocam
-
hayırlı olsun iyi olur inş.