Onikihaber.Com Haber Özetleri
-
Summly diye bir uygulama var galiba, hatta facebook mu ne birisi işe aldı cocugu, onun projesiydi haberleri özetleyerek vermek.Bence hocam siteyle falan uğrasmayın bu haliyle bile mobil çıkartabilirseniz daha kullanışlı olur gibime geliyor.
-
syklops bunu yazdı
Summly diye bir uygulama var galiba, hatta facebook mu ne birisi işe aldı cocugu, onun projesiydi haberleri özetleyerek vermek.Bence hocam siteyle falan uğrasmayın bu haliyle bile mobil çıkartabilirseniz daha kullanışlı olur gibime geliyor.
Hocam yahoo satın aldı çocugun uygulamasını , wp seçmemin sebebi kolay bir şekilde android ve iOs a entegre edilebilir olması , zaten amaçarımdan biri de mobil de güçlü olmak.
-
Haberleri nerden çekiyor hocam ve neye göre title koyuyorsunuz?
-
9gag gibi bi yaklaşıma gidebilirsin. Onikihaber.com mesela... Her sayfada 12 haber :)
-
Hocam haber kutularına shadow verirsen daha seçici olabilir. 0 0 4px black gibi birşey yaparsan. Yada border koyarsan (biraz daha koyu) daha net seçilir.
Bunun dışında filter by : all - dizi&tv diye gitmiş. İngilizce Türkçe modül sorunu mu yoksa sabit mi ?
---
Hayırlı olsun.
-
Aajnslara yüksek para vermek yerine daha iyi mantık :) YErel haber sitesi için yapacaktım ancak çalıştığım haber sitesine eklemekten kendime ekleyemiyorum terzi kendi söküğünü dikemez misali. Ancak tavsiyem görsel olarak düzenlenip içeriği artırıp news kayıt olmak için uğraşman.
-
hayırlı olsun. her gün takipcisiyiz artık :-)
-
Tahribatta şimdiye kadar gördüğüm en yararlı ve geleceği olan proje hocam, yardımcı olabileceğim birşeyler varsa pm beklerim.
-
Şimdi girdim sitene haberleri veriş şeklin çok güzel.Hite dayalı değil bilgi vermeye dayalı bir site olmuş.Her sitenin bunun gibi yapması lazım.
-
telos00 bunu yazdı
hayırlı olsun. her gün takipcisiyiz artık :-)
basit bir sey yaptım ama sayfa da yayınlanmıyor nedense :-(
telos00 tarafından 22/Nis/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir